Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokerin Kralı :) gimli vs gölge-i khan vs arcane vs berk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Benim herkezi salyalar sümürkler akana kadar köktügüm poker oyunundan enstantaneler

gimli vs golge-i khan vs arcane vs berk

soldaki: gimli
ortada olayın kralı ben :)
sagda ki seker cocuk da: arcane
Berk bey fotoları cekiyor :)

BU ilk Karede KRALIM :), gimly nin güldügüne bakamyın. Üzüntü gülüşleri onlar :

Bir blöf anı, tabii o elide aldım :). Benimle blöfleşilmez (dralnu haric daha kinimi alamadım herifden) "heyt yavrum bea bende ki profesyoneliteye bakın

yine KRALIM :) Pişkin gülüşüne bakın. Saclar jesus ama
cok seytanım :)

o kadar icirdiler, kafa oldum
yine de yenilmedim

[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 19 Ağustos 2004 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 19 Ağustos 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
aslansın,kaplansın,kessen acımaz.

berk oku bunaları oku

abi poker kolay iş
bi kagıt dagıtılıyor 5 tane
eliine bakıyorsun
begenmediklerin yerine yenileri alıyorsun
sonra blöf
zaten amerikalıların oynadıgından oyundan detay mı bekliyorsun :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
Tamaen çarpıtmadır efendim
Gölge-i KHAN DÜNYADAKİ KOLPA KRALIDIR.

size durumun vehametini şöyle anlatayım. Poker oyununda il k sefer tam bu gral efendi öndeyken oyunu bitirir. ikincisinde gim üçüncüde ber kalır. Bu arada Berk Bu Gr@l efendinin kinini alamadığı insanlar listesinde 2. sıradadır.
Size şöyle anlatayım ben bu gölgebişiyi wormsda yendim sonra sabahın ilk ışıklarında yenilen pehlivan güreşe doymaz misali oturdu karşıma ikili oynayalım diye. orda da tam ütüyodgimli bap gelip masaya 3. oldu . Tabi bu arada bu gr@l bozuntusu dellendi benim üstüme saldırdı olmazzzzzzzzz bu kadar diyerek.
Bakınız kanıt. Arkeyn'in masaörtüsüne benim son anda sıçrayarak kaçmamla dökülen kola!

kısacası gr@l bap beni kökememiştir. Böyle feyk resimler çekip bıdırdıyordur. Ayrıca kendisi kolonya bile değil KOLAYLA sarhoş olmuştur

Gr@lsın B@p!
Mesaj tarihi:
said:
Berk, 19 Ağustos 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
Tamaen çarpıtmadır efendim
Gölge-i KHAN DÜNYADAKİ KOLPA KRALIDIR.

size durumun vehametini şöyle anlatayım. Poker oyununda il k sefer tam bu gral efendi öndeyken oyunu bitirir. ikincisinde gim üçüncüde ber kalır. Bu arada Berk Bu Gr@l efendinin kinini alamadığı insanlar listesinde 2. sıradadır.
Size şöyle anlatayım ben bu gölgebişiyi wormsda yendim sonra sabahın ilk ışıklarında yenilen pehlivan güreşe doymaz misali oturdu karşıma ikili oynayalım diye. orda da tam ütüyodgimli bap gelip masaya 3. oldu . Tabi bu arada bu gr@l bozuntusu dellendi benim üstüme saldırdı olmazzzzzzzzz bu kadar diyerek.
Bakınız kanıt. Arkeyn'in masaörtüsüne benim son anda sıçrayarak kaçmamla dökülen kola!

kısacası gr@l bap beni kökememiştir. Böyle feyk resimler çekip bıdırdıyordur. Ayrıca kendisi kolonya bile değil KOLAYLA sarhoş olmuştur

Gr@lsın B@p!

esar ceyhan kılıklı adam seni ya
hangi elde kazandım sabah sabah seada mısın abi ?
hic mi utanmam yok

bir kere alköl konusunda acımam yerim :),
hepiniz salya sümük yerlerdeyken
ben çakı gibiydim bea :)

üzerine worms da Allah'ın cirkefisin abi sen
teleport yap kac
teleport yap kac
bizans elcisi seni gidi

Üzerine poker de
her Allahın eli cirft kard isteyen ben miydim bea
elden 3.... elden 3...
yeter dedim dabi.
Kırk yılda bi üç 8 mi cekmisin
3 dokuz cıktın
yuh

üzerine Gimly seni mi kurtardı beni mi ?
tam düzeltiyordum hali, öne gecmistim
baktın sıkıstın "gimli gelsene"...

olmuyo berk
doum günü balonundan utan alla askina
dövmedigim ziyan :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Mesaj tarihi:
İkinci oyunu ben aldım
üçüncüyü de berk
ki bu ilk defa poker oynayışımızdı

İlk oyunu tecrübeli olan efenin alması çok doağldır arkadaşlar

Bu adam megolomanın tekidir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
yalana gel beeee
ulan 4 kartisteyip full çeken kimdi peki?
ben!

ehehe kolpa kral kolpaaa[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
gimlide bir maverick karizmasi kestim ..
ayrica fasülyesine oynamak yerine her fasülyeyi 50 bin türk lirasi olarak belirleyin bakın oyun nası ciddi oluyo (bi gecede e nfazla 2-3 milyon kaybetsek bile kan çıkana kadar oynuoduk pokeri işin içine para girince miktarı onemli değil illaki ciddi oluyo oyun )[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 20 Ağustos 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
arcane gittikçe suat sunaya benziyor :p

LOL LOL LOL

ben biraz daha zayıflıyım vereyim kiloları yine obi wana dönmek istiorum kısmetse[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Olm Golge, çok şanslısın hea. Geçen Gimli ile beni de yendin ama bu son artık. İntikam saati yaklaşıyor. Monopoly paraları ile oynamaya devam![signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
Mesaj tarihi:
Bu arada efe
gimly nedir ulan!!! karizmamı beş paralık ettin
donuna kadar soyacam seni![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
  • Yeni Oluştur...