mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ahmet sen hala o work&travel hedesinde çalısıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 almanyada okuyup niye öss ile uğraşıyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 2 gün kalmış gençler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ösym ortodontik tedavi gören adaylardan sınava braketleri ve telleriyle girebilmeleri için rapor istemiş.yok artık dedim.umarım velilerin birbirlerini gaza getirmesiyle gerçek sanılmış bi zaytung haberidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 yav said: ben de izmirdeyim istanbula gidip aynı bölümü okumaya devam edeceğim geçtiğim dersleri saydırıp yeni okulumu 1-2 dönem kısaltma hayalim var boyozu gevreği bırakıyosun yani, en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Kaldi 1 gun::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ygs 2010'u çözdüm demin bitti bakayım napmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Flassh said: her sene olduğu gibi bende giriyorum. 3 oldu 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 başvurdum. paramı yatırdım. sınav günü kalkarsam bir nihahahaha çekip tekrar yatmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kalem silgi kesin yasak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Su disinda hersey yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ahaha sınav sabahı bi piçlik yapayım bari. ntv ve tv8 mutlaka soru sayısına göre tahmini puan hesabı yapıyo. 2 tane boş var falan diyip milletin moralini bozayım. her sene yaparım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Arkadaşlar yarın girecek herkese öncelikle başarılar diliyorum. Daha sonra ise ya cevapları kaydırırsanız, ya süre yetmezse, ya sorular beklemediğiniz yerlerden çıkarsa hepsi hayatınızı etkilicek ve hepsi sizi bi adım geriye götürücek ilerde başarısız bi insanlar olucaksınız. Aileniz size dünyanın sonu değil dicek ancak bu o kadar azımsancak birşey değil.Gerçekten dünyanın sonu olmasa da ona yakın bişey ve üzgünüm başarısız olucaksınız yeterince çalışmadıysanız. Şimdi by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 forumda liseli kalmadi ya, ne garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 esniyim sınava girince ahahahahah. ahha ben varım daha ne olsun aahahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Bu arada saatler 1 saat ileri alınmıyo çıldırmayın ha sdf http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=10739 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ZAYTUNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 geri alınacak saatler ileri alınmıyor evet.dikkat edin! sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 http://www.beyazgazete.com/haber/2011/03/26/saatlere-ygs-ayari-bilgileri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Ben arkadaş insanları esprili şaşırtmaca yapıyordur diye editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 son 15 dakkaya kalmadan kaçtım geldim eve yakın girince iyi oluyomuş lan ehuehue. geçen sene daha kolay gelmişti, unutmuşum lan, kötü değildi ama sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 girdi sınav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Chastor said: girdi sınav... acıdımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 o ne acı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Çok kolaymış sadece 3-4 boşu var milletin puanlar kesin yükselcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar