synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 İvit efenim. Kız arkadaşım geçen hafta yağmurlu bir günde arabasını park ettikten sonra aracın altına kaçan yavru bi kedi olduğunu söledi aradı beni, gittim baktım neydir diye. Çok yeni doğmuş değil ama bikaç aylık, sırıl sıklam, arka sağ bacağı kırık bir tekir idi. Zar zor çıkardık onu ordan, pıhh lamalara hısslamara rağmen. Pazar pazar bi vet bulduk gidip bacağını sardırdık, ameliyat lazım dediler, ameliyatı da yapıldı. Şimdi pansiyonda takılıyo yavruz, dikişleri felan alınana kadar. Bacağına titanyum vida takıldı anladığım kadarıyla. Kabul etmiş vücut, kullanıyo bacağı, başka bi sıkıntısı da yokmuş. Eve alınacak kedi fakat hayatı boyunca örselendiği için olsa gerek aşırı korkak ve agresif şuanda. Gerçi saldırmıyo genel olarak sadece hısslamakla yetiniyo kafesteyken, ama durmaksızın. Benim sorum, bu hayvan eve alındıktan sonra insan göre göre, yanına yaklaşıp şefkat verilecek hale gelir mi? İnsana alışır daha normal ve sevecen bi kedi haline gelir mi? 3 aylık varsayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Gelir gelir. Pamuk gibin bile olur. Fotoğraf da koysanaaağ. Aa ulan yine bu account. Çok pardon çıkıyorum hemen sdf. //sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kafasında huniyle falan zibidi, bide pansyonda hala, resim 1 hafta sora artık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 alışır bence de bi de Xaenin said: //sesu BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 olur bence neden olmasın. zamanla. güzel birşey yapmışsın. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 üzerine varmazsanız kedinin zamanla alışır. eve götürünce bırakın gezsin heryeri koklasın. 4 yaşında kedimi 2 evim arasında götürüp getirince bile deliriyodu yeni ortama girince. kendi zamanla yanaşır size zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Saeros said: alışır bence de bi de Xaenin said: //sesu BAN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Bi kere e-5te arabayla giderken yaralı kanaması olan bir köpek gördük kenarda ; ama malum e-5 olduğu için arabadan inip karşıdan karşıya geçemiyoruz. Ambulans çağırdık onlarda yaralı insan zannedip trafiği açarak köpeğin oraya gittiler köpeği almadan devam edip yaralıyı araştırıyorlar.Neyse efenim ambulansın açtığı yoldan bizde arabayla karşıya geçtik köpeği aldık bide ambulansa bi selam çaktık hayvanı kurtardık diye NEY!? modunda bi süre bizi takip ettiler sonra vazgeçtiler. Gittik veterinere dedik bu sokak köpeğidir böyle böyle , tamam efendim peki efendim diyip duruyor anladık ki geçiricek ücreti bize , sonradan 1 milyar mı ne istedi 600 lira verip canımızı kurtardık bi daha sokakta köpek görürsem nah alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 :D bizimki de biraz öyle gelişti. sonra tanıdık vet bulduk ameliyatı ona yaptırdık ucretsiz, kedi de yavru felan diye almaya karar verdi bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 olitere said: Bi kere e-5te arabayla giderken yaralı kanaması olan bir köpek gördük kenarda ; ama malum e-5 olduğu için arabadan inip karşıdan karşıya geçemiyoruz. Ambulans çağırdık onlarda yaralı insan zannedip trafiği açarak köpeğin oraya gittiler köpeği almadan devam edip yaralıyı araştırıyorlar.Neyse efenim ambulansın açtığı yoldan bizde arabayla karşıya geçtik köpeği aldık bide ambulansa bi selam çaktık hayvanı kurtardık diye NEY!? modunda bi süre bizi takip ettiler sonra vazgeçtiler. Gittik veterinere dedik bu sokak köpeğidir böyle böyle , tamam efendim peki efendim diyip duruyor anladık ki geçiricek ücreti bize , sonradan 1 milyar mı ne istedi 600 lira verip canımızı kurtardık bi daha sokakta köpek görürsem nah alırım hahahaa mesajın sonuç bölümü süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar