Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.1.0

Desu

Öne çıkan mesajlar

deadwoll said:

Abi mesela ultralisk bi uçtan vuruyor, unitten dağıldığı için basein öteki ucundan tamir eden scvleri de kesiyor. Bug o anladığım kadarıyla. Yani atıyorum 5 yard rangei olacakken 40 yard range olmuş planetery fortress'in kapladığı alan yüzünden.

Siege tanklarda yok öyle birşey.

bunu düzeltirler. yalnız ultralisk'in belli bir maximum atak sayısı yok mu? yani tek hamlede maximum şu kadar unite vurabilir gibi? limitsiz değilse bu, çok problem olacağını sanmıyorum çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız blizzard'a harbi sinir oldum şimdi. dünyadaki tüm oyuncular şuanda oynuyo, hatta eu'da bile oynayanlar var ama bu bölgedeki çoğu kişi oyuna giremiyor.

bir buçuk saat geçti söylenen vakitten, yok hala giremiorum, 1 aydır hazırlanıyorlar bunun için, bu kadar mı beceriksiz olunur. merak ettiğimden patch'i bekliyorum.

battle.net'teki foruma da yazamıyorum account error verip duruyor. valla deli oldum. bi açılsın sağlam fırça çekecem ciddiye alın işinizi diye.

onu bunu geçtim offline zaten oynanmıyo, replay bile izleyemiyorum, sadistliktir bu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathWarrioR said:

Sage said:

DeathWarrioR said:

konuyu okudum da şimdi de terranlar ağlamaya başlamış free win almak birazcık daha zorlaştı diye. blizz ne diye ırk koyuyoki bu oyuna, sadece terran olsun ...

Ultraların şuanki halinin bug olduğunu bariz belli ama eğer balance olcaksa başka yolla olmalı :)

colossus siege tank gibi splash vurması mı bug? üstelik melee... oynayamadığımdam test edemedim buglu kısmı ne?

Deadwollun dediği gibi Ultranın splash damagei Colossus ve Siege tanklardan farklı. Ultranın splashı saldırdığı ünitenin sizeı+2 rangelik bir alana dağılıyor bunun için PFe saldırdığında(PFnin sizeı büyük olduğundan) mineral toplayan scvler, yanındaki turretlar herşey patlıyor.
Eğer Thor ve Siege tankın splashı Ultranın ki gibi dağılsaydı, 5-6 siege tankın Ultra+X ordusundaki Ultralisklere bir atışı, Ultra+X ordusundaki Xlere(roach ling bling bilmemne) nuke etkisi yaratırdı :).
Eğer ultranın splashı siege tank gibi olsaydı daha önce, Thor+Marine ordusuna karşı, ultra Thora saldırdığında marineler ölmeyecekti.
İkisinin aynı olmasını savunmuyorum tabi sadece melee ve ranged splash arasındaki farkı belirttim, şuanki durum itibariyle Ultranın binalara karşı melee splashı ranged splash gibi garip birşey oluyor ahuea :) bu da bug.
Sosyal ağlarda paylaş

Sage said:

DeathWarrioR said:

Sage said:

DeathWarrioR said:

konuyu okudum da şimdi de terranlar ağlamaya başlamış free win almak birazcık daha zorlaştı diye. blizz ne diye ırk koyuyoki bu oyuna, sadece terran olsun ...

Ultraların şuanki halinin bug olduğunu bariz belli ama eğer balance olcaksa başka yolla olmalı :)

colossus siege tank gibi splash vurması mı bug? üstelik melee... oynayamadığımdam test edemedim buglu kısmı ne?

Deadwollun dediği gibi Ultranın splash damagei Colossus ve Siege tanklardan farklı. Ultranın splashı saldırdığı ünitenin sizeı+2 rangelik bir alana dağılıyor bunun için PFe saldırdığında(PFnin sizeı büyük olduğundan) mineral toplayan scvler, yanındaki turretlar herşey patlıyor.
Eğer Thor ve Siege tankın splashı Ultranın ki gibi dağılsaydı, 5-6 siege tankın Ultra+X ordusundaki Ultralisklere bir atışı, Ultra+X ordusundaki Xlere(roach ling bling bilmemne) nuke etkisi yaratırdı :).
Eğer ultranın splashı siege tank gibi olsaydı daha önce, Thor+Marine ordusuna karşı, ultra Thora saldırdığında marineler ölmeyecekti.
İkisinin aynı olmasını savunmuyorum tabi sadece melee ve ranged splash arasındaki farkı belirttim, şuanki durum itibariyle Ultranın binalara karşı melee splashı ranged splash gibi garip birşey oluyor ahuea :) bu da bug.

siege tank ve colossus melee olsun, ultra gibi hayvani tech istesin, aynı şekilde splash vursun bana uyar şahsen. platenary fortess gibi bina olması bile saçmalık. bi zahmet scvleri kaçırsınlar ultra geldiğinde o zaman. hangi ırk bina tamir edebiliyor ki terran dışında. zaten oyunda ultra görmek en az 15.dkdan sonra olabilecek bişey, 7.dkda dayanmıyo kapıya siegeler gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar patchten sonra benim single player ve replay servislerim çalışmıyor. İkisi de tıklanamaz hale geldi. Nedendir bu acaba? Muhtmelen belgelerimdeki save dosyalarını tanıyamıyor diyeceğim ama oyun ilk açıldığında 3 saniye kadar bir süre var, eğer hızlı davranırsam replay tabına tıklayabiliyorum. Ama basmazsam 3 saniye sonra etkisizleşiyor. Neyse aynı dertten olan anlamıştır zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

bakas said:

Arkadaşlar patchten sonra benim single player ve replay servislerim çalışmıyor. İkisi de tıklanamaz hale geldi. Nedendir bu acaba? Muhtmelen belgelerimdeki save dosyalarını tanıyamıyor diyeceğim ama oyun ilk açıldığında 3 saniye kadar bir süre var, eğer hızlı davranırsam replay tabına tıklayabiliyorum. Ama basmazsam 3 saniye sonra etkisizleşiyor. Neyse aynı dertten olan anlamıştır zaten :)

kapatıp aç oyunu, düzeliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...