aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 gozlerim yasardi lan su yazdigini okuyunca, aferin cocuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Seni Behzat abin bile kurtaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 DarKRideR said: dizi kaliteleşince resmen bağlayacı yönü azaldı. Daha ciddi ve ağır oldu. Halbuki Behzat'in kendine has tarzı bağlıyordu insanları :( bende artık sıkıla sıkıla izliyorum. Son bölüm bence çok iyiydi ama öncekini zor bitirdim mesela, Kalitesi artti diyorsun da hep birbirini tekrar eden bolumler, acilarin cocugu Sule'nin bitmek bilmeyen drami, alakasiz yerlerde kesilen sahneler, her 30 bolumde bir tekrar farkli rol alan figuranlar... Bunlarla artmis olamaz dizinin kalitesi. Bariz masraftan olabildigince kismaya calisiyorlar dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ana hikayeyi aktaramamıyorslar adam gibi filler yapcaklar kötü polisiye ve esas hkiayeden de eser yoksa bir şeye benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Bu kesik parmak olayı çok fazla uzadı, o baydı biraz. Bide her bölüm normal cinayet giriyor kesik parmağın yanında, iyice karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ben ztn hiçbişi anlamadım bu kesik parmak olayından. arada bi isimler söyleniyo ama kimdir nedir hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 mokoko said: ben ztn hiçbişi anlamadım bu kesik parmak olayından. arada bi isimler söyleniyo ama kimdir nedir hiç hatırlamıyorum. Bence durum su; o emekli komiser isliyor daha once ki cinayetleri, olenlerin hepsi de taciz, tecavuz zanlilari vs. Ondan da su narkotikte calisan kadin komiser devraliyor bu gorevi, o devam ediyor cinayetlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 e abi spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Sadece iddia benimkisi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 evlenme muhabbeti iyidi aziz komserin yalnız sahen geçileir iyice berbat olmuş hem vodafone hem yönetmen skip letttiğinden izleyecek bişey barakammaış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 VUUUHUU SAVCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 abi mabi dinlemem seni yatırır s. kendine gelemezsin ahahah bide nasıl bi fantezinin içindesiniz iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 SeaGle said: VUUUHUU SAVCI this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ya bu ceyda önceki bölümlerde normal değil miydi psikologla takılıyordu, behzata posta koyuyordu, kızı ölünce yine saydırmıştı niye böle manyak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 şuleyle takıla takıla o da manyadı işte ama çok sıkıyor oraları. geçen seneki hava kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 HAHAHAHA sıkıyımmı sdfghj ne güldüm be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 memduhgh basgan tekrar biyasaya cikmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 abi en sonda şevket'le behzat kavga ettiler bi ara. hatta behzat rakı içme benle falan dedi. sora aziz komser'e geçti olay. sora tekrar behzat ve şevkete döndük rakı içiolar ve şevket işe geri aldım onları falan. ne ara oldu onlar anlamadım. hadi vodafone muabbetine kestiler desek ne ara işe geri aldı gecenin bi yarısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Vodafon muhabbeti orası da muhtemelen. Kapıyı çalmıştır yarın geri alıyorum demiştir abi en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ya yeni bölümün fragmanını izledim şimdi, gayet güzel hazırlanmış harika vs. diyordum ki sonundaki eylemi gördüm yine iyi güzel tamam, her bölüm ülkenin baskı gören bir yanına parmak basılıyor ne bilim milletin anlatmaya korktuğu şeyler anlatıyorsun da bu eylem sahnesi nedir? Travesti eylemi, karikatürist cinayeti için eylem, kayıplar için eylem, eylem de eylem anlat geç hacı, biz zaten anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Behzat Ç. Bir sosyal sorumluluk projesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Bu akşam unutuldu galiba. Ben de uydu alıcısında sorun olduğu için yalan ettim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 neyse ya şule ve eski karsını göstermedi gene olmadık yerde bitirdiği için kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sezon başına her biri 1.5 saatlik 38 bölümlük dizi yaptırırsan kesik parmak cinayeti de uzar, boş boş saçma sapan filler bölümler de olur , gereksiz bi ton muhabbet de olur. yapacak bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Aynen sherlock'da 1.5 saat ama 3 bölüm.Onun için şahane özenerek yapabiliyorlar.Bu kadarı bile çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar