Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabı için taban yükseltici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba;

Benim orta uzunlukta sayılabilecek bir boyum var.(erkeğim)
2-3 cm daha uzun görünebilsem yeterli olur diye düşünüyorum.Bir ayakkabı firması 5 cm'den başlayıp 10 cm'e kadar uzun gösterebilen ayakkabı üretiyormuş ama ihtiyacım yok o kadarına da.

Bir de taban yükselticiler varmış, belli bir ücret karşılığında her ayakkabıya yapılabiliyormuş diye okudum bir siteden ama ayrıntılı bilgim yok..Bilgisi olan var mı ?
Mesaj tarihi:
Dediğin gibi takıntı yapıyor muyum diye sorguluyorum zaten kendimi, kafaya takılacak bir boyum yok zaten (1.76). Özgüven için başka kriterler de var ama 1.80'e yakın gözükürsem de daha iyi hisserim kendimi sanırım..
Mesaj tarihi:
tuna833 said:

Dediğin gibi takıntı yapıyor muyum diye sorguluyorum zaten kendimi, kafaya takılacak bir boyum yok zaten (1.76). Özgüven için başka kriterler de var ama 1.80'e yakın gözükürsem de daha iyi hisserim kendimi sanırım..

Da kısa değilsin normalsin zaten hiç gerek yok.
Mesaj tarihi:
tuna833 said:

baya kısaymışsın. türkiye ortalaması 1.86
Mesaj tarihi:
bizim bi arkadas corap sokuyodu (böle katlanmis), denemelisin.
bi gün böle götün götün yürürken ayagi takildiydi, sonra aci gercek ''in your face!'' diyiverdi.

edit: http://www.ntvmsnbc.com/id/25124324/ ^^
bu isine yarayabilir belki
+
bu konuyu konusmustuk biz sanki diye arattim, o topiginde sahibi sen ciktin eheh. 18 sayfa konusulmus bi de, caresizlik dizboyu =/
http://forum.paticik.com/read.php?13,4967941,page=1

edit2:forum adabini unutmusum 1 ayda.
Mesaj tarihi:
Evet o konuyu da ben açmıştım, aklıma geldi ordan devam etmek ama sonu makaraya bağlandı malum.. =)

Neyse yorumlar için teşekkürler, başlıktaki konuyla ilgili de farklı önerisi olan olursa buyursun..
Mesaj tarihi:
sizin de isiniz zor kardes. biz enine gitmekten falan korkariz siz boyunuz kisa diye kompleks yaparsiniz..
ayni kapiya cikiyo oysa, 1-2 kilo fazla bize batar, size 1-2 cm eksiklik batar.

cevreni (basketbolcu, model etc. ki böle entourage'imsi cevrelerde bile turtle gibi tifillar mevcut, boylariyla degil baska seyleriyle ön plana cikmayi tercih edeyolar -e sen de öle yap!-) ve sebeplerini merak etmedim degil ama simdi, perfeksiyonizmin bokunu cikarmis da olabilirsin öyleyse dasaaa'nin tavsiyesine uymak en mantiklisi ki yani ikinci bi topik acarak bu konuda ne kadar takintili oldugunu ispatladin^^
ilginc cidden insan oglu neleri takiyo.
  • Yeni Oluştur...