Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Behzat Ç. (2010) - Star

Magnum

Öne çıkan mesajlar

o çatışma sahnelerinde çok zor değil ya anlayan birine 2 dakika anlattırsalar şöyle nişan al, şöyle eğil, otur-kalk falan diye.

yok ama nerde. sonra kötü deyince kızıyor insanlar. şu dediğimin maliyeti falan yok, hani neden akıl etmiyorlar anlamak zor. oyuncularda da kabahat var ama. lan senin işin bu. 50 bölüm oynayacaksın o rolü belki. git bi şeyler izle, bi poligona git öğren ateş etmeyi,silah tutmayı. oyunculuk hayatın boyunca lazım yani başka rolde falan da işine yarar.

küçük detaylar diziye çok şey katar yada götürür.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Ya bide muzikleri pek begenemedim, nebiliyim cok bi fazla piyasa isi olmus. Yani biraz daha orjinal biseyler yapan bi adam bulsalarmis keske. Biraz kisitli bi adam yapmis sanki, surekli elektro gitar var sdfg

serdar akar'la buluşmamızda bunu dile getirdim, rjd2 koysak ankara'nın dokusunu temsil edecek mi sence dedi. haklı bence, oradaki müzik biz ile "kitap okumayan komser behzat ç." arasındaki köprü kültürü müziği. rock ama yüzeysel rock, yeterli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bong said:

Korax said:

Ya bide muzikleri pek begenemedim, nebiliyim cok bi fazla piyasa isi olmus. Yani biraz daha orjinal biseyler yapan bi adam bulsalarmis keske. Biraz kisitli bi adam yapmis sanki, surekli elektro gitar var sdfg

serdar akar'la buluşmamızda bunu dile getirdim, rjd2 koysak ankara'nın dokusunu temsil edecek mi sence dedi. haklı bence, oradaki müzik biz ile "kitap okumayan komser behzat ç." arasındaki köprü kültürü müziği. rock ama yüzeysel rock, yeterli bence.

Rock olmasi degil aslinda olay sadece, "hiphop'ta koysuna arkadas" demiyorum. Sadece rock olmasi guzel ama ben olayin biraz daha teknik yonune bakiyorum isin asli. Hemen her sahnede sadece ve sadece elektro gitar kullaniyo muzikleri yapan arkadas, yani ucu bucagi olmayan bisey producing, ki baska biseylerde katabilir. Rock muzik sadece elektro gitardan ibaret bi muzik degil neticede. En basitinden arattigimda söyle bisey cikti,
[video]http://www.youtube.com/user/sspeedle?blend=2&ob=4?feature=oembed" width="459">

csi ile veya baska bi diziyle karsilastirmiyorum diziyi. Ama muzikleri yapan arkadasin biraz daha sinirlarini zorlamasi lazim daha kaliteli biseyler ortaya cikmasi icin bence. Bide cok zor bisey degil bu is aslinda. Böyle bi is aldiginda herzaman daha önce yapilmis seyleri gözden gecirip, dinleyip kendince örnekler olusturup, ona göre biseyler ortaya cikarirsin. "Böle rak falan olsun dediler, bende gitari gaptim giristim" gibi olacak seyler degil dizi muzigi olayi, basittir ama zordurda.

Edik; "Kim ooo?" lafina harunun "CSI DIKMEN, ac teyze kapiyi" demesi ciddi efsane olmus :D
Sosyal ağlarda paylaş

korax dizide sadece rock muzik elektro giytar yok, geri kalan yarısında türkü calıyo cart calıyo curt calıyo, tekrar izle istersen.

ayrıca muzikler oldukca guzel bence uygun, yerel az tanınmış işte.

o swat videosundaki muzik kulnnımı türünün 80 tirilyonuıncu örneği bi taneye daha gerek yok, heleki behzat ç gibi bir dizide hiç gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

swat filmi de sırf amerikalı paranoyak bir yönetmenin milliyetçi duygularıyla "ulan ileride uzaylılar gelirse dünya yok olduğunda falan, veya bizim torunlarımıza kadar bir nükleer felaket yaşanır da tarihimiz sıfırlanırsa amerikan polisi dünyanın en kuul polisiymiş desinler" sıkıntısında çekilmiş gibi. midem bulandı yeminle
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...