Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barınaktan değil ama sokaktan aldık!

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

İvit efenim.
Kız arkadaşım geçen hafta yağmurlu bir günde arabasını park ettikten sonra aracın altına kaçan yavru bi kedi olduğunu söledi aradı beni, gittim baktım neydir diye.
Çok yeni doğmuş değil ama bikaç aylık, sırıl sıklam, arka sağ bacağı kırık bir tekir idi. Zar zor çıkardık onu ordan, pıhh lamalara hısslamara rağmen. Pazar pazar bi vet bulduk gidip bacağını sardırdık, ameliyat lazım dediler, ameliyatı da yapıldı.

Şimdi pansiyonda takılıyo yavruz, dikişleri felan alınana kadar. Bacağına titanyum vida takıldı anladığım kadarıyla. Kabul etmiş vücut, kullanıyo bacağı, başka bi sıkıntısı da yokmuş.

Eve alınacak kedi fakat hayatı boyunca örselendiği için olsa gerek aşırı korkak ve agresif şuanda. Gerçi saldırmıyo genel olarak sadece hısslamakla yetiniyo kafesteyken, ama durmaksızın.

Benim sorum, bu hayvan eve alındıktan sonra insan göre göre, yanına yaklaşıp şefkat verilecek hale gelir mi? İnsana alışır daha normal ve sevecen bi kedi haline gelir mi?
3 aylık varsayalım
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere e-5te arabayla giderken yaralı kanaması olan bir köpek gördük kenarda ; ama malum e-5 olduğu için arabadan inip karşıdan karşıya geçemiyoruz.
Ambulans çağırdık onlarda yaralı insan zannedip trafiği açarak köpeğin oraya gittiler köpeği almadan devam edip yaralıyı araştırıyorlar.Neyse efenim ambulansın açtığı yoldan bizde arabayla karşıya geçtik köpeği aldık bide ambulansa bi selam çaktık hayvanı kurtardık diye NEY!? modunda bi süre bizi takip ettiler sonra vazgeçtiler.
Gittik veterinere dedik bu sokak köpeğidir böyle böyle , tamam efendim peki efendim diyip duruyor anladık ki geçiricek ücreti bize , sonradan 1 milyar mı ne istedi 600 lira verip canımızı kurtardık bi daha sokakta köpek görürsem nah alırım
Sosyal ağlarda paylaş

olitere said:

Bi kere e-5te arabayla giderken yaralı kanaması olan bir köpek gördük kenarda ; ama malum e-5 olduğu için arabadan inip karşıdan karşıya geçemiyoruz.
Ambulans çağırdık onlarda yaralı insan zannedip trafiği açarak köpeğin oraya gittiler köpeği almadan devam edip yaralıyı araştırıyorlar.Neyse efenim ambulansın açtığı yoldan bizde arabayla karşıya geçtik köpeği aldık bide ambulansa bi selam çaktık hayvanı kurtardık diye NEY!? modunda bi süre bizi takip ettiler sonra vazgeçtiler.
Gittik veterinere dedik bu sokak köpeğidir böyle böyle , tamam efendim peki efendim diyip duruyor anladık ki geçiricek ücreti bize , sonradan 1 milyar mı ne istedi 600 lira verip canımızı kurtardık bi daha sokakta köpek görürsem nah alırım

hahahaa mesajın sonuç bölümü süper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...