Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 hani öyle saçma bir pozisyonda kaçırıp, öyle bir güzel gol attı ki baros, laf bulamıyorum bu adam için asdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 vivavale said: 0-3 ya da 1-2 ist b.b. dagıtır. teorin hala devam ediyor :) her ne kadar 3 fark olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 aha penaltı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Cana iyi oynuyor abi adam ya :) sevdim, serkanda iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 gsyi bal basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 penaltı baros reis ikileyecek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Baros ikiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bu serkan kurtuluş'u seneler önce niye aldılar, niye oynatmıyorlar diyordum ki sonunda şans verildiği çocuğa, iki maçtır deli gibi oynuyor. Hani abisi Serdar Kurtuluş'un Türkiye'nin en iyilerinden biri olarak gösterildiği dönemde, Gökhan Gönül ile geleceğin Türk sağbeki vs. diye lanse edildiği dönemde benden daha yetenekli bir çocuk dediği adamdı kardeşi Serkan, Sonunda ya, Sabri'yi bile keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 cCc BaRoS Reİs cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 DarKRideR said: bu serkan kurtuluş'u seneler önce niye aldılar, niye oynatmıyorlar diyordum ki sonunda şans verildiği çocuğa, iki maçtır deli gibi oynuyor. Hani abisi Serdar Kurtuluş'un Türkiye'nin en iyilerinden biri olarak gösterildiği dönemde, Gökhan Gönül ile geleceğin Türk sağbeki vs. diye lanse edildiği dönemde benden daha yetenekli bir çocuk dediği adamdı kardeşi Serkan, Sonunda ya, Sabri'yi bile keseradama çok şans verildide değerlendiremedi ama son 2 maçtır iyi oynuyor harbiden.umarım hep böyle devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Sabri'yi kesmesi daha zor, fiziksel olarak çok çelimsiz, oyundan çabuk düşüyo da gelişirse çok iyi alternatif olur. Ali Turan'dan her halukarda daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Reis!! <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bu arada sonunda Cana oynuyor ya süper valla :), Kadromuz : Ufuk Serkan Kurtuluş Neill Servet Insua Lorik Cana Ayhan Akman Misimovic Pino Aydın Baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Esnaf said: DarKRideR said: bu serkan kurtuluş'u seneler önce niye aldılar, niye oynatmıyorlar diyordum ki sonunda şans verildiği çocuğa, iki maçtır deli gibi oynuyor. Hani abisi Serdar Kurtuluş'un Türkiye'nin en iyilerinden biri olarak gösterildiği dönemde, Gökhan Gönül ile geleceğin Türk sağbeki vs. diye lanse edildiği dönemde benden daha yetenekli bir çocuk dediği adamdı kardeşi Serkan, Sonunda ya, Sabri'yi bile keseradama çok şans verildide değerlendiremedi ama son 2 maçtır iyi oynuyor harbiden.umarım hep böyle devam eder abi kim verdi ki ? Sezon başında iyi hazırlanamayan takımın yedek oyuncusu olarak görüldü. Adama lig maçlarında neredeyse hiç şans tanınmadı. Gerçi bu sezon başında sol bek olarak mesela denendi berbat oynayınca öyle bir eleştirildi ki, Sabri'yi kesemez belki ama rotasyonda kendini gösterse çok iyi olur. En azından yedek kulübesinde unutulmasın artık şu çocuk Birde abisinin başına gelen onunda başında gelmez umarım, bir önemli sakatlık, üstüne toparlanmaya fırsat bulunmadan anadolu kulübüne takas ve orada kaybolup gitme :( Üşüyoruz Serdar reyiz, sağ bekte özlüyoruz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ayrıca Ali Turan ömrü boyunca stoper oynamış adam, adamdan sağ bakte harikalar bekleniyor. Ali Turan'a fazla sert çıkılıyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ilk geldiğinde bayağı bir denendi sonra yetersiz kaldı. 2 sene kulübede eğitildi işte. Şimdi parlıyo. Unutulmak değil bu, hazırlıyorlar o arada. Topal da böyle 2 sene yontuldu sonra milli takıma ispanyaya gitti adam. aHH be pino bheaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 serkanda uğur gibi ağır sakatlık yaşadı diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 DarKRideR said: Ayrıca Ali Turan ömrü boyunca stoper oynamış adam, adamdan sağ bakte harikalar bekleniyor. Ali Turan'a fazla sert çıkılıyor bence harikalar yaratmasına gerek yok da bu kadar sırıtmasın diye bekleniyordu olmadı. Bu arada çok ilginç şeyler deniyo rikard. hadi kanat adamları yer değiştirir forvetle kanat yer değiştirir falan anlarım da, stoperle ön liberonun yer değiştirdiği taktiği bi gs'de gördüm şimdiye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Şaka maka 2-0 öndeyiz. Kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 korner atışında ufuk çıkıp aldı topu sfds.aykuttan sonra her duran toptan korkar oldum sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 servetin hareketi penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 oha hakem temiz penaltıyı vermedi, servet elle çıkardı topu dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ayhan da olmasa takımda mükemmel bir takımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 pozisyonu kaçırdım tam o sırada mesaj yazıyodum da, penaltı olsa oyuncu çok daha şiddetli itiraz eder gibi geldi bana, bi kere el gösterdi bıraktı hani zaten beklemiyo gibi. Gerçi izlemek lazım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Khelben said: Ayhan da olmasa takımda mükemmel bir takımız. aha şom ağızlı, sakatladın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar