Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahrolsun kazaa

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Sapıtıcam galiba ya
kazaa daki p2p insanları sadece download ediyor
erica gibi lamerize insanlar fake dosya koyuyor (şu secret hetemele ye giden kesin görmüşünüzdür)

rezil birşey ya şu kazaa
ama ne var ne var
çok pratik ve kolay kullanımı
napster(eskisi) kazaa gibi mp3 indirme amaçlı olan ama lamerize olmamış bir p2p programı varmı ?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

az önce "eeeeeeeh eytere beeeee" dedim 20 tane downloada tıkladım tektek hepsi remotely queued salaklığ:( hiaaaaaaaaa[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ama öle bakmamak lazım olaya ben kazaalite + bi kaç addware kullanıyorum gayette hoş
mesela sharemonkey speedup die bi program kullanıyorum kazaanın yanında , bu program böle sırada olan dosyaları fln sürekli resume dior yani bi ara mutlaka dalıyor birinden o dosyaya ki bu olay bazen takılır ya hani download remotely queued die işte bu tür şeylerde olmuyo sürekli resume dediinden ötürü.
Sosyal ağlarda paylaş

dc++ ı tam çakamadım ben ya birinin yanında görüp öğrenmem lazım:-)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Sosyal ağlarda paylaş

kahrolsun kazaa çok yaşa kazaa lite k++ derim sana..

kazaa kullanamıyorsan konuşma :)

3 programın avantajları dejavantajlarını tekrar söylüyüm usanmadan:

Kazaa: 32kb/sn bağlantımın tamamını kullanabilen tek program elimdeki.
Need more sources çıkması olabilir.
Ama search options'ta "no limit" seçersen, bir sürü dosya bulacak. 105 users olan da var, 10 users olan da var. Tutup da 2-3 userlık olanını çekersen, tabii ki indirmen zorlaşacaktır. Ancak 105 user'lık versiyonunu çekersen, hem fake olma ihtimali hem de need more sources ihtimali az olur.
Kazaa'da queue olayı var. Ancak Kazaa Lite K++ queue olayını hack edip, senin puanını yüksek gösteriyor. Böylece avantajın oluyor. Ancak senin gibi yüksek puana sahip kullanıcılar da o dosyayı çekiyorsa, "need more sources" diycek elbette ki..

Emule: Emule plus kullanıyorum, ancak emule'den pek farkını göremedim. Puanında hack olayı yok. Ne kadar share ediyorsan o kadar puanın oluyor.
Queue olayı olduğundan Dosyanın küçük bir parçacığını indirmek için bile sırada beklemen gerekiyor. Bir gün boyunca hiç dosya çekmemiş olabilir, çünkü karşı kullanıcıda sıraya giriyorsun. 8kb/sn'den fazlasını göremedim. Bu yüzden.
buna karşın, arama olayı kazaa'dan çok daha iyi, serverlardan direk soruşturuyor. Böylece kazaa gibi "no limit" yapıp beklemeden birsürü dosyayı görebilmen mümkün. Serverda ne varsa gösteriyor sana. Gene ne kadar çok user varsa, o dosyanın fake olma olasılığı o kadar düşük.

Torrent: Shadow's Client Kullanıyorum bunda da. Torrent ile 15-17 gibi download hızı görüyorum genelde. Yani emule'den hızlı, kazaa'dan yavaş. Kazaa ve emule gibi kullanıcılardan çekiyorsun. Ancak emule gibi iki saat queue beklemiyorsun. Bir iki dakika biraz upload yapıp, sonra gittikçe hızlanarak download yapabiliyorsun. Torrent'in en büyük avantajı, http://www.suprnova.org sitesidir. Bu site her gün güncellenmektedir. Forumlarında istek yapmanız mümkündür. Ayrıca şöyle bir olay var: Her gün güncellendiğinden, bugün olan bir dosya yarın kaldırılmış olabilir, ama bugün olmayan bir dosya da, yarın eklenmiş olabilir. Siteye her gün bakmanızda yarar var. Ayrıca, kazaa ve emule gibi downloadın ortasında "need more sources" demiyor, bir kere kaptırınca sonuna kadar devam ediyor. Ve download pencereniz açıkken, upload'ı kapatma seçeneğiniz olmadığından, herkes bolca upload yapıyor.

Sonuç:

- Kazaa'dan çok şikayet var. En önemlisi, spyware ve adware. Hemen Kazaa Lite K++'a geçin temiz temiz kullanın diyorum. Ayrıca Fake de fake diyenler var. Ben Kazaa Lite kullanırken sadece bir kere fake video çekmiştim, ondan sonra Kazaa Lite K++'a geçtim ve AviPreview programını kullanmaya başladım. Ha bir de, bazı oyunların Title'ı Nba 2003 gibi olmasına rağmen, dosya adının Fifa 2001 gibi olduğunu gördüm. Bunlara karşı önleminiz ise sadece zekanız. kutu içinde + işarete basarsınız. File Name'lerin hepsi Fifa 2001 ve bazı title'lar Fifa 2001 ise, Bu programın NBA 2003 olmadığını anlıyabilirsiniz.

- Emule'un yavaşlığı var evet. Bunun savunulacak bir yanı yok, ben de sevmiyorum. queue olayı sux. Ama Bulamadığınız dosyalar için birebir.

- Bittorent'te ise dosyayı çekemeyenlerin yakınması oldu sadece. Biraz sabredin çekecektir. Ya da suprnova'da 1 peer 1 seer gibi bir program çekerseniz, tabii ki çekemiyecektir. 300 peer 400 seer gibi yüksek userlı programları tercih edin. Ve birazcık sabır..

En Sonunda:

Kazaa'da fake, Emule'de yavaşlık, Bittorrent'te dosya çekememe olayından şikayetçi olanlar DC++ denesin.
DC++ hakkında Dynamick size yardım edebilir. Bir kere bile kullanmadım DC++..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twilight, 15 Haziran 2004 02:07 tarihinde demiş ki:
said:
The_Delucian, 15 Haziran 2004 01:35 tarihinde demiş ki:
valla cayır cayır kıtap ındırıyorum ...
bende sorun yok ...

emule?
sorunlu değil zaten ama rakiplerine oranla daha yavaş. 2 kitap indirdiğin sürede kazaa ile 5 kitap (bulabilirsen tabi :) ) indirirsin

yanlış anlaşılmasın kazaa lite k++ dan indiriyom ...
kısaca klite++ la aramızda uzucu seyler yasanmıyo ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

uzun zamandır kazaa kullanıyorum heralde indirdiklerimi toplasak Terabyte'ı bulur. Eskiden süperdi. Şimdi çok iyi diil ama gene de çok nadir bişi aramıyosanız bulup indiriyosunuz.
Ben bu aralar xbox oyunu indirmek istiyorum mesela Kazaa da yok =)
Alternatif aradım bi süre
Dc++ denedim, pek bişi indiremedim..
Torrent olarak ABC denedim epey ,ndirdi sayılır ama bozuk çıktı kalan dl'ler iyice batırdı falan bıraktım onu şimdi azureus deniyorum. Açmadan önce epey uraştırdı beni Sun'ın javasını yükledim falan ama şimdi iyi gibi. Listemi yaptım bekliyorum bakalım. Oyun başı 3gb'a yakın.. Kalan süre olarak 24 gün gösteriyo haha =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...