Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sansürsüz oalrak izlemek bayağı güzelmiş. Savcıyı öldürmeleri güzel oldu, yakışmıyordu behzat gibi adama, daha dorğusu evlenmiş olmaları eğreti durmuştu. Çok mıy mıy mıy bir karakterdi. BEhzat o pavyonda ki kadınla takıalcaktı daha güzrl olurdu. Birde şule ölsün gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 cok ıyıyddı beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 şu behzatları bi ben sevdim heralde. kimsenin hoşuna gitmemiş yav. sizde de oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Çoklu behzat sahneleri süper abi, neyini beğenmiyor millet? Hele o böcükten korkan behzat sfgsdg. Her tarafını bantladı ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Sansürsüz ilaç gibi geldi ya tv de izlemem ben daha da reklam sansür falan bayıyor insan.Karakterleri o kadar doğal kılan özellikleriden bazılarını sen ya seramik ya da bıpla iç ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 SeaGle said: Çoklu behzat sahneleri süper abi, neyini beğenmiyor millet? Hele o böcükten korkan behzat sfgsdg. Her tarafını bantladı ya la. aynen abi haha, ben de o elemanı çok sevdim. bi de herkesi öldüreni jaklsdf mcgyver gibi mübarek. ayrıca o bantlama muhabbeti cidden çok komiğime gitti. (köydeyken bağda bahçede yaptığımızdan olsa gerek :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Spoiler yemeyelim diye girmedik başlığa starın sitede sansürsüzmüş ya la! İzledikten sonra mı okunur bu :/ Çoklu Behzatları izledikçe kurgudaki insan evlatlarına acıdım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Behzat Kopyaları Karekterler aslında olası 3 sezonu net olarak vermekte. Behzat'ın her dönem yaşadığı net ayrılışları görebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 her temas iz bırakır hangi bölümdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 1. bölüm dostum. Kızının öldüğü bölüm kitaba eşdeğer bölüm gibi. 2. bölümde görebilirsin o hastane sahnelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 haaa ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 deniz yıldızı denen dizi bile geçmiş ya la. açın netten biraz izleyin, efsane birşey. reyting sonuclarını kaale almamak için yeterli :) ps : bir arkadaş oynuyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Şimdi netten Star'ı canlı izlerken sansür yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.startv.com.tr/canli-yayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 E sansürlü bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sansürsüzünü yarın star ın sayfasında stream ederek izleyebilirsin. Şu an starın sayfasından yayın akışında elbette sansürlü versiyonu var çünkü yayın akışı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Hmm eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bitti ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 behzatın tepsiden kafasını kaldırdığı saniyeden bi caps istiyorum plx plx plx (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Star Tv nin sayfasından stream izliyorum şimdi, sansürlü yapmışlar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yalnız harunun yaptıkları ile beni bile tiksindirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 amerigalı ne costu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahahah ejderliymiydi o bornoz? ahaha bende ejderli bornoz istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Law said: Star Tv nin sayfasından stream izliyorum şimdi, sansürlü yapmışlar bu sefer. önce bi sansürlü koyuyolar, sonra "bipsiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Çok mesaj olmuş, 3. sezona yeni konuda devam edin: http://forum.paticik.com/read.php?11,6507008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar