Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 evet yeni aldığınız arabada 1980 model teybinizi beğenmediğiniz için değiştirmek istiyorsunuz. touchscreenli modellerden tutun, uydu yayını alan aletlere kadar bir sürü seçenek mevcut. sadece mevcut teyp sökülecek ve oem takılacak. bu işlem sonunda garanti muhtemelen yalan oluyodur, ama belki de olmuyodur. konu hakkında yeterince bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 araba garantisi olacak kadar yeni ama kasetçalarla mı geliyor? hangi araba bu:) en iyisi açıp firmaya sorman. teyp değişti diye vites kutusu, motorun garantisini de siliyosa söyle biz de almayalım o firmadan araba eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 olay bu mesela. kız arkadaşım yeni fiesta aldı ama teybi felan sikko. bu devirde ayfon uyumlu olmayan, navigasyonsuz sisteme araba vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Yetkili serviste yaptırılmadıkça garantiyi bozuyor diye biliyorum. Yetkili serviste de dışarının 2 katı fiyatına yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 mp3 çalsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Selam, Adamlar da haklı; mahalle aralarında "ses sistemci" adı altında iş yapan birçok denyonun olduğu memleketimizde ne garip montajlar yapılıyordur ve neticesinde ne tür sorunlar yaşanıyordur. Ama genelleme yaparak yasak demek tam bir fiyasko. Ben Scenic'in dandik teybini aldığımın ilk ayı söktüm; A4 için aldığım Blaupunkt teybi taktım. Ara kablosunu alıp misler gibi direksiyon kumandasını da kullanıyorum. Ortadaki ekranda da sadece 'Renault' yazıyor, sorun değil çünkü mis gibi ekranı var teybin :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Garanti disi olur, yalniz fordun yetkili servisininde allah belasini versin diyorum. Ayni fiestadan bende de var. X paket full, xenon far falan taktilar biri söndu möndu biseyler oldu 1 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 galiba servise taktırınca bi yolunu buluyolar. ama sürekli 2 yıl aynı servise gitcen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 o değil de nesini beğenmiyosunuz lan mp3 cd çalsın yeter işte :P kız arkadaşın navigasyon usb bağlantısı kullanabiliyosa kaçırma evlen zaten eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yok henüz kullanabileni üretilmedi. srıf artistik olsun diye takıcaktım. hediye gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tamam, bizde taktırırsan garanti gitmez dediler yetkili serviste. yalnız ford un orjinal navigasyonu falan varmış 2400liraya. bana biraz sıkış gibi geldi bu? nerde var yahu, internette de yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar