roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://www.grupanya.com/istanbul-avrupa/Sortie-Cafe-de-Parisde-110TLlik-Cafe-de-Paris-soslu-bonfile-salata-icki-tatli-ve-kahveden-olusan-menu-50TL heh, şu kuponlardan var elimde 2 adet, almayı düşünen varsa ikisini 80 e falan bırakırım, gider eğlenirsiniz ya da hatuna şekil yaparsınız ne bileyim. Haydi paticik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 olum karaborsa mısın nesin lan? dur imkanlara bakayım bi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 aga patso'mu alırım kayaların üstünde romantizmimi yaşarım, üzerine nargileyi'de kız kulesine karşı içince al sana şekil. toplam 40 lira . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ahahahahah, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 fırsat iyi güzelde mekan çok kasınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Hatun bi google yaparsa yakalanırsınız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 hatun eğer ona bakıp, vay beni ucuz diye götürdün diyorsa, o hatuna bas tekmeyi afedersin ama. oraya götürmenin nasılı önemli mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
31ipbanisikerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 GEZDİM TOZDUM SİKTİM DURDUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Şimdi bunu alınca orda tekrar hesap ödemiyosun dimi? E ortaya çıkar o zaman ucuza götürdüğün. Çok leş bişey ya bu şehir forsatları falan, patso yemek daha klas yemin ediyorum, en azından olduğundan farklı bişey gib idavranmıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 cebinizden veremiyomusunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben 4. fırsatımı aldım valla. böyle zor durumdayken hadi gidelim oluyor, güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 aynı yemeği yarı fiyatına yemenin nesi leş bişey? o zaman indirimli ürün de almayın. elektronik eşya falan alırken fiyatların artmasını bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 sortie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Holy said: aynı yemeği yarı fiyatına yemenin nesi leş bişey? o zaman indirimli ürün de almayın. elektronik eşya falan alırken fiyatların artmasını bekleyin. Neye isyan ettiğim pek belli olmamış, haklısın. Aslında benim leş dediğim şey, indirim satın alıp, sonra yanında birisini götürüp de "bak zenginim pahalı yerlere takılıyorum" diye hava atmak. Yanlış anlaşılma için özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 o zenginim havalarındaki insanlar inan senden benden daha iyi pazarlık yapıyor, indirimleri kovalıyor ve daha pinti oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 haha mulgear buraya geldigimden beri benim de aklima surekli o geliyo gordukce. fransizya cikis mi demekti neydi, kuponlar da bosa gitti uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar