nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 İBB yatmış ya, önceki senelerde de hep yatıyolardı biz yetersiz olduğumuzdan anca 1 atıyoduk. Bu sene takım çöküşteyken yettik 3 attık sdfsdf Mustafa Sarp'ın gidişi ve Cana'nın gelişi bu maçtaki başarının sırrıdır. İleri hattımızdan kimsenin şüphesi olamaz zaten,geriden top gitmiyordu Sarp gidip Cana gelince toplar ileri geçmeye başladı. Başka yerlerde cevap aramayın, avutmaya çalışmayın kendinizi :D REİS büyüksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 12 dk da galatasaraydan 2 gol yediler.çok normal isteksiz olmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ibbye laf edenler ya maçı izlemiyor ya da hakikaten futbolla alakaları sıfır. Adamlar 3-0a kadar ellerinden geleni yaptı, İbrahim Akın resmen bir tarafını yırtıyor, o 3-4 kişiyi çalımlayıp şutu falan, güçleri yettiğince oynuyorlardı. İsteksizlik değil moralsizlik etkiliyor, ilk 5 dk daha maça ısınamadan gol yiyorsun, onun şokunu atlatamadan defans adamının baltalığı penaltı getiriyor, üç büyüklerden birine 2-0 yenik başlıyosun, bırak da biraz moral çöksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Reis fena yargılıyor belediyeyi nazar degmez insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 arkadaşlar 3 hafta daha izlersiniz baroşu. 9. hafta kadıköye gidince emre yine kırar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 3 haftamız kaldı yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 YAVAŞLA BİRAZ REİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 aşağı yukarı. ondan sonra 6 ay yine yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 imalı yatıyor mesajları da gelmiş. işte ben buna gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 elano =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Elano gidici anlaşılan, bakalım kim gelecek yerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 adamı gönderebilmek için oynatman lazım ki parlasın. nası iş bu ben anlamadım ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 rızvan?!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 hamit'le takas etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 baroş naptın reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 misimovic gereksiz abi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 misimovic bana lincoln u hatırlatıyor.umarım aynı durumu yaşamayız :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sarp girdi oyuna her an gol yiyebiliriz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 lincoln atardı o golü... misimovic önün bomboş, müdahale yok tam karşıdan görüyosun bi düzgün çek be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Esnaf said: sarp girdi oyuna her an gol yiyebiliriz :( yedik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Sevmedim abi adamı, tutumadı gibi geliyor bana gerçi daha cok erken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 abi yedigimiz gole bak yine ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ulan getti baroş reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 zencinin kel kafasından vııjjjt diye kaydı hız kazandı top kaleye. o değil de Baros sakatlandı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar