escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sex party kopmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 iyiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 akbabbauş ne cins adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 SONDAKI UZUN GECELERII KIM SOYLEMIISSS bulamıyorum müthiş söylemiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 parmak muhabbeti 5-6 bölüm önce baydı bıraktım şimdilik orada. halbuki çok severdim diziyi. ercü olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 geçen seneki tadı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Geçen seneki domatesin biberin bile tadı yok bu senekilerde, dizide mi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 mühendis yaklaşımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bu bölümü beğenmeyenlere akasya durağı öneriyorum. suna'nın muhabbetleri, mıymıy kardeşi, kesik parmak falan sıktı gerçekten. ama bölümün özellikle son 5-10 dakikası o kadar iyiydi ki gerisi düz siyah ekran olsa gideri vardı. kel sakallı adam baya baya olmuş. kalmalı o karakter. şevket ç ile alakada bulunduğuna göre hemen gitmez muhtemelen, umuyorum en azından. "en büyük hayali iskender yemek olan adam zengin olmasın zaten" (behzat ç'deki kel adam, 2012) (tu) şevket'e noldu lan bu arada öyle, bi şey çıkması muhtemeldi de acaip bağlamışlar. nereye gidecek o iş merak ediyorum. arada daha bir sürü şey var aslında bölümü baya güzel yapan, ama zirvesi hayaletin mektubu. süründürdü resmen be. kısacası, sezonun şu ana kadarki en iyi (belki ikinci) bölümüydü bence. parmak muhabbetinin yerine başganla ercümenti dahil etseler titreme gelirdi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Son kısım çok iyiydi ya. Hayaletin mektup anca bu kadar güzel yazılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 harika bölümdü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 offf off... aklımı aldı, bitirdi kül etti valla son 10 dakkasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hayalet çok güzel adam gerçekten. janıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 herkez kendi derdinin peşindeyken yalnız kalan akbabaya ayrı üzüldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Akbaba'nın umrunda olduğunu ben hiç sanmıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Dizi sayesinde Absinthe diye içkinin varlığından haberdar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 çok konuşan kadın da çekilir çile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 dede çogiyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 abi 75 derece icerken cok iyiydi ya ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mala bağlamaları süperr ahasdfsdaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Bu şekerle içme muhabbeti ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 kana hizli karissin diye bazi ickiler oyle iciliyor kasikta alttan cakmak yakip kaynatmaca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Şeker esasen kana daha hızlı karışsın vursundan ziyade, tadını biraz daha çekilir hale getirmek için yapılıyor. %75 i alkol içilecek gibi değil hani birde zaten %75 alkol daha nasıl vuracak ki içine şeker atılsın. Böyle süzgeç konur (çay süzgeci gibi) bardağın üstüne ve kesme şeker, sonra üstüne absinth dökülürmüş. http://youtu.be/vvUoIRSnXcU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 şu sunayı adam gibi oyuncu seçselerdi dexter tadında seneryo yazsalardı hiç taklit demezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gpvCgRvLVPY Yeni fragman. Emrah Serbes ve Ercan Mehmet Erdem birlikte yazmış bu bölümü. İmba olacak sanırım yine. Ahmet Kaya'nın Başım Belada parçasına gönderme yapmaları hoş olmuş eeheh. Birde Eda Harun'u ısıracak galiba biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar