fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 evet milliyet gazetesinin arka sayfasında gordum bu haberi washington da bir parkta bir ayı bulmuşlar uyurken sanırım yanında da 32 boş bira kutusu varmış... pençeleriyle delerek açmış kutuları ve içmiş... kutular da parka gelenlerden aşırdığı kutularmış ama haberde bi çelişki var daha sonra ayıyı yakalamak için bal ve biradan oluşan bir tuzak kuruldu falam diyor... neyse sonuçta bu ayıyı tebrik etmek lazım 32 bira dile kolay haberi gorduğumde koptum size de aktarayım dedim zaten daha once de atlara eşeklere maymunlara rakı vs içiren kişilerin haberleri çıkmıştı tvde :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 32 şişeden sonra ayı dayanır mı olum zaten 32 şişeye kadar gelemez hayvancık istersen hipopotam olsun yine komaya girer yani (hipopotam dedim aklıma geldi hipopotamlar insanlar daha hızlı koşuyorlarmış.)[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 asparagas haber[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında..
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ayı 400 kilo insan 80 kilo insan 10 kutu birayı 2 saat içinda tüketirse bayılma sınırına gelir ama bayılmaz ayının 32 kutu birayı içip ayakta kalması doğaldır[signature][hline] [Bu mesaj darkwingduck tarafından 19 Ağustos 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Kilo olarak oranlarsan fil hacminin iki katı birayı teorik olarak alabilir :) Mide lazım ciğer lazım onların sığabileceği bağırsak sindirim boşaltım sistemi lazım ohoo.[signature][hline]Himiney...
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ayıdaki bunye insanda olsa 40 bira içer insan ve ben 20 25 bira içen adam biliyorum yani 32 bira ayıya koymamalı bence de ama sızmış zaten galba oyle diyordu haberde[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yaw hadi içsin, ben onu geçtim de nasıl içmiş? pençeleriyle delip yerden mi yalamış? bu sırada kimse görmemiş ve anca 32.'de yetişmişler. 15 dakikada 32 bira içmenin sırrı[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ayrıca parka 32 birayı kim getirmiş o da şaibeli millet ayık gelip birayı bir ayıya kaptırıyor ve garipsemiyor LoL[signature][hline]en ince yerim bileğim..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ahahah belli işte bazı insanlara nede ayı dendiği :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya garip ayıya nerden esmiş olabilir bia içmek?...Yoksa bu ayı alkolik midir?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 birde delerek falan içmiş büyük ihtimal ya çoğu dökülmüştür yada kutuda kalmıştır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Şifa olsun :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 AYI abi adından belli daha niye tartışıyonuz? :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bence ayı sadece orda içen kişileri yemiştir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 meze niyetine puhahah :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Absolut, 19 Ağustos 2004 15:28 tarihinde demiş ki: Bence ayı sadece orda içen kişileri yemiştir. [signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend The Lost Age
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bu arada duzelteyim 36 biraymış ve iki farklı marka varmış rainier ve busch rainierden çok işmiş busch'dan bi tane açmış tadına bakmış sora beenmeyip bırakmış... aynen boyle yazıyor milliyette valla :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 birde efese deneseymiş belki odaha çok açardı :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 buna en mantıklı yanıt da neden içtiğine yani hayvan aç kalmıştır yeni bişiler arıyordu bira bulmuştur bi yerden zulalamış içmiş beğenmiş sonra daha da fazla zulalamıştır ve bulunduğunda 36 tane kutuyla bulunmuş işte... zaten kutuları delerek açıyor biraların yarısının da dokuldunu sayarsak toplamda 20 kutu flm içmiş ayı yani çok da abartı bi rakam değil ayı için ama tebrik etmek gerek tabi ki :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 efes içse ondan sonra bir de kamyon çalardı tam olurdu amerikada ayı dehşeti :) sonra amerikadaki trafik canavarı panolarında hayalet degil ayı resmi koyarlardı :P[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya orda sarhoş bi adamı ayı zannetmiş olmasınlar?? var ya böyle vücudunun %96'sı kıl olan adamlar??[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yok abi o kadar kılı olan adamlar sadece türkiyede var opahoıah[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yok yok hakiki ayı bu çakma değil yani burdakiler gibi :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 o birayı delip içerken tüm kutuyu %100 bir şekilde içebilceğini mi sanıyorsunuz? tam olarak 36 kutu içmiş olamaz bu yüzden. teorik olarak şu mümkün: orda bira içen sarhoşlar vardır, ayı da onların kokusuna gelip, geri kalan birayı içmiştir.. ya da ayı uyuyordur, sarhoşlar da biraları onun yanına koymuş ta olabilir..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Öne çıkan mesajlar