BaaL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ankaralı bildigin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 haci aspavada acili durummu yenir yav, ya soslu yenir ya soganli yenir ya sos soganli yenir ya da dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yok onu bilmiyorum da "gazeteci kız" angaralı, "la" falan bile der arada :d .canımdır benim ondan beğenin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 başladı go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Korax said: haci aspavada acili durummu yenir yav, ya soslu yenir ya soganli yenir ya sos soganli yenir ya da dsgs :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Ehuasd kopek acimadi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 hepimiz ayni anda ates edelim bu ayi anca olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Behzatım bi sonraki bölüm yakalar bu karıyı, kaçırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Korax said: haci aspavada acili durummu yenir yav, ya soslu yenir ya soganli yenir ya sos soganli yenir ya da dsgs Aspava'nin orda oturuyordumben kucukken cok yerdim, ama hep durumuna gore sossuzsoganli veya sossuzsogansiz yerdim. Ama ne olursa olsun durumun 1 parcasina en az 2-3 cin biberi koymadan yemem. 1 durum 4 dilim yapiyorsa 10-12 tane cin biberi ediyor durum basi. Iyidir, acili durum, birde salgam aliyosun yanina, ustunede cay-kunefe. haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 o savaşın ******* *** gidin lan hepiniz arkadan gelen belgesel fontu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Savcıda tam ne oldum budalası denyo çıkdı, her yerde karşında cumhuriyet savcısı var doğru konuş ne demek la ? Mesai bitmiş konu bambaşka yine aynı muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Acılı olmaz dürüm yani 91den beri o 2 yerde yeriz 1 kere acılı dürüm istemedik isteyen olmadı çevremizde. MAsaya cüce biber gelir onu isteyen dürümün yanında yer. Bu hafta resmen kıytırık hafta olmuş beğenmedim Behzatı. Birde kafasına sıktığı sahnede neden ateş etmedi silah yani hem mermiyi sürdü. Boş mu geziyor Behzat silah anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 teybe vururken düşmüş işte sonradan gösterdi koltuğun üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 abowwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Yani yabancı dizi fanatigi olaraktan bu diziyi izlerken aldığım zevki yabancı dizilerden alamıyorum. Bu hafta biraz ağır ilerledi çünkü ana konuya pek fazla ağırlık verilmemiş bu bölümlük. Bu arada akbaba kıllandıysa kesin birşey çıkar o gazeteciden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 akbaboş candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 şu figüranları çok arıyorlar mı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sondaki "... gidin lan hepiniz" çok iyiydi. istemdışı "eyvalla abi" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ben yakiniyim erdal abi'ye sorcam kime etmis kufuru, umarim bana degildir yoksa karisitiririm ortaligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Rhom said: şu figüranları çok arıyorlar mı merak ediyorum abi şu ana kadar 2 arkadaşım 3 de arkadaşımın arkadaşı figüran oldu o dizide sen düşün randomlığı. gerçi biri figürandan full kadroya upgrade eyledi helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 http://i.imgur.com/bUKcT.jpg ılgın daha da gelmez ya diziye trt de oynuyormuş yanındaki adama da çok fena yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 birisi bana bu narkotik karının kardeşine ne oldugunu neden mal gibi davrandıgını söyleyebilirmi? ben kaçırdım oraya izlememiş de olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 escape said: birisi bana bu narkotik karının kardeşine ne oldugunu neden mal gibi davrandıgını söyleyebilirmi? ben kaçırdım oraya izlememiş de olabilirim. ağır spo Narkotikçinin kardeşi tacize uğrayanlardan sanırım,narkotikçi karıda parmak kesiyo işte intikam ayağına kardeşi istiyo diye. biri mal öteki ondan mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 spo devami lan ne tacizi 1 kızı kaç kişi taciz etmiş. eğer tacizse mevzu yuh!! ama tecavüz ise bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 go go abi işte taciz dediğim tecavüz aklım dizide şu anda yanlış kelime kullanmışım, inş bi an önce çözerler zaten şu kesik parmak olayını narkotikçi karıyı görmekten gına geldi çok gıcık tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar