Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sansürsüz oalrak izlemek bayağı güzelmiş. Savcıyı öldürmeleri güzel oldu, yakışmıyordu behzat gibi adama, daha dorğusu evlenmiş olmaları eğreti durmuştu. Çok mıy mıy mıy bir karakterdi. BEhzat o pavyonda ki kadınla takıalcaktı daha güzrl olurdu. Birde şule ölsün gitsin.
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şu behzatları bi ben sevdim heralde. kimsenin hoşuna gitmemiş yav. sizde de oyle mi?
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Çoklu behzat sahneleri süper abi, neyini beğenmiyor millet? Hele o böcükten korkan behzat sfgsdg. Her tarafını bantladı ya la.
keldron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sansürsüz ilaç gibi geldi ya tv de izlemem ben daha da reklam sansür falan bayıyor insan.Karakterleri o kadar doğal kılan özellikleriden bazılarını sen ya seramik ya da bıpla iç ediyorsun.
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 SeaGle said: Çoklu behzat sahneleri süper abi, neyini beğenmiyor millet? Hele o böcükten korkan behzat sfgsdg. Her tarafını bantladı ya la. aynen abi haha, ben de o elemanı çok sevdim. bi de herkesi öldüreni jaklsdf mcgyver gibi mübarek. ayrıca o bantlama muhabbeti cidden çok komiğime gitti. (köydeyken bağda bahçede yaptığımızdan olsa gerek :D)
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Spoiler yemeyelim diye girmedik başlığa starın sitede sansürsüzmüş ya la! İzledikten sonra mı okunur bu :/ Çoklu Behzatları izledikçe kurgudaki insan evlatlarına acıdım resmen.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Behzat Kopyaları Karekterler aslında olası 3 sezonu net olarak vermekte. Behzat'ın her dönem yaşadığı net ayrılışları görebiliriz.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 1. bölüm dostum. Kızının öldüğü bölüm kitaba eşdeğer bölüm gibi. 2. bölümde görebilirsin o hastane sahnelerini.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 deniz yıldızı denen dizi bile geçmiş ya la. açın netten biraz izleyin, efsane birşey. reyting sonuclarını kaale almamak için yeterli :) ps : bir arkadaş oynuyor orda
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Şimdi netten Star'ı canlı izlerken sansür yok değil mi?
Law Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sansürsüzünü yarın star ın sayfasında stream ederek izleyebilirsin. Şu an starın sayfasından yayın akışında elbette sansürlü versiyonu var çünkü yayın akışı o.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 behzatın tepsiden kafasını kaldırdığı saniyeden bi caps istiyorum plx plx plx (:P)
Law Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Star Tv nin sayfasından stream izliyorum şimdi, sansürlü yapmışlar bu sefer.
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yalnız harunun yaptıkları ile beni bile tiksindirdi...
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahahah ejderliymiydi o bornoz? ahaha bende ejderli bornoz istiyom
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Law said: Star Tv nin sayfasından stream izliyorum şimdi, sansürlü yapmışlar bu sefer. önce bi sansürlü koyuyolar, sonra "bipsiz"
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Çok mesaj olmuş, 3. sezona yeni konuda devam edin: http://forum.paticik.com/read.php?11,6507008
Öne çıkan mesajlar