Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık iPhone 3G

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

1 yıl oldu alalı. bir kez bile kapsız kullanılmadı, ve ekranıda filmsiz kullanılmadı. Metal çerçevesinde ve elma logosunda hiç çizik yok. 0 gibi alet yani. Tekliflere açığım. İstanbul içi elden, yada para önceden yatırılmak suretiyle kargo yollayabilirim. 6.5 senelik üyeyim,bilen bilir. o yüzden, güven probleminiz olmasın istanbul dışı olursa.
Sosyal ağlarda paylaş

bence fiyati uygun, ayni ozelliklerde makinayi biz telefoncuya 750 e takasda vermistik mart ayinda..
o zaman piyasasi 850-900 civariydi.. 16gb likti bu arada bizimkiler..

su anda bu fiyat soylendigi temizlikte bir cihaz icin bence normal 300-400 ilginc olmus, bende gormek isterim o telefonlari.
Sosyal ağlarda paylaş

evet araştırdım biraz bende. 750 fazla kaçmış. İşte kendi malın olunca kıymetli oluyo. Normalde gideri 650 falan. ben 700 e çekiyorum fiyatı, telefon tertemiz ve yanında hiç kullanılmamış orjinal kulaklıgınıda vereceğim. Normalde kulaklık 50 liradan daha pahalı. İsterse kabı da kullanmaya devam edebilir. Kap da iSkin marka ve 45 dolar su anda. Aynalı filmi de var. Yanındada 1 2 tane hiç kullanılmamış kap daha verebilirim. Gümrüklemelesini yaptığım bir firma iphone aksesuarları çekiyor cunku. Oradan geçtiği için elime, fazladan var baya. İlgilenen olursa mesaj atabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

nesildinc said:

Çok istiyorsun...

piyasası 300-400 arası zaten. Temiz olduğu için 450 vereyim sana.

Hotdog said:

adam cosmus 300-400e iphone alıyo, varsa o fiyata bizde alalım kardeş

ohyeah said:

yenisahra da 250 ye var

Xenocide said:

nesildinc said:

Çok istiyorsun...

piyasası 300-400 arası zaten. Temiz olduğu için 450 vereyim sana.

ahahahahahahahahhahahahah

Magnum said:

300 400 az olmuş evet ama 500 600'e bulunabiliyor temiz iphonelar.

BaaL said:

300-400e hiphone alıyordur arkadaş.
ama 750 de çok. temiz oldugu falan göz önünde bulundurularak ederi tam : 600tl.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...