Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.2(PCGamer Haberi)

Sage

Öne çıkan mesajlar

Agmahan said:

Çok ballı bir fiyata kullanılmış da olsa almış bulunuyorum accountu,bende pro olmasada zerg oyuncusu olarak,benim seviyede yani pro altındaki(giriş üstü) zerglerde larva inject olayında bir sorun yok,benim derdim bana gas yetişmiyor,dün bir oyun attım 2v2 full tech açtım karşı taraf 2 terran biz tz,adamlarda iyi bilmiyormuş reaper falan gelir dedim gelmedi,ancak oyunda thor denen nane mahvetti beni brood lord muta falan gittim altta ultra 2/3 upgradeli zergling hız ve vuruş upgrade i var,ultralar bildiğin çerez oldular brood lordlarım gitti,ama en büyük zorluk bu marine e karşı ne yapmak lazım üstünde 3 tane medivac bir sürü marine 5000 mineralim var gas 0,zergling bildiğin çöp oluyor late game de allahtan map i çok iyi kontrol ettim ortağım da o arada baya bişeyler yaptı adamlara 3. üslerini alma şansı vermedik.O şekilde kazandık.

Bence en önemli olay zerge gas ile ilgili indirim sağlayan bir upgrade gelsin,ayrıca ling vuruş upgrade i biraz fark getirsin,birde bence havada bir tane masive ünite lazım zerge,bu arada ultra ve hydra hız upgradeleri olmadan çok kullanışsızlar

her türlü unitten çeşit çeşit fazlaca basmaya çalışırsan hiç bir ırkta gas yetişmez ki. brood lord ile ultrayı aynı oyunda gittiysen birlikte, zaten pek kullanış bekleme ondan. hem de ultraya upgradeli.

Brood lord gideceksen, yanına mutalisk değil, ya hidra, ya da corruptor gitmen lazım. Mutalisk late gamede yetersiz gelmeye başlıyor. Ben brood lord gittiğimde 10 Brood lord + 20-25 civarı corruptor ile oynuyorum eğer karşı taraf hava gitti ise.

1 v 1 de işler değişiyor tabii. Bu anlattıklarım genelde 2 v 2, 3 v 3, 4 v 4 için. 1 v 1 oyunda zaten rakibi iyi kontrol etmezsen istediğin uniti bas farketmiyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Agmahan said:

Çok ballı bir fiyata kullanılmış da olsa almış bulunuyorum accountu,bende pro olmasada zerg oyuncusu olarak,benim seviyede yani pro altındaki(giriş üstü) zerglerde larva inject olayında bir sorun yok,benim derdim bana gas yetişmiyor,dün bir oyun attım 2v2 full tech açtım karşı taraf 2 terran biz tz,adamlarda iyi bilmiyormuş reaper falan gelir dedim gelmedi,ancak oyunda thor denen nane mahvetti beni brood lord muta falan gittim altta ultra 2/3 upgradeli zergling hız ve vuruş upgrade i var,ultralar bildiğin çerez oldular brood lordlarım gitti,ama en büyük zorluk bu marine e karşı ne yapmak lazım üstünde 3 tane medivac bir sürü marine 5000 mineralim var gas 0,zergling bildiğin çöp oluyor late game de allahtan map i çok iyi kontrol ettim ortağım da o arada baya bişeyler yaptı adamlara 3. üslerini alma şansı vermedik.O şekilde kazandık.

Bence en önemli olay zerge gas ile ilgili indirim sağlayan bir upgrade gelsin,ayrıca ling vuruş upgrade i biraz fark getirsin,birde bence havada bir tane masive ünite lazım zerge,bu arada ultra ve hydra hız upgradeleri olmadan çok kullanışsızlar

Oldu olacak bir de Leviathan ekliyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

evet zergler ağlamayı seviyor ben dahil ağlıyoruz zaten ama

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=155310

ağlayan adamlar bunlar olunca bir oturup düşünmek gerekiyor teori üzerinden terranın opluğunu zergün uplığını saçma sapan tartşırken.

july friutseller dimaga blablada ben zeg oynamayı bırakıyorum diyorsa birşey vardır zannediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bordomavi said:

Desu said:

abi sorun late game i değil ki zergin pfff

fruitseller dropshiple fazlaca exp alınabilmesinden yakınmış. mutalisk sayımı fazla tutup bunları engellersem her halukarda kaybediyorum falan yazmış. herkes birşeylerden yakınıyor yani.

işte o late e giderken yaşanan süreç o da.

çok zorlanıyo zerg earlysi mid game i hem çok agresif hem iyi olan rakiplere karşı
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka bir yana bana zergin unit/taktik zenginliği yokmuş gibi geliyor, hep rakibi counterlama çabaları, AAA'dan bi sürü yap rakibe gönder; o onu savunurken masslamaya kastığı unitlere counter bas vs.

Hani zergle oynarken creep yaymak, larva kaçırmamak yetenek ve zamanla aşılacak şeyler de zergde unit zenginliği yok, buna bağlı olarak da mapin her anlamda kontrolünü ne kadar elinde tutabildiği (baseler, unitlerin mapteki dağılımı vs.) belirliyor zergin taktiklerini.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Şaka bir yana bana zergin unit/taktik zenginliği yokmuş gibi geliyor, hep rakibi counterlama çabaları, AAA'dan bi sürü yap rakibe gönder; o onu savunurken masslamaya kastığı unitlere counter bas vs.

Hani zergle oynarken creep yaymak, larva kaçırmamak yetenek ve zamanla aşılacak şeyler de zergde unit zenginliği yok, buna bağlı olarak da mapin her anlamda kontrolünü ne kadar elinde tutabildiği (baseler, unitlerin mapteki dağılımı vs.) belirliyor zergin taktiklerini.

benim bir tane var rakibi umursamadan yapabildiğim taktik. o da creep yayma istiyor baya. rakip mass air gitmediği sürece de ecel terleri döktürür. Ama o kadar ki, rakibi counterlama çabası istemeyen başka bir zerg taktiği olsaydı, eminim bütün zergler onu yapardı.

bir rush'ı var zergin, onu da yapar da rakip yemezse gg. bunun dışında hep counter.

ya da benim oynadığım oyunlarda böyle oluyor. daha iyi oyuncuları bilemicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...