Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin nüfusu kaçtır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mlsf geçen senenin
http://www.tisk.org.tr/yayinlar.asp?sbj=ana&ana_id=39[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
Kaynak için ayrıca sağol, derdimi hallettim.

Aslında benim de 70 milyon diyesim vardı ama önemli bişey için gerekli olduğundan riske etmek istemedim. 70 milyon sayısı kulağa çok klişeleşmiş gibi geliyor bi de :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
68,256,147 bence..[signature][hline]Norton_Antor, 04 Ağustos 2004 04:11 tarihinde megadeth'in son albümü the system has failed hakkında konuşurken demiş ki:
windows konulu bir albüm galiba:)
Mesaj tarihi:
artık biliyorlar...

*!hükümeti arar*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Çok sağlam kaynakmış!.... Aslında bir ara üşenmeyip internet bölümüne sticky topic olsun diye internet bölümüne hükümet ile ilgili tüm gov uzantılı web sayfalarını yazmak lazım... ne bileyim üniversite sınav sonucu öğrenmekten, sokaklardan internete resim gönderen kameralara kadar bi dolu site sıralamak lazım...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Son verilere göre Türkiye nüfusu 71 milyondur. Amerikali bir kuruluşun araştırmasına göre Türkiye'nin nufusu 2050 yılında 100 milyona ulaşacaktır.[signature][hline]>>Seytan diye birsey olsa idi,ben ona değil o bana tapardı<<
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 19 Ağustos 2004 21:48 tarihinde demiş ki:70 milyon sayısı kulağa çok klişeleşmiş gibi geliyor bi de :)
(bkz.70 milyon şuanda ekran başına kilitlenmiş durumda bizi izliyor!!!! :-))
lol.[signature][hline]Mavi Kelebek
Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Mesaj tarihi:
said:
Sanchure, 19 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Son verilere göre Türkiye nüfusu 71 milyondur. Amerikali bir kuruluşun araştırmasına göre Türkiye'nin nufusu 2050 yılında 100 milyona ulaşacaktır.

evet geçen gün gördüm o araştırmayı televizyonda ama bir de şunu düşünmek lazım: bu artış hızıyla giderse... Yani bu istatistiklere göre (hiç zannetmiyorum ama) alınabilecek bir önlem 2050 yılında da 70milyon nüfusla dünya ülkeleri sahnesinde barınmamızı sağlayabilir.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Norton_Antor, 19 Ağustos 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
http://www.odci.gov/cia/publications/factbook/print/tu.html

burada türkiye hakkında türk hükümetinin bile bilmediği şeyler yazıyor...:)

Languages:
Turkish (official), Kurdish, Arabic, Armenian, Greek

Yeah right.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
Kürtçe, Ermenice ve Yunanca konuşanlar azınlıklar var... Bunları zaten offical olarak belirtmemiş ki.

Arapça'yı bilerek yazmadım çünkü Arapça konuşana ben de pek rastlamıyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Türkiye'de arapça Yunanca'dan daha çok konuşuyor özellikle Mardin ve yöresinde.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Doğuda kürtçede arapçada yaygın.
Onu biliyorum, gittim gördüm çünkü.

Yunanca ve Ermenice nedir peki orada?
Ne kadar komşu varsa hepsinin dilini koymuşlar.
Utanmasalar Afrikanca diyecekler.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
Yoo olması da gerekmez, kadıköy çarşısının içinde rum ve ermeni kiliseleri var. Babam kadıköydeki rum vakfı'nın avukatılığını yapıyor ve en eski çocukluk arkadaşlarımdan birisi babamın lise arkadaşının oğlu olan Türkiy'de doğmuş büyümüş ve bikaç yıl önce Yunanistan'a taşınmış bir rum... Bu sebepten Yunanca'ya daha bir kulak aşinalığım var ama ermenice ve kürtçe de duyuyorum. Kadıköyde kürtçe konuşan bulmak o kadar zor değil ki?![signature][hline]
Mesaj tarihi:
E yani...
Sonuçta ermeni klisesi yanındasın.
Bende fener rum patrikhanesi yanında otursam bende rumca duyardım.
Çok ufak bölgelere has şeyler bunlar.

Bunları resmi dil olarak kabul ediyorsa bu istihbarat teşkilatı, arasında ingilizce pratiği yapan insanların konuştuklarıda resmi dil olarak geçmelidir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
resmi dil olarak mı kabul etmiş? eaah.. türkçenin yanında official yazması ne ifade ediyo acaba orda? özellikle batı illerinin çoğunda var rumca ve ermenice konuşulduğunu duyabileceğin yerler.[signature][hline]kender on the roof

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 20 Ağustos 2004 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sanchure, 19 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Son verilere göre Türkiye nüfusu 71 milyondur. Amerikali bir kuruluşun araştırmasına göre Türkiye'nin nufusu 2050 yılında 100 milyona ulaşacaktır.

Evet bende okudum bi yerde bu yazıyı. Neler olur ye kadar meçhul bence o kadar artmaz. Neler görücez Allah bilir[signature][hline][b]Liv Tyler
  • Yeni Oluştur...