Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PxvGz_LUKoo&feature=related olmu$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 klasik muzik gibi elit bir muzigi boyle sebekliklere alet etmiyorlar mi uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 nefis olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Selam, Pachelbel's Canon d major' u her dinleyişimde tüylerim diken diken olur. Her hali bende farklı duygular yaratır bu sanat eserinin. Oradaki arkadaşlar her ne kadar eğlenceli birşey yapmaya çalışmış olsalarda ben yine de farklı duygular yaşadım, yine tüylerim ürperdi mest oldum. paylaşımın için teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 senko said: klasik muzik gibi elit bir muzigi boyle sebekliklere alet etmiyorlar mi uyuz oluyorum. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 laledevri said: Oradaki arkadaşlar her ne kadar eğlenceli birşey yapmaya çalışmış olsalarda ben yine de farklı duygular yaşadım, yine tüylerim ürperdi mest oldum. paylaşımın için teşekkürler, iyi forumlar. huu beybi bende güzel bir hareketlenme oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Tyrannus said: senko said: klasik muzik gibi elit bir muzigi boyle sebekliklere alet etmiyorlar mi uyuz oluyorum. this entellik sonradan gelme mi? çocukken, looney tunes serilerinde klasik müzikle aynı şebeklikler yapılırken eğlenmiyor muydunuz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 şebekliği birazcık kısarlarsa daha şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cok guzel ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bence çok keyifli yapmışlar. ne var yani klasik müzik "elit" diye mizah yapılamaz mı? hatta yapılması lazım aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 topicdeki elitizim korkutucu boyutlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vay elit kaynıyo burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Klasik müzikten zevk almayı elitlik sanmak çok büyük cahillik oluyor üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 komedi dans üçlüsünden hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 elit falandan öte hiç bir müzigin eğlenceye dönüşmemesi lazım.seda sayan dönüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 senko said: klasik muzik gibi elit bir muzigi boyle sebekliklere alet etmiyorlar mi uyuz oluyorum. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 senko said: klasik muzik gibi elit bir muzigi boyle sebekliklere alet etmiyorlar mi uyuz oluyorum. this asıl böle açıklama yapmak üzücü ama. Absolut said: Klasik müzikten zevk almayı elitlik sanmak çok büyük cahillik oluyor üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Tyrannus said: senko said: klasik muzik gibi elit bir muzigi boyle sebekliklere alet etmiyorlar mi uyuz oluyorum. this adamlar klasik müzik çalmıyor ki, eleştirmeden önce bir klasik müzik nedir baksak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selam, basbaya bir klasik müziği çalıyorlar. pachelbel's canon. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cCc selam iyi forumlar cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 gayet güzel bir şov yapmış adamlar bu kadar muhafazakar olmayın abi böyle bir konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar