Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STL : Galatasaray : Istanbul B.B @ 19.00 / 26.09.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

bu serkan kurtuluş'u seneler önce niye aldılar, niye oynatmıyorlar diyordum ki sonunda şans verildiği çocuğa, iki maçtır deli gibi oynuyor.

Hani abisi Serdar Kurtuluş'un Türkiye'nin en iyilerinden biri olarak gösterildiği dönemde, Gökhan Gönül ile geleceğin Türk sağbeki vs. diye lanse edildiği dönemde benden daha yetenekli bir çocuk dediği adamdı kardeşi Serkan,

Sonunda ya, Sabri'yi bile keser
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

bu serkan kurtuluş'u seneler önce niye aldılar, niye oynatmıyorlar diyordum ki sonunda şans verildiği çocuğa, iki maçtır deli gibi oynuyor.

Hani abisi Serdar Kurtuluş'un Türkiye'nin en iyilerinden biri olarak gösterildiği dönemde, Gökhan Gönül ile geleceğin Türk sağbeki vs. diye lanse edildiği dönemde benden daha yetenekli bir çocuk dediği adamdı kardeşi Serkan,

adama çok şans verildide değerlendiremedi ama son 2 maçtır iyi oynuyor harbiden.umarım hep böyle devam eder
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

DarKRideR said:

adama çok şans verildide değerlendiremedi ama son 2 maçtır iyi oynuyor harbiden.umarım hep böyle devam eder

abi kim verdi ki ? Sezon başında iyi hazırlanamayan takımın yedek oyuncusu olarak görüldü. Adama lig maçlarında neredeyse hiç şans tanınmadı. Gerçi bu sezon başında sol bek olarak mesela denendi berbat oynayınca öyle bir eleştirildi ki,

Sabri'yi kesemez belki ama rotasyonda kendini gösterse çok iyi olur. En azından yedek kulübesinde unutulmasın artık şu çocuk

Birde abisinin başına gelen onunda başında gelmez umarım, bir önemli sakatlık, üstüne toparlanmaya fırsat bulunmadan anadolu kulübüne takas ve orada kaybolup gitme :(

Üşüyoruz Serdar reyiz, sağ bekte özlüyoruz seni
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Ayrıca Ali Turan ömrü boyunca stoper oynamış adam, adamdan sağ bakte harikalar bekleniyor. Ali Turan'a fazla sert çıkılıyor bence

harikalar yaratmasına gerek yok da bu kadar sırıtmasın diye bekleniyordu olmadı.

Bu arada çok ilginç şeyler deniyo rikard.

hadi kanat adamları yer değiştirir forvetle kanat yer değiştirir falan anlarım da, stoperle ön liberonun yer değiştirdiği taktiği bi gs'de gördüm şimdiye kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...