Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Arkadaşlar selamlar, şimdi efendim eski bir pati userı olarak bayadır girmediğim, yabancılaştığım ama bağımı asla koparmadığım sevgili paticik forumuna bir çağrım olacaktı. Hele bi dinleyin; ozzy osbourne konseri 30 eylül günü olacak, myspacede alt grubu oylamayla seçiyorlar. Yapmanız gereken sadece http://www.myspace.com/ozzyistanbulda sitesine arkadaş olmanız ki bu otomatik oluyor, Voodoo Medicine diye yorum yapmanız. Bu şekilde bize oy vermiş oluyorsunuz. Çok da güzel oluyor =) Önemli olan nokta, bu yorumu sadece 17 eylül öncesi myspace profili olanlar yapabiliyorlar. Bunun sebebi fake account olayını engellemek falan. efenim yardımı dokunan olursa çok teşkür ederim. saygılarz. emaleth vardı noldu ona olm edit; siteyi yazmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bi dinleyelim hele. iki sample at bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 naber lan serseri, facebook seysi filan yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 http://tr.myspace.com/voodoomedicine bu bizim myspace ama oradaki şarkılar güncellenmedi, yeni şarkılarımız ingilizce ve noter olayından ötürü koyamıyoruz tarz glam sleaze-hardrock facebook profilimizde bir kaç tane videomuz var izlerseniz sevinirim =) http://www.facebook.com/group.php?gid=6032989682&ref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 spam spam nereye kadar arkadaşm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ferit faydan olsun faydan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 deniz'e ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 özelden konuşalım onu ARKADAŞLAR BUGUN SON GÜN Bİ EL ATARSAK =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 çıkın la sahneye iş ayarladım kadir sayesinde geliyorum konsere:) kadir'le de dalga geçerim ayrılmasaydin sen olacaktin şimdi sahnede diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 tebrikler dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 saolasaaan.. buraya kadar iyiydi bakalım sonrasında ne olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ulan işin gücün spam işin gücün sağdan soldan oy toplamak. bana söz verdin alt grup olursanız bulacaksın o ozzy biletini bana. 2 tane bul karı getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 buna rica denir spam denmez kardeş. alt grup olalım hele.. yarın belli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 uuu cok iyiymis. ozzy kendisi seccekmis bi de. cok heycanli. bol sanslar. cok edik oldu biliyorum ama, secilmeseniz bile ozzye kendinizi dinlettirebilme sansini yakalamissiniz be, o bile süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ama şanssız oldugumuz durum, taze 3 bestemiz noter olayları yuzunden sitemizde değil.. onun yerine eski türkçe besteler var.. ozzy bizi yanlış tanıyacak neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ozzynin kulagi duymuyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ozzy rapçi çocukları seçerse konsere koşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ozzy kırmızıyı seçmiş bu kadar önceden hazırlandığı belli olmaz yarışmanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 hmm tits or gtfo mu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kirmizi da iyi grupmus ama ''veda etme'' die bi sarkilarini dinledim. repertuarlari da iyiymis. 80's hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mino said: hmm tits or gtfo mu olmuş. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 bu kırmızı dedikleri sadece kızların olduğu grup değil mi ya? Foça'da bu sebepten ötürü epey bir merak edip myspace sahnesinde dinlemeye çalışmıştım da sonunda herkesin grubun sadece kızlardan oluştuğu için gruba ilgi duyduğunu keşfetmiştim. Tırt çünkü. Solist ergen erkek sesi çıkartıyodu falan.. Davulcuları çok hoşuma gitmişti amma velakin, o iyidi bak. Her neyse canım Ozzy beğenmişse vardır tabi benim anlamadığım bişeyler. Konuyu da geç gördüm bileydim kullanırdım oy... edik: kayıtları daha bi başkaymış gerçi de canlı izlediğimde bişi anlamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 oh be voodoo da yok mükemmel bir konser olacak bu akşam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Valla iyi ki kırmızı çıkmış gayet kaliteli bir müzik dinledik ozzy öncesi. Amatör gruplardan hiç haz almam 4 kız olması beni iyice önyargıya götürmüştü fakat şaşırdım yani baya kaliteli yaptılar işlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar