Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lucasarts la Nostalji -video-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam All

Artik o eski LucasArts cok eskilerde kaldi, development i dagittilar, huzunlu bir video ve taptigimiz adamlarin yorumlari ile LucasArts in tarihini gormek isteyenler video yu seyretsinler :(

http://www.scummbar.com/resources/downloads/movies/IconsLucasarts.WMV[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Mesaj tarihi:
güzel nostaljik bi video.adamların oyun dünyasına katkıları inanılmaz..
grimfandango da bırakmış orada, o bile seneler öncesi.ondan sonra da hitlere devam ettiler.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
editörün tavsiyesi diyerekten şöyle ufak bi stickymsi yapıyoruz.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
Bu ses bana tanidik geliyor evet evet bu ses Outlaws (yanlis yaziyo olabilirim) da vardi. LucasArt in super klasiklerinden biriydi bu oyunda. Outlaws tan sonra çıkan daha guzel bir Western turu bir oyun gormedim.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
yok be alakası yok. sadece eski güzel oyunları unuttukları için öyle deniyor. galiba...bir araştırma yapayım durun bakalım.[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
Mesaj tarihi:
lucasarts kapandı diyen kim ya?
ICONS, ilahlar demek gibi birşey..

video çok güzeldi ama çok kısaydı..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Mesaj tarihi:
ah lucas arts ah.. nası mükemmel oyunlar bunlar böyle.. kalbim küt küt atıyo en ufak melodilerini duyunca, en ufak karelerini görünce.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Lucasart kapandi diye ben dedim. Kapandi diye biliyordum
dogrudur kapanmamiş olabilir. Ama soyle bişey var eyer aciksa suanki LucasArt in eski lucasart alakasi yoktur.Tamamen yeni bir firma gozuyle bakabilirsiniz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Mesaj tarihi:
lucasarts dagilmadida son yaptigi oyunlar artik hic zevk vermemeye ba$ladi full throtltle i gorunce icim bi anda garip oldu eski gunler geldi 3 arkadas oturur kasardik deli gibi ama cok kisaydi simdi 2 3 ayda bir kafama estikce bitiriyorum ezberlemis olsamda[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 20 Ağustos 2004 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...