Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Update gelmiş.updatei yaptıktan sora psnlerim patladı. 3 psnmede giremiyorum şifre yada mail yanlış diyor nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 /v/ ve /b/'de de bayaa post gördüm psn hakkında, global bişey heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 US Psn bakıma girecekti onu biliyorum da diğerlerine ne oluyor bilmiyorum, en son 7'de kalktım ps3 başından bir sorun yoktu. Yeni oldu sanırsam ? Bir bakayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ben de update'i henüz yapmadım, yapmasam mı ki bi süre daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yapmasan nolcak nasılsa psnye giremicen.yapsanda giremiosun.bi fark yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Olsun hiç bozulmasın sdfsdf yeni update gelip düzeltilince yaparım direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ya ne zaman şöyle keyifle otursam bi bokluk oluyor ztn.canım sıkılıodu dedim 1-2 fifa atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sabah 3.50 mi ne onu yapmıştı gerçi, bir günde 2 tane güncelleme yayınlamak ayrı bir saçmalık oldu gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 3.50 aylar öncesinden duyurulmuştu ama. filmler için blu-ray e 3D desteği geldi işte. önce yayınlanan usb stick hack i içindi. ps blog u ve twitter ı takip edin ayrıca direk haber almak için genel sorunlardan ve haberlerden. http://blog.us.playstation.com/ http://twitter.com/PlayStation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar