Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık: 6380gs dk


BaaL

Öne çıkan mesajlar

dk armory : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormrage&cn=Ismaildeka

dk nın dps gear' görebileceğiniz üzere perfect oturmuşdur, sadece 264->277 upgrade gerekiyor bazı slotlara, bu gearla ben 17k dps yaptım heroic saurfang, siz daha iyisini yapabilirsiniz :d ,tank olarak rasgele değil gayet güzel balanslı 6050 gs tank, 6100 civarı pvp gear vardır.
gerektiginde full icc25 hc tanklıyordum. dk'nın bankasında token,264-277 itemlar mevcutdur spec değiştirmek isterseniz, legendary yapıcam diyenler için shadow's edge mevcut ve sadece sindragosa questi kaldı.
1 aydır falan girmiyorum. daha da girmeyi düşünmüyorum wow sıktığı için. account'a 20€ ya alınıp celestial steed eklenmiştir.dk da %310 olarak rusted proto drake ve frostbrood vanquisher vardır.buna ek olarak mechano hog, ve 3 kişilik fil vardır. 450jw/450 ench, enchde para getiren bütün formüller, jc de de 35 tane epic recipe vardır. 128k kadar para kastım 5 ayda ama paraları ayrı ayrı satıp bişeyler aldım şuan karakterde 1k gold vardır. ama zaten para harcıyıp şunu da alayım diyeceğiniz bir şey de yok. 7200 achiv point mevcut ve bunla beraber 25 tane kadar tittle var. (salty,chef,kingslayer etc)

1.5 ay ezerek oynayım cataclysm'de de güzel mountları-tittle'ları olan bir karakterim olsun diyenler için güzel fırsat bence. fiyat da gayet fahiş tutuyorum çünkü account'u veremem. aynı isimde yeni bir account almanız ve ona transfer etmemiz gerekiyor.
account'un fiyatı : 250tl cik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe yok ya call back falan çoluk çocuk yapar öyle terbiyesizliği.
aslında accountu da verebilirdim ama sc2 yi de bu account'a koydugum için, ikisi birden gitmiş olacagından veremiyorum, sc oynuyorum zaten artık bi tek , hani sc ile birlikte satayım yeni sc alayım die düşündüm ama 2k achiv point , 250 ladder game kasmışım yazık günah diyerekten :d hem sizin için de daha güzel olur kendi mail adresinizle girersiniz oyuna diye şeyettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o sebeple satmıyordum 350 vereyim diyodu guild arkadaşı 1 aydır kapalı duruyor :d
ama cataclysm falan da istemem artık bakıyorum betaya falan, arkadaş ortamı da sc2 ye geçti. raid maid de bayar artık. 250 liraya da hd4890 alır sc yi adam gibi oynarım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...