Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu sıralar ps3 almak mantıklı mıdır ?

Hotdog

Öne çıkan mesajlar

aslında 2yıldır ciddi ciddi almayı düşünüyordum ama odamda 23' full hd var, küçük olması dolayısıyla zevk alır mıyım almaz mıyım ikileminde kaldım + o zamanlar bilgisayar oyunlarını rahat rahat oynayabiliyordum artık yeni çıkan oyunlar iyice zorlamaya başladı makineyi.şimdi bir kaç sorum var;
1)ps4 falan çıkmaz daha di mi alınca sorun olmasın(gerçi çıksa bile hala ps2 oynandığı düşünülünce pek koymaz gibi geliyor)
2)oyun almak için ne tavsiye edersiniz her yeni oyun çıktığında 150 mi vericem,eskiler elimde mi patlıcak
3)online oyun olayı nasıl oluyor,kullanışlı mı,lag çok oluyor mu vs.
şimdilik bunlar sorularım yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

23' gayet iyi. bende 19' hd ready var cok cok rahat oynuorm her oyunu. 23' hayli hayli yeter. oyunlara gelince shopto.com tarzı bisuru site var. burdaki fiyatlardan cok daha ucuza alabilceğin oyunları. bi suru eski oyunun platinum editionları falan var %50 indirimli falan satılıyolar. kendi esk oyunlarınıda takas yoluyla elden çıkarabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ps4 2012 yada 2013 olması lzm

e 3 sene az bi zaman değil o yuzden ps3 alabilirsin

oyunları türkiyeden almaz isen bir sıkıntı yok.

valla genelde online oyunları tercih eden biri olarak hiç bir problem yaşamadım.arada bazen conlost oluyor ama nadir.o da ttnet sagolsun :).onun harici lag filan olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ps4 2012 yada 2013 olması lzm

e 3 sene az bi zaman değil o yuzden ps3 alabilirsin

oyunları türkiyeden almaz isen bir sıkıntı yok.

valla genelde online oyunları tercih eden biri olarak hiç bir problem yaşamadım.arada bazen conlost oluyor ama nadir.o da ttnet sagolsun :).onun harici lag filan olmuyor

2011'e geldik abi zaten, move yeni çıkıyor daha.

2013 bile hayal bi rakam yeni nesil için.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ps4 benim bildiğim 2012 idi ama sony'nin gidipte 2012de ps4 çıkarması pek mantıklı görünmüyor. bence minimum 2013ü bekleyecekler.
ps3 alınması gereken bir alet bence.
ben 8 ay kadar önce aldım , eskiden evde vakit geçirince daralırdım ama artık daraltısız mutlu mesut evimde oturuyorum. hem de param cebime kalıyor =) , ps3 oynadıgım surelerde genellikle dışarıda sürtüyo olacağım için bu 8 ayda sanırım çok daha fazlasını haracamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...