Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Behzat Ç. (2010) - Star

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Korax said:

haci aspavada acili durummu yenir yav, ya soslu yenir ya soganli yenir ya sos soganli yenir ya da dsgs

Aspava'nin orda oturuyordumben kucukken cok yerdim, ama hep durumuna gore sossuzsoganli veya sossuzsogansiz yerdim. Ama ne olursa olsun durumun 1 parcasina en az 2-3 cin biberi koymadan yemem. 1 durum 4 dilim yapiyorsa 10-12 tane cin biberi ediyor durum basi. Iyidir, acili durum, birde salgam aliyosun yanina, ustunede cay-kunefe. haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mesaj tarihi:
Savcıda tam ne oldum budalası denyo çıkdı, her yerde karşında cumhuriyet savcısı var doğru konuş ne demek la ?

Mesai bitmiş konu bambaşka yine aynı muhabbet.
Mesaj tarihi:
Acılı olmaz dürüm yani 91den beri o 2 yerde yeriz 1 kere acılı dürüm istemedik isteyen olmadı çevremizde. MAsaya cüce biber gelir onu isteyen dürümün yanında yer.
Bu hafta resmen kıytırık hafta olmuş beğenmedim Behzatı.
Birde kafasına sıktığı sahnede neden ateş etmedi silah yani hem mermiyi sürdü. Boş mu geziyor Behzat silah anlamadım.
Mesaj tarihi:
Yani yabancı dizi fanatigi olaraktan bu diziyi izlerken aldığım zevki yabancı dizilerden alamıyorum.

Bu hafta biraz ağır ilerledi çünkü ana konuya pek fazla ağırlık verilmemiş bu bölümlük.
Bu arada akbaba kıllandıysa kesin birşey çıkar o gazeteciden. :)

Mesaj tarihi:
Rhom said:

şu figüranları çok arıyorlar mı merak ediyorum

abi şu ana kadar 2 arkadaşım 3 de arkadaşımın arkadaşı figüran oldu o dizide sen düşün randomlığı. gerçi biri figürandan full kadroya upgrade eyledi helal olsun.
Mesaj tarihi:
escape said:

birisi bana bu narkotik karının kardeşine ne oldugunu neden mal gibi davrandıgını söyleyebilirmi?

ben kaçırdım oraya izlememiş de olabilirim.

ağır spo

Narkotikçinin kardeşi tacize uğrayanlardan sanırım,narkotikçi karıda parmak kesiyo işte intikam ayağına kardeşi istiyo diye. biri mal öteki ondan mal.

Mesaj tarihi:

go go

abi işte taciz dediğim tecavüz aklım dizide şu anda yanlış kelime kullanmışım, inş bi an önce çözerler zaten şu kesik parmak olayını narkotikçi karıyı görmekten gına geldi çok gıcık tip

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...