cihant Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Pyro said: Valla ben yeminle ne okursan oku ama mühendislik okuma derim çocuğuma sadece. pfff.babam beni yaktı ben de çocugum olsun mühendisliğe gazlayıp onu yakıcam.ben süründüm o da sürünsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kuzenim liseden sonra üniye gitmedi direk setur'da otobüz muavini olarak başladı bir kaç yıl içerisinde setur akdeniz bölge müdürlüğüne kadar yükseldi.. 2 sene önce başka bir turizm organizasyon firmasına girdi şu anda 30 yaşında ama bu süre içerisinde askerliği ertelemek için arada 2 senelik aöf bölümlerine girdi çıktı vs en nihayetinde 2 senelik turizm bitirdi sonra "kısa dönem gideyim" diyerek 4 senelik işletmeye tamamladı aralıkda askere gideceği için şu anda teklifleri askıya aldı ve süper amatör ligdeki yonca sporun kaleciliğini yapıyor ehe (zaten geçmiş kariyerinde kalecilik de var) belki o üniversite bitirmedi ama kapı gibi 10 yıllık iş deneyimi sahibi oldu tabii adamın hamurunda varmış zaten.. adam zaten göztepe süper lisesinin (şimdinin ihsan kurşunoğlu) son reisiydi.. zaten o mezun oldukdan sorna o müessese de kalmadı SONUÇ: adam olacak çocuk bokundan belli olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 azıcık kuzenime çekeydim keşke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 topikte geleceğimi gördüm resmen. lanet olsun malzeme bilimine arkadaş. bi askerlik derdim yok işte farklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bende ara ara keske elektronik okusaymisim diyorum, herseyin basi elektronikmis meger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 deli misin abi cs ci degil misin sen, ne kadar elektronikci arkadasim varsa pisman cs okumadigina, yurtdisi imkanlari sebebiyle ozellikle. muhendisliklerin en gozde olani su an (is imkani olarak) bilgisayar. daha ne kadar oyle kalir belli olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 lan ben hemen is buliim yeaaa. dua mua edin bisey yapin lan, aloo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Ok ben ettim bi dua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Penthesilea said: deli misin abi cs ci degil misin sen, ne kadar elektronikci arkadasim varsa pisman cs okumadigina, yurtdisi imkanlari sebebiyle ozellikle. muhendisliklerin en gozde olani su an (is imkani olarak) bilgisayar. daha ne kadar oyle kalir belli olmaz tabi. pismanlik fln degil benimki ya yazilim muh sectim kafami taslara vurayim demiyorum :) ama elektronik herseyin basi hakketen. keske ders yukum fazla olmayaydi da elektronikten en azindan temel dersleri alabilseydim iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 okuldan atılması öyle kolay değil yav. 44. madde mi ne var 2 sene daha sınav hakkı veriliyor + askerliği de tecil ettiriyorsun böylece. bi bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Benim durumum da benzer, atılmadım ama 4.sene kimya mühendisliğini bırakıp öss ile bilgisayar mühendisliğine geçtim. Askerlik şubesinden, bölüm sekreterliğine her yerde hatta dekanlıkta bile niye bıraktın vah vah dediler. Hatta danışmanım kimya daha iyi boşuna gelmişsin dedi. Hocam isterseniz siz diplomanızı verin yerime kimyaya devam edersiniz diyemedim tabi. Matematik hocasıyla konuşmaya gittim 3 kere elektroniğe mi geçtin dedi düzelttim bilgisayar diye. 4. kere sordu. Eski okulumdan aldığım dersleri hala saymadılar, yarın fizik dersine giricem matematiği asıcam. Sonuç olarak niye yazdım bunları, bilgisayar mühendisliği çok süper deyip moralimi düzeltesiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 neyi istiyosan, neyi en hevesle yapabileceksen en süperi.. saç jölesi yapmak , bilgisayar kodlarıyla uğraşmaktan daha güzel geliyosa asistanına , kendi utansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben 3 yıl össye girdim sırf istediğim bölümde okumak için(önceki 2 senede 1 tane bile tercih yapmadım), liseden arkadaşlarımdan baya pişman olanlar var şimdi keşke bi daha girseydim diye(klasik hikaye işte), 2 yıl kaybettim diye acayip üzülüyorum bazen ama istediğin bölümde okumaya değer diye düşündüm..(bilg. müh. bu arada) sadece bilg. müh. yapmıştım tercihlerimde de. en arkaya 1-2 makine atmıştım ama oralara gelmeyeceğine emindim zaten. üniv.deki adamlar benden 2 yaş küçük hep, ve benle aynı konumdalar bu son zamanlarda acayip canımı sıkıyo. 6 yaş fark falan olsaydı gerçekten kafayı yerdim sanırım. ama şu anda sizdeki olgunluğa sahip olmadığım için böyle konuşuyo olabilirim. 2 yaş fark olması bile büyük moral bozukluklarına sebep oluyo, "benden 2 yıl daha önce hayata atılcaklar, ben onlardan 2 yıl daha geriyim hayatta" düşünceleri gerçekten çok canımı sıkıyo. şu anda bilmiyorum istediğim bölümde okumak gerçekten iyi bişey mi değil mi, planlamadığım bi yer olsa ne olurdu bilmiyorum, daha yeni başladım çünkü.(20 yaşımdayım) ama şöyle bişey var, ben diğerlerinden daha hevesliyim, bişeylerin daha çok farkındayım diğerlerine göre, kafamda şimdiden baya geleceğe dair planlar kurmaya başladım. diğerlerinden de vardır elbet planlar kuran ama kendim için konuşayım 2 yıl önce böyle şeyler düşünemezdim. belki de biraz gecikmenin bi nebze iyi yanı bile olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben sınıftakilerden 9 yas büyügüm amca diyorlar takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 zeawee ; hayata onlardan 2 sene sonra atılmıycaksın. onlarla aynı zamanda atılıcaksın. ve mezun olduğunuzda , aranızda senin 2 senelik fazla tecrüben daha olucak. şu andan itibaren asıl düşünmen gereken , hedeflerin uğruna harcadığın 2 sene değil , bundan sonrasında yapacakların. senden 2 sene ufak olan sınıf arkadaşlarından daha bilinçli şekilde mesleğine ve/veya hayatına katıcakların. gerisi fasa fiso. ayrıca 2 sene hiçbişey değil.. hayatının en güzel zaman dilimindesin , keyfini çıkart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ha bu arada müdürle kavga edip istifa ettim , o sebeple evdeyim. bütün takımların arasında gereksiz didişti , alkollümüydü nedir anlamadım. dokundu açıkçası , istifayı bastım ( 2 ay önce okulluydum şimdi istifa ediyorum bu bile gelişme tabi :P ) saolsun takım liderleri falan yardımcı oldular , haftaya sanırım yeni bi callcenter da işe başlıyorum. adamlar sevmişlerdi beni heh gerçi evdekiler de "çalışma , adam akıllı sınava odaklan" diyolar ama du bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şöyle rahat insanları hep kıskanmışımdır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 endorfin stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kıskanmayın :) şöyle ki , biraz "stres" olabilsem daha hoşuma gidicek. bu kadar rahatlık iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Tunch gerçekten cesaretinden dolayi seni kutluyorum.Yaş tabiki önemli fakat herşeyin sonuda değil.İyi bir üniversitenin mimarliğini kazanip ordanda iyi bir dereceyle mezun olursan yaşına bakmaz kimse merak etme. Bende bu işlere geç başlayanlardanım.Liseden mezun olduk 3 seneydi o zaman bi sene hazirlanip girdik bi halt a yaramadi.Öteki sene ailem destek vermedi girmedim sinava acik öğretime yazildim.Sonra iş hayatina girdik en düşük pozisyonlarda gelecek garantisi olmadan asgari ucretle calistim.3 sene geçti baktim olcak gibi degil.Öss ye girelim dedik sinav sistemi degismis hersey garip geliyo ama 2 yıllık muhasebe bölümüne kapagi attim.Orayi okul birincisi olarak bitirdim.Dikey geçiş sinavina girdim.Ortan İst üni İng işletme'yi kazandim.Geçen sene hazirliği geçtim bu sene intibaktayim.Bu seneyle beraber 3 senem kaldi okulun bitmesine bittiginde 27 yaşinda olucam umuyorum geç olmıcaktir.Sana tavsiyem üniyi kazandigin zaman yapabiliyosan 2.sinifta yada 3.sinifta staj fln bi yere kapagi atmaya çaliş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aynen öyle batuhan. hatta arkadaşlarım var mimar , olursa ilk seneden itibaren çalışmak istiyorum. office boyluk yapsam bile tecrübedir. sonuçta autocad solidworks biliyorum , "şunu çiz" dediklerinde yaparım bi şekilde ayak işlerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 stuff dergisi / akşam dergi grubunda tanıdığı olan var mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 iyi yönünden bakın, çıtır çıtır kızlar, taze taze hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 işinden şikayet eden mimarın alnını karışlamak lazım. zevkli iş. zor mor diyorlar da dert değil. sanki kolay iş var ya... çok zevkli abi. 80'e kadar yaşlanmama garantisi versinler. şimdi gider okurum mimarlık. mimarlara onları sevdiimi sölemeyin siz yine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Nosfe said: Sonuç olarak niye yazdım bunları, bilgisayar mühendisliği çok süper deyip moralimi düzeltesiniz diye. bilgisayar mühendisliği çok süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar