Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 - abi ekmef musaf çarpsın.. - onlar çarpmaz lan! ama ben çarparım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ağda yaptıracaktık. Komple!! hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Çok iyi bölümdü laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ankara ağzı yapcaz diye bokunu çıkarıyolar yalnız la ama ankarada geçmesi güzel dizinin istanbulda yaşayanlara özendim güzel oluyomuş bildiğin yerlerde geçen dizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi istanbuldaki dizilerin hepsini ya koşkte cekiyolar ya cihangirde. birini zaten görmüyoruz öbüründede cıktık. siz şanslsıznız 1 diziniz var tam diziniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 o kadar övdünüz izleyim dedim ben de. kötü değilmiş dizi de çok eksik şey var ya. silah sesleri, 20 yıllık polisin silah tutuşu falan saymakla bitmez. kötü değil ama dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 evet o eksiklikler var cidden, ama nebiliyim, görmezden geliom ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi 12. bölümdeki dürbün sahnesi çok fena ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ya bide muzikleri pek begenemedim, nebiliyim cok bi fazla piyasa isi olmus. Yani biraz daha orjinal biseyler yapan bi adam bulsalarmis keske. Biraz kisitli bi adam yapmis sanki, surekli elektro gitar var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sana sorsalarmis keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 o çatışma sahnelerinde çok zor değil ya anlayan birine 2 dakika anlattırsalar şöyle nişan al, şöyle eğil, otur-kalk falan diye. yok ama nerde. sonra kötü deyince kızıyor insanlar. şu dediğimin maliyeti falan yok, hani neden akıl etmiyorlar anlamak zor. oyuncularda da kabahat var ama. lan senin işin bu. 50 bölüm oynayacaksın o rolü belki. git bi şeyler izle, bi poligona git öğren ateş etmeyi,silah tutmayı. oyunculuk hayatın boyunca lazım yani başka rolde falan da işine yarar. küçük detaylar diziye çok şey katar yada götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 aquila said: sana sorsalarmis keske lokasyon olayindan bana gelmedi is heralde, yapan dallamayida hic sevmiom bide sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 dizi güzel ama şu salak kızı çıkarsalar daha ii olucak sanki. http://img51.imageshack.us/img51/9550/lanetkiz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 O kızın sesi kısmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 larissa çok iyiydi yalnız. göğüsler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Korax said: Ya bide muzikleri pek begenemedim, nebiliyim cok bi fazla piyasa isi olmus. Yani biraz daha orjinal biseyler yapan bi adam bulsalarmis keske. Biraz kisitli bi adam yapmis sanki, surekli elektro gitar var sdfg serdar akar'la buluşmamızda bunu dile getirdim, rjd2 koysak ankara'nın dokusunu temsil edecek mi sence dedi. haklı bence, oradaki müzik biz ile "kitap okumayan komser behzat ç." arasındaki köprü kültürü müziği. rock ama yüzeysel rock, yeterli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Larissa hakkaten iyimiş. Sorgulamada fazla abarttılar şiddeti bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bu haftaki bölüm çok iyiydi bence toplumumuzdaki bir yarayı güzel bir şekilde işlemişler de Abidinpaşa konuya biraz ters olmuş bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bong said: Korax said: Ya bide muzikleri pek begenemedim, nebiliyim cok bi fazla piyasa isi olmus. Yani biraz daha orjinal biseyler yapan bi adam bulsalarmis keske. Biraz kisitli bi adam yapmis sanki, surekli elektro gitar var sdfg serdar akar'la buluşmamızda bunu dile getirdim, rjd2 koysak ankara'nın dokusunu temsil edecek mi sence dedi. haklı bence, oradaki müzik biz ile "kitap okumayan komser behzat ç." arasındaki köprü kültürü müziği. rock ama yüzeysel rock, yeterli bence. Rock olmasi degil aslinda olay sadece, "hiphop'ta koysuna arkadas" demiyorum. Sadece rock olmasi guzel ama ben olayin biraz daha teknik yonune bakiyorum isin asli. Hemen her sahnede sadece ve sadece elektro gitar kullaniyo muzikleri yapan arkadas, yani ucu bucagi olmayan bisey producing, ki baska biseylerde katabilir. Rock muzik sadece elektro gitardan ibaret bi muzik degil neticede. En basitinden arattigimda söyle bisey cikti, [video]http://www.youtube.com/user/sspeedle?blend=2&ob=4?feature=oembed" width="459"> csi ile veya baska bi diziyle karsilastirmiyorum diziyi. Ama muzikleri yapan arkadasin biraz daha sinirlarini zorlamasi lazim daha kaliteli biseyler ortaya cikmasi icin bence. Bide cok zor bisey degil bu is aslinda. Böyle bi is aldiginda herzaman daha önce yapilmis seyleri gözden gecirip, dinleyip kendince örnekler olusturup, ona göre biseyler ortaya cikarirsin. "Böle rak falan olsun dediler, bende gitari gaptim giristim" gibi olacak seyler degil dizi muzigi olayi, basittir ama zordurda.Edik; "Kim ooo?" lafina harunun "CSI DIKMEN, ac teyze kapiyi" demesi ciddi efsane olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Laorx said: dizi güzel ama şu salak kızı çıkarsalar daha ii olucak sanki. http://img51.imageshack.us/img51/9550/lanetkiz.png Çok itici bir karakter, çıktımı ileri sarıyorum. Mıy mıy mıy mıy mıy mıy başkada bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 korax dizide sadece rock muzik elektro giytar yok, geri kalan yarısında türkü calıyo cart calıyo curt calıyo, tekrar izle istersen. ayrıca muzikler oldukca guzel bence uygun, yerel az tanınmış işte. o swat videosundaki muzik kulnnımı türünün 80 tirilyonuıncu örneği bi taneye daha gerek yok, heleki behzat ç gibi bir dizide hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 müziğe gelene kadar polis rolündekilere tabanca tutmayı öğretsinler bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 swat filmi de sırf amerikalı paranoyak bir yönetmenin milliyetçi duygularıyla "ulan ileride uzaylılar gelirse dünya yok olduğunda falan, veya bizim torunlarımıza kadar bir nükleer felaket yaşanır da tarihimiz sıfırlanırsa amerikan polisi dünyanın en kuul polisiymiş desinler" sıkıntısında çekilmiş gibi. midem bulandı yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 bong said: oradaki müzik biz ile "kitap okumayan komser behzat ç." arasındaki köprü kültürü müziği. rock ama yüzeysel rock, yeterli bence. çok doğru demişsin. başka tarz müzik koyamıyorum diziye mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Aluriel said: müziğe gelene kadar polis rolündekilere tabanca tutmayı öğretsinler bi kaç seferdir diyosun dilinde tüy bitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar