sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 tanklar çok farketti gerçekten. zea, marine, hydra, ling falan çok daha rahatlar artık. fast tank yapmanın eskisi kadar etkisi yok. 4 oyunda bunu gördüm oynadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ahahah video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 patchten sonra oyuna girdiğim de replay ve quick match menüsü kapali oluyor. sonra error veriyordu. şimdi açtığımda find match e basiyorum bu sefer de mapleri indirirken hata veriyor nedir bu durum oynayamaz oldum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Replaydeki versiyon olayı beni deli etti. Umarım bu sorunu yakında çözerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Vingthor said: xunn said: barnacle said: http://www.youtube.com/watch?v=pHG40AdYfJ0&NR=1 Abi sonu ahahah yaklaşık 10 dakikadır şuna gülüyorum lan ahaahausaduada yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 patch geldiğinden beri 2v2 partnerim (protoss) 1v1de rush abananlara karşı sıkıntı yaşıyor. protosslar ne yapıyor nasıl karşı koyuyor patchden sonra? yerleşimde, build orderda nelere dikkat edilmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 10g kacınılmaz.. bi de ne olursa olsun kapıya kurulabilir dar gecitleri zaman kazanmak icin kullanabilir ama marine rush sa cok guzel gg de labilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 6 pool peşine 6 zergling geldiginde 10gateway yeni bitmiş oluyor. zealot çıkana kadar 6 lingi de o zaman elinde olan 10 probe'u kullanarak öldürürsen zaten ekonomik avantajını da vermiş oluyorsun. 2 probe kalır zea çıkar lingler ölür. ama 2 şer 2 şer gelen lingleri durduracak zea parası olmaz.bu patch bir nevi "PvZ de protosssan sıçtın" ın açık açık söylenmiş halidir. allahtan diamond'da insanlar utanıyor da rush yapan yok. 2v2 3v3 ler leş durumda direk. gene en garanti savunma; kapıya pylon yanına gateway ile 1 zealık yer bırakıp early scout, baktın ling rush geliyor, kapıya bir pylon daha atıp tamamen kapatıp, lingler pylon yıkana kadar 2 zea çıkıp 100 mineral(pylon) u feda etmek. peşine 2 zea ile kapıyı kapatıp rush'ı pushlayınca normal oyuna dönmek, bunda rush püskürtmenin verdigi ekonomik avantajdan fedakarlık edip oyunu skata gelmeden kurtarmış oluyoruz sadece, bunu yapıp da "aha pushladım hemen gidip bitireyim" demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 dün gece 6-7maç yaptım karşıma neredeyse hep zerg geldi ve profillerine baktım hepsinin oynadığı ırk protossmuş önceden :) ben genelde gateway ve forge ile başlıyorum mapine göre natural exp. ten kapamaya başlıyorum tutabilirsem ki genelde tuttum, exp çıkıp adamı spine crawler zerg filan basmaya zorlamak için pushluyorum hafiften topladığımda kendimi. ama tabi alt liglerde olan olaylar bunlar. diamondda olay nasıl dönüyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 kapıya bi zealot çıkmış oluyor pylon feda edip kendimi kapatacığma 2 tane işçi getiriyorum. fasterda o 8 saniye 5 saniye falan. gerçekten çok farketmiyor. 1 zealot 2 probe tutuyor ikinci zealot gelene kadar. asıl problem'i ben warpin olayında hissediyorum. o kadar alışmış ki elim free mineral'i warpin'e çevirmeye resmen sürekli cooldown bekliyomuşum gibi bir his oldu. belki psikolojiktir 'nerf yedik QQ' tripleridir bilmiyorum ama 2 zealot 2 stalker çıktımı mutlak push'a çıkardım normalde şimdi iki katı ordum oluyor hep karşımdakinde daha fazla var gibi bi his var içimde obs çıkmadan yemiyor gidip yoklamak bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moratio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 6 poolu öyle ya da böyle tutarsınız, 5 saniyeden bir şey farketmez zaten (6 pool için). Hatta düzgün savunmayı bilen insanlar için 6 pool = easy win. 5 saniye pek farketmiyor başka taktiklerde de. geçen gün 2 gate push ile zergi aldım. Sonuç olarak Zealot nerfi fazla etki göstermiyor, güzel olmuş. Diğer patch değişiklerine gelirsek Battlecruiser nerfi sanırım fazla kaçmış. Artık Battlecruiserı Marine falan bile rahat alıyor. Tank nerfi gayet hoş olmuş, hala bu değişikliği destekliyorum. Marine-Tank kombinasyonuna karşı artık High Templar-Chargelot yapabiliyorsunuz tabi pozisyonunuz iyiyse. Ultralisk değişikliği gayet güzel. Artık Planatery Fortresslar yıkılabiliyor. :) Reaper ve Bunkerı oyunlarda pek görmüyorum artık o yüzden bir yorum yapmayacam, ancak teoride güzel değişiklikler. Ve son olarak önemli bir noktaya dikkat çekmek istiyorum, Desert Oasisteki Destructible Rocksları hiç beğenmedim. Scout mesafesi uzamış. Zerg inanılmaz bir avantaj yakalıyor bu yüzden. Zaten Desert Oasis sevmediğim bir maptı, artık daha da sevmiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 desert oasis i ben çıkartma karşıma arkadaşım diye işaretledim 2. oynayışımdan sonra. aslında blink stalker ile çok eğlenceli şeyler yapabiliyosun ama gene de "bence" dünyanın en kötü mapi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Desert Oasis insanı psikolojik çöküntüye sokan bir map. Ha şimdi reaper gelcek şuraya scout, ha şimdi proxyden akar marineler, şuraya scout, blinklerse falan stalker aman şuraya da scout. Derken basein yanından hoop nuke gelir, siege tanklar işçileri parçalamaya başlar... Korkulu rüyam sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 abi sıcmıslar phoenixlerin icine graviton beam deki üntie ölünce hala devamı ediyo cast etmeye, escape'e basmadanda cıkaramıyosun move yetmiyo... işci öldüremiyorun artık phoenixle. baska syeleri öldürmekte riskli sadece overlord... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar