Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne istiyorsunuz lan nee??

nomsaR

Öne çıkan mesajlar

ulan seversin, etkilersin, kendine aşık edersin, bir hoş tanıtırlar kendilerini. Gitgide "her seferinde" o kişiye farklı dersin. Bu tek gecelik değil dersin, bağlanırsın sen de yavaştan. Hastadır sana, tek varlığı olursun, paraysa para dersin vakitse vakit. çoğu şeyinden taviz verip onu mutlu etmeye çalışırsın. karşına bi çok kişiyi ve şeyi alırsın, mutlu olursun bi süre, ilk tanıdığında masum tatlı kız, seviştiğinde kaplan gibidir, bok sürdüremezsin, bana özel dersin geçersin, kendini kandırmalar o vakit başlar, yavaş yavaş arkadaş ortamına girersin, hepsi senin alt sınıfın insanlardır ama kendini kandırmaya devam edersin, o gruptan bazı insanlar sevdiğin kişi için şöyle böyle der, yine kendini kandırır ağzını yüzünü kırarsın. bi süre sonra saplantı haline gelir neyi sevdiğini unutursun, sadece sevişmeyi sevdiğini anlatamazsın kendine. çünkü öyle saf rolü yaparlar ki, öyle temiz görünürler ki, geri kalan tüm karılara kaşar diyip sevdiğin kişiyi yüceltirsin. sonra yavaştan metabolizma yorulur, sen de amaan skerler işim gücüm var diyip az geri çekilirsin, işte bu an onların HEP kolladığı andır, en büyük kozlarıdır, bu günü beklerler hep. ne zaman kendini biraz geri çektiiin, artık senle birlikte olmak istemediklerini söylerler, lan nooluyo dün böyleydi bugün böyle demeye kalmadan, inceden kıllanırsın, araştırırsın, bi bakarsın ki kirli çamaşırlar dökmekle bitmiycek cinsten...

Diğer bir model seversin hoşlanırsın takılırsın ama tecrübelisindir, karşı tarafın her söylediğinin altında binbir şey aramayı bilirsin, 4-5 hamle sonrasını kestirebilirsin, artık sadece sevişmeyi sevdiğinin farkındasındır, ama yine de tek gecelik harici bişey hiç de fena olmayacaktır diye başlarsın, aşktır tutkudur, büyük romeo rolüdür derken bu adın sevgine güvenmiyorum olur soğurlar, ama koymaz bu "BYE" der işine devam edersin, fakat gün olur düşünürsün, etraftaki leş gibi onca kızdan sonra tekrar o kişilere bi özlem başlar, lan şöyle böyleydi ama iyi kızdı be"lerle gider MAL gibi ararsın tekrar, onlar zaten dünden razıdır, niye aramadına da cevapları hep fixtir, "yüzüm yoktu aramaya :(" bunu duyunca egonun şiştiğini farkedip ardı arkası kesilmez şekilde seni yüceltirler. kaza bela yine başlanır bişeyler ama artık ortada ilişki olsun istenmiyodur, ilk failden sonra biraz daha temkinli gidelim deniyodur, saçma sapan sözler dayanağı ile arada ilişki olmadan görüşme kabul edilir, bu söz de (ben hiç vermedim böyle bi söz gerçi)"senden başkasıyla da hiçbi ilişki istemiyorum" dur. sonra arkadaş mantelitesiyle devam eder bi süre, ilk zamanda genelde erkek yapamaz çünkü erkektir, etiket ister, öyle bu kim dendiği zaman bi arkadaş denilmesini kabul etmez, sonra yapamadım der sen yoluna ben yoluna derrr ki o sırada hatun kişisi sana alışmıştır, ortada ilişki olmasa da ilgi çok hoşuna gitmiştir, gene seni suçlu çıkarır yapamıycaksan niye başlattın der çekilir kenara, delikanlıyız ya yolda bırakmamalıyız diyip gene zorlama tavırlarla sürdürmeye çalışılır. tam sen de sindirmişken bazı şeyleri, yine hatunun kıvrak bi hamlesiyle, 2 dakika önce canım cicim diyen kişi, "şu an senle görüşmek istemiyorum" diyip kenara çekilir.

Ha biiiip:)9 mi? değil yani o kişi özelinde değil, fakat bıktım arkadaş 25 yaşına geldik, işimiz gücümüz var, her tanıdığım değer verdiğim insan bunu yapmak zorunda mı? gerçek sevgi veririz, ipler eline geçti diye sıkılır. Biraz sallamayınca sevmiyosun beni der, başka dala tutunur. Her şekilde suçlu sen olursun. Lan yeter be düzgün modeli yok mu bu cinsiyetin, ne istiyosunuz lan nee?
Sosyal ağlarda paylaş

karşındaki insan sana 100% uygun olmadığı sürece sorun olacaktır. bir yerden birşey çıkıyor.

çıkar düşünülmeyen, sadece karşımdakini seviyor muyum sevmiyor muyum diye düşünülen ilişkiler artık biraz eskide kaldı. Hiç düşünmüuyorum diyen insan, ulan ben nasıl bir hayat yaşayacağım acaba diye düşünür. Bu iki taraf için de geçerli tabi.

Ya durumu olduğu gibi kabulleneceğiz ilişkilere bu gözle bakacazğız ve bazı şeyleri görmezden geleceğiz, ya da yalnız olmayı öğreneceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığım yazıda tabi kişisel yazdığım için bağyan milletine olarak algılanabilir ancak cinsiyetle alakası yok durumun zaten onu belirteyim.

sorun insanların kişisel gelişimi giderek dejenere oluyo ülkemde ona sinirliyim. bunun etkisi baskıcı aile yapısından dolayı kızda daha çok görülüyor bunu da inkar edecek yoktur pek. Yani üniversiteyi uzakta okuyan hatun (genelleme olarak algılamayın ama çoğu bu şekilde) bambaşka fikirlere bürünüyor, bastırılmış çoğu şeyini özgür kılarken bencilce davranmaya alışıyor, karşıdakini pek düşünmüyor.

Herkesin başına gelmiştir zamanında, kız arkadaşın aile muhabbetleriyle ilgili ilişki içerisinde oluşturulan düzenler, yalanlar, kaçamaklar. ben istemiyorum bunları. bunlarla ilişki denen şey yürümüyo çünkü. lisede belki ama hayat içerisine böyle bi ilişki sıkıştırmak istemiyorum ben. karşı taraf bunları fedakarlık olarak algılıyor ama değil, kendi kuyusunu kazıyor. insan önce kendini bilecek sonra bazı sorumluluklar alacak. ilişki ufak bişey gibi görünüyor, sorumlulukları kenara bırakıp olayı hey tey hoppa gezelim tozalım gibi görüyor.

Benim sırf bu sebepten ötürü bi yerde çalışan, kendi parasını kazanan bayanlara sempatim var. Daha samimi daha insancıl görünüyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Karşısındakinin sevdiğini anlayınca sıkılıp başkasına giden kızlar, Allah gani gani belanızı versin. Sevmeyi bilmek kadar sevilmeyi de bilmek lazım. Sevilmeyi bilmeyen de mutluluğu hak etmez. Beter olsunlar. Acına ortağım nomsar'cım, ama var hem sevmeyi hem sevilmeyi bilen düzgün kızlar. Soyları tükenmekte olduğundan koruma altına alınmış çoğu, öyle kolay bulamıyosun işte
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini okudum da
rage olduğun olay ne
kızların iki yüzlülükleri mi
yoksa kız erkek ayrımı yapmadan insanların kendi kişisel tavırları mı
2. ise senin sevdiğin olsa bile yüceltmemen lazım
hepimiz için özel birileri vardır ama, ne onlarla ne de onlarsız demen lazım hani

bence ben bütün yazılanları yanlış anladım :(
Sosyal ağlarda paylaş

yapilcak bisi yok. bazilarimiz iliski konusunda süper kaziklar yiyoruz ne yazik ki ama iste onlari tecrübe diye adlandirip yola devam etmek lazim.
sonra insan gibi birine denk gelince de ''sorunlu'' olan taraf sen oluyosun ama öyle bisi var.
''lan ya bu da böyle olursa'' kafasina girip, paranoya yaptigin evreler olmuyor degil.

yani bu tip freakler sayesinde farkindalik hissin daha da gücleniyor, bi dahaki sefere daha bilge bi konumda ele aliyosun iliskiyi. evet.
koymuyo diye bisi yok, her zaman koycak biseyler cikar. ama gecer de.
o yüzden iliskiyi prioritylerden cikarmak lazim.
hayatinda 1. sirada hep sen, hayatin olmali, iliski de ondan sonra gelmeli. bunu kabul edebilen bi insanla beraber olabilirsen de en güzeli o olur diye düsünüyorum. en sagliklisi.
cünkü tam aksi oldugu zaman, yani fikir ayriligi diyoruz buna, o zaman ''benle ilgilenmiyoooosun, sen beni sevmiyosuuun'' lar basliyo.
tolete bile beraber giden ciftler sucks.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...