BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Selamlar, İnternetten t-shirtler aldım, ama normalde 3 haftada elimde olması gerekirken hala elime ulaşmadı. 18 Ağustos'ta kargolamışlardı. Bayram filan girince araya bende o yüzden gecikmiştir dedim. Daha önce 4 kere aldım ve sorunsuz gelmişlerdi ama bu sefer aksilik çıktı. Bunun akibetini nereden öğrenebilirim? Adamlara mail attığımda belki post servisiniz elinde tutuyordur filan demişler. Şurayı (Upim (Uluslararası Posta İşleme Merkezi)) filan mı aramam gerekiyor? Bir yardım eli iyi gelir :) Teşekkürler
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 direk git upim e. arama. telefondan telefona aktarıyorlar çıldırtıyorlar.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 %99 gümrükte veya postahanenin birinde işlem sırasınının gelmesini bekliyordur yada diğer paketlerin yanında gözden kaçmıştır bi kenarda,benimkiler hep öyle oluyor :P beklememek için arayıp sormak en iyisidir, tracking numberı felan varsa istiyorlardı 12 rakamlı bişiler olması lazım.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 işten keyfiyen çıkamam ki :/ telefonla şansımı deniyim olmazsa bi. edit: izleme numarası yok. direk normal posta ile gönderiyorlar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 aradım, barkod numarası istedi. yok dedim normal posta ile gelcekti dedim, barkod yoksa nasıl bakıcam sistemden dedi. azarladı.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 gecmis olsun, gelecegi varsa gelir heueheue sigortasiz, kayit nuamrasiz disardan birsey almayin bu ara, gumruk cok kotu calisiyor
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 daha önceki 4 siparişte sorun çıkmamıştı, ona güvendim bende. ayrıca 10 dolar posta parası veriyorum sadece. çok ucuza geliyor diye 4 kez alıyorum. patladık bu sefer. umarım yardımcı olur amerikalı kardeşlerim :p
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 nerden aldın ya 10 dolar kargoyla xD
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Logitech 20/09'da HOllanda'dan kargoya verdi mause'umu. 21/09 saat 13:00'de elimdeydi. Saygı duydum UPS'e.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Lomo'dan aldıklarımda 24 saat içinde elimde olmuştu. Onda sıkıntı yok zaten. Bu normal posta :( Kötü olan kargo seçeneğide yok. Uluslararası satışlar sadece posta yolu ile oluyor. viaddress filan kullansam 30 dolar filan kargo parası verecem. ee ne anladım bu işten o zamanda :(
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Evet, bende 30 Ağustos'ta Shopto'dan 3 tane Ps3 oyunu söylemiştim, barkod numaları olmadığından şuan senin oldğun durumdayım abi :) 6 gün daha gelmezse Shopto'ya söyleyecem, yenisini yollayacaklarda bütün planlarım bozuldu. Ay sonu okula gidiyorum, sık sık gelemeyecem artık İstanbul'a diye bol bol oyun oynarım, hevesimi alırım diyordum. Çok kötü koydu bu olay Bir daha Tracking Code olmadan asla bir şipariş vermem.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sende öyle birşey yapıyorlar, bende ne olucağını bilmiyorum. yenisinide gönderirler mi bilmiyorum. baya ilgili geri döndüler ama en güzeli mailin başlangıcıydı. bunu duyduğumuza üzüldük diye başlamışlar maile haha bakalım ne olcak merak da ediyorum.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 adamlar seçenek sundu. Ya parasını geri verelim ya da yeniden gönderelim dediler. Yeniden gümrükte patlayacaksa almasam mı diyorum off. Ne zaman kız arkadaşıma süpriz yapmak istesem bir sorun çıkıyor. bu ne cenabetlik ya
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 eğer barkod no vermeyeceklerse para iadesi yap abi, dün gidip adamlarla konuştum bizzat şunu dediler. Eğer üründe barkod no varsa, ürünün nerede olduğunu öğrenemiyorsun. Üstüne üstlük merkezler arası taşınmalarda kayıp falan olursa PTT'de bundan sorumlu değil. Yani zaten çok düzgün ve harika çalışan postacılarımızdan art niyetli bir şerefsiz senin benim paketimi alıp evine götürürse, hiçbir şekilde bundan PTT sorumlu değil ve senin eline ulaşmaması takdirinde ilgi gösterme sorumluluğu yok. Yani ben artık ciddi ciddi düşünmeye başladım. Yıllardır barkod nolu onlarca şipariş verdim, normal şartlarda en geç 2 haftada elimde olurdu. Benim PS3 oyunlarını biri büyük ihtimalle hacıladı yani, bu uzama konusunda aklıma başka birşey gelmiyor ...
mani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 benim geldi sipariş dün. 3 tane paket. adam ptt bohçasıyla getirdi. bir an için kapının önüne dökecek sandım sırtından öyle bir indirişi var ki görmeniz lazım. burnundan soluyordu falan lol. allah tan yere koydu insan gibi çıkardı tek tek öyle verdi. kimlik gösteriyim dedim gerek yok dedi. öyle enteresan. imza attım aldım. yani yanlış yere getirmiş olsa 3 tane paket cukkalanmış olacaktı.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ne zaman vermiştin abi sen şiparişleri ? ben 30 Ağustos'ta vermiştim 3 oyunu da
mani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 15 eylül de vermiştim. 30 agustos iyiymiş lol. soğuk su anca.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 yani buradaki yakın bir arkadaşım da 1.5 aydan daha uzun bir süre önce verdiği oyununa kavuşamadı. Shopto ile görüşmeye geçti para iadesi yapıldı. İşte bende geçen gün live chat'te konuştum müşteri temsilcisiyle, 28 normal gün bittikten sonra gelmezse ürünlerin bizimle tekrar temasa geçin, yapabileceklerimizi konuşalım dedi. Bu durumdan sonra oyun oynamaya pek fazla vaktim olmayacağından ötürü sadece kenarda dursun diye Heavy Rain'i alıp gerisinin para iadesini isteyecem sanırım, en azından Shopto bunu yapıyor ve beni bir kere daha sitelerine bağlıyor :D Gerçi şu da var, bugün kapıcımızla konuştum da bayramdan önce bir kere gelmiş postacı, ondan sonra hiç buralara uğramamış. Belki halen çantasındadır ve getirecektir *UMUT,UMUT,UMUT,UMUT*
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 gelmiş üç oyunda bugün ... bakalım geçen hafta verdiğim dead rising 2 şiparişim kaç ay sonra gelecek.
Öne çıkan mesajlar