Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 aslında 2yıldır ciddi ciddi almayı düşünüyordum ama odamda 23' full hd var, küçük olması dolayısıyla zevk alır mıyım almaz mıyım ikileminde kaldım + o zamanlar bilgisayar oyunlarını rahat rahat oynayabiliyordum artık yeni çıkan oyunlar iyice zorlamaya başladı makineyi.şimdi bir kaç sorum var; 1)ps4 falan çıkmaz daha di mi alınca sorun olmasın(gerçi çıksa bile hala ps2 oynandığı düşünülünce pek koymaz gibi geliyor) 2)oyun almak için ne tavsiye edersiniz her yeni oyun çıktığında 150 mi vericem,eskiler elimde mi patlıcak 3)online oyun olayı nasıl oluyor,kullanışlı mı,lag çok oluyor mu vs. şimdilik bunlar sorularım yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yurtdışından alıyorsun oyunları yeni çıkanlar 30 35 euro 1 2 aya kalmadan 23 civarı sonra 10 15 civarı genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 23' gayet iyi. bende 19' hd ready var cok cok rahat oynuorm her oyunu. 23' hayli hayli yeter. oyunlara gelince shopto.com tarzı bisuru site var. burdaki fiyatlardan cok daha ucuza alabilceğin oyunları. bi suru eski oyunun platinum editionları falan var %50 indirimli falan satılıyolar. kendi esk oyunlarınıda takas yoluyla elden çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 daha ps4 çıkmaz move yeni çıktı çünki.belki 3 yıl sonra felan çıkabilir.bence ps3 almak için en iyi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 eskileri sendit.com (bekletir biraz 3 hafta sürdüğü oldu siparişimin) ve shopto.netten 10-15 pound arası alabilirsin yeni oyuna da asla 150tl falan verme sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Sen al ps3 ü biz sana oyun veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ps4 2012 yada 2013 olması lzm e 3 sene az bi zaman değil o yuzden ps3 alabilirsin oyunları türkiyeden almaz isen bir sıkıntı yok. valla genelde online oyunları tercih eden biri olarak hiç bir problem yaşamadım.arada bazen conlost oluyor ama nadir.o da ttnet sagolsun :).onun harici lag filan olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 shopto iyiymiş tamam, kaç haftada ulaşıyor oyunlar acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 5 6 gun. tabi ptt mallık yaparsa 1 1,5 haftada olabilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 5-8 gün arası. tatil dönemlerinde değişiyor süre. ps3 bu aralar alacaksan garantili ikinci el almaya bakabilirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 türkiye ye 1 günde geliyor oyunlar. sonra ptt nin hamsterları yavaş yavaş taşıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Red said: ps4 2012 yada 2013 olması lzm e 3 sene az bi zaman değil o yuzden ps3 alabilirsin oyunları türkiyeden almaz isen bir sıkıntı yok. valla genelde online oyunları tercih eden biri olarak hiç bir problem yaşamadım.arada bazen conlost oluyor ama nadir.o da ttnet sagolsun :).onun harici lag filan olmuyor 2011'e geldik abi zaten, move yeni çıkıyor daha. 2013 bile hayal bi rakam yeni nesil için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 tamam o zaman almaya ikna oldum son bir sorum olucak en uygun fiyata nerden alabilirim istanbulda ? 2.el pek düşünmüyorum, bimide hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 http://www.bimeks.com.tr/urun/1125/106853/sony-ps3-120-gb-konsol.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bimde bile var ps3 electro worldde 600 lira falandı alın abi internet özellikleri haricinde pişman olmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 internet özellikleri hariç derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 browser olarak kullanmaktan bahsetmiş galiba da kimin umrunda? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ben darty'den almıstım 1 sene kadar once. yanında oyun falanda veriolardı. oraya bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aldım, ver! nba 2k11 çıkana kadar idare etmem lazım dreagloth said: Sen al ps3 ü biz sana oyun veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Şimdi başka birinde oyunlar, getirsin vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Herhangi bir Playstation'ı almak, her zaman mantıklıdır. PS1 > Xbox 360 mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ps4 benim bildiğim 2012 idi ama sony'nin gidipte 2012de ps4 çıkarması pek mantıklı görünmüyor. bence minimum 2013ü bekleyecekler. ps3 alınması gereken bir alet bence. ben 8 ay kadar önce aldım , eskiden evde vakit geçirince daralırdım ama artık daraltısız mutlu mesut evimde oturuyorum. hem de param cebime kalıyor =) , ps3 oynadıgım surelerde genellikle dışarıda sürtüyo olacağım için bu 8 ayda sanırım çok daha fazlasını haracamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar