Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 deadwoll said: Abi mesela ultralisk bi uçtan vuruyor, unitten dağıldığı için basein öteki ucundan tamir eden scvleri de kesiyor. Bug o anladığım kadarıyla. Yani atıyorum 5 yard rangei olacakken 40 yard range olmuş planetery fortress'in kapladığı alan yüzünden. Siege tanklarda yok öyle birşey. bunu düzeltirler. yalnız ultralisk'in belli bir maximum atak sayısı yok mu? yani tek hamlede maximum şu kadar unite vurabilir gibi? limitsiz değilse bu, çok problem olacağını sanmıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yanlız blizzard'a harbi sinir oldum şimdi. dünyadaki tüm oyuncular şuanda oynuyo, hatta eu'da bile oynayanlar var ama bu bölgedeki çoğu kişi oyuna giremiyor. bir buçuk saat geçti söylenen vakitten, yok hala giremiorum, 1 aydır hazırlanıyorlar bunun için, bu kadar mı beceriksiz olunur. merak ettiğimden patch'i bekliyorum. battle.net'teki foruma da yazamıyorum account error verip duruyor. valla deli oldum. bi açılsın sağlam fırça çekecem ciddiye alın işinizi diye. onu bunu geçtim offline zaten oynanmıyo, replay bile izleyemiyorum, sadistliktir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 DeathWarrioR said: Sage said: DeathWarrioR said: konuyu okudum da şimdi de terranlar ağlamaya başlamış free win almak birazcık daha zorlaştı diye. blizz ne diye ırk koyuyoki bu oyuna, sadece terran olsun ... Ultraların şuanki halinin bug olduğunu bariz belli ama eğer balance olcaksa başka yolla olmalı :) colossus siege tank gibi splash vurması mı bug? üstelik melee... oynayamadığımdam test edemedim buglu kısmı ne? Deadwollun dediği gibi Ultranın splash damagei Colossus ve Siege tanklardan farklı. Ultranın splashı saldırdığı ünitenin sizeı+2 rangelik bir alana dağılıyor bunun için PFe saldırdığında(PFnin sizeı büyük olduğundan) mineral toplayan scvler, yanındaki turretlar herşey patlıyor. Eğer Thor ve Siege tankın splashı Ultranın ki gibi dağılsaydı, 5-6 siege tankın Ultra+X ordusundaki Ultralisklere bir atışı, Ultra+X ordusundaki Xlere(roach ling bling bilmemne) nuke etkisi yaratırdı :). Eğer ultranın splashı siege tank gibi olsaydı daha önce, Thor+Marine ordusuna karşı, ultra Thora saldırdığında marineler ölmeyecekti. İkisinin aynı olmasını savunmuyorum tabi sadece melee ve ranged splash arasındaki farkı belirttim, şuanki durum itibariyle Ultranın binalara karşı melee splashı ranged splash gibi garip birşey oluyor ahuea :) bu da bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben de reply yazamıyorum errordan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ultranın slpasının bellı menzilde acıda cone seklinde olması lazım gerisi zarar. aynen helion gibi olsun işte daha kısa ve daha genıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Sage said: DeathWarrioR said: Sage said: DeathWarrioR said: konuyu okudum da şimdi de terranlar ağlamaya başlamış free win almak birazcık daha zorlaştı diye. blizz ne diye ırk koyuyoki bu oyuna, sadece terran olsun ... Ultraların şuanki halinin bug olduğunu bariz belli ama eğer balance olcaksa başka yolla olmalı :) colossus siege tank gibi splash vurması mı bug? üstelik melee... oynayamadığımdam test edemedim buglu kısmı ne? Deadwollun dediği gibi Ultranın splash damagei Colossus ve Siege tanklardan farklı. Ultranın splashı saldırdığı ünitenin sizeı+2 rangelik bir alana dağılıyor bunun için PFe saldırdığında(PFnin sizeı büyük olduğundan) mineral toplayan scvler, yanındaki turretlar herşey patlıyor. Eğer Thor ve Siege tankın splashı Ultranın ki gibi dağılsaydı, 5-6 siege tankın Ultra+X ordusundaki Ultralisklere bir atışı, Ultra+X ordusundaki Xlere(roach ling bling bilmemne) nuke etkisi yaratırdı :). Eğer ultranın splashı siege tank gibi olsaydı daha önce, Thor+Marine ordusuna karşı, ultra Thora saldırdığında marineler ölmeyecekti. İkisinin aynı olmasını savunmuyorum tabi sadece melee ve ranged splash arasındaki farkı belirttim, şuanki durum itibariyle Ultranın binalara karşı melee splashı ranged splash gibi garip birşey oluyor ahuea :) bu da bug. siege tank ve colossus melee olsun, ultra gibi hayvani tech istesin, aynı şekilde splash vursun bana uyar şahsen. platenary fortess gibi bina olması bile saçmalık. bi zahmet scvleri kaçırsınlar ultra geldiğinde o zaman. hangi ırk bina tamir edebiliyor ki terran dışında. zaten oyunda ultra görmek en az 15.dkdan sonra olabilecek bişey, 7.dkda dayanmıyo kapıya siegeler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 barnacle said: http://www.youtube.com/watch?v=pHG40AdYfJ0&NR=1 Abi sonu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Ya zaten gridlerle hesap yapıyor blizzard, dnddeki burning hands gibi yapsınlar aoesini gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 zerg binaları regen oluyor. protoss binaları shieldi şarj oluyor. ultralisk dediğin birim zaten zergün en güçlü ünitesi birakında terranın temel ünitinden üstün olsun, colosus ise support zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sadece en güçlü ünite değil en pahalı ünite en geç çıkan ünite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hala gelmemiş yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bisiler yamuk gitti ama us ne durumda acaba?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 US dün patchlendi onların şuan açık :) Onların da 2ye 3 e kadar sürdü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 şu patch olayını sabahın 3'ünde falan yapsalar ya süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sabahin 3unde hala cok oynayan oluyor. en az oyuncu muhtemelen sabah 6-9 saat dilimi arasinda oluyordur muhtemelen, ki uc asagi bes yukari o saati secmeye calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 online go go :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Gece 5 gibi daha serverlar açıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Arkadaşlar patchten sonra benim single player ve replay servislerim çalışmıyor. İkisi de tıklanamaz hale geldi. Nedendir bu acaba? Muhtmelen belgelerimdeki save dosyalarını tanıyamıyor diyeceğim ama oyun ilk açıldığında 3 saniye kadar bir süre var, eğer hızlı davranırsam replay tabına tıklayabiliyorum. Ama basmazsam 3 saniye sonra etkisizleşiyor. Neyse aynı dertten olan anlamıştır zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 patchden beri bir dalagalanma var, bekle düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bendede bi sürü sorun varda düzelir herhalde bu arada mmillet nasıl değişiklikler çok fark ediyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bakas said: Arkadaşlar patchten sonra benim single player ve replay servislerim çalışmıyor. İkisi de tıklanamaz hale geldi. Nedendir bu acaba? Muhtmelen belgelerimdeki save dosyalarını tanıyamıyor diyeceğim ama oyun ilk açıldığında 3 saniye kadar bir süre var, eğer hızlı davranırsam replay tabına tıklayabiliyorum. Ama basmazsam 3 saniye sonra etkisizleşiyor. Neyse aynı dertten olan anlamıştır zaten :) kapatıp aç oyunu, düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheAlterRealm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 o minicik larvadan ultralisk gibi yarma böceğin nasıl çıktığını terran teknolojisi açıklayamaz.cübbeli ahmet hocayı dropshiple chara götürüp larvaya okutturmak lazım..sırları bir bir dökülecek swarmın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 xunn said: barnacle said: http://www.youtube.com/watch?v=pHG40AdYfJ0&NR=1 Abi sonu ahahah yaklaşık 10 dakikadır şuna gülüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bir contenti indirmeye çalişyor sonra da error veriyor anlamadım ben? sanırım şu olay teamliquid http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=127157 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar