escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 boşversene abi cevdeti ya işlenen konuya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Star'ın el değiştirmesi mi diziyi bu hale getirdi acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 konular güzel de senaryo yok sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ya arkaplan hikayesi cidden yok, hani ilkinde cidden çok iyiydi ercü ile olaylar, behzat'ın hikayesi vs. hani bence son hafriyat'ı filmle harcayacaklarına bir sezon daha dizi çekilebilirdi. Harika olurdu, karakterlerin üstüne çok duruyorlar, çok sıkıcı oluyor. Akbaba-Hayalet-Harun'un üstüne yapışan o karakter tipleri sonuna kadar sömürülüyor. Depresif Behzat çok sıkıcı, Halen cesur bir dizi, bu cesurluğu dizinin kalitesini arttırıyor. Bugün yayınlanan ağır bölümde bile olağanüstü göndermeler vardı. Ama her bölümde basit hikayelerle gönderme yaparsın, önemli olan arkaplanda işlenen hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 oyalanıp durmaları konusunda söylenenlere katılıyorum ama bence arka plandaki hikayelere de değil her bölümdeki davalara odaklansalar daha iyi bile olacak. ankara polisiyesi değil mi bu işte, hani heyecanlı dava hani cinayet? acaba figürasyon çok kötü diye mi tıkandılar? çeşitli cinayet yapsalar figüranlar repete etmeye filan başlıycak vs. kastı artık behzat'ın bunalımı, şulenin mıymıy gezmesi filan. bi de o eski karısı çıktı vik vik. evime kasvet doldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 emir ver bi vuruşta öldürelim ema abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ben behzat amirim eski karısı ile aksiyona girecek diye iddiaya girdim eşimle ama olmadı işte ileriki bölümlerden umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Şule ne biçim bir karakterdir, normalde üzülmemiz lazım vah vah demek lazım ama nasıl beceriyorlarsa bitsin artık şu sahne moduna giriyorum, dizi behzatın ölmüş kızı ve şule ile olan ilişkisine girince kabak tadı vermeye başlıyor, savcının ordan çıkıp ikide bir behzata aşkı ilan etmeside uymuyor diziye yani behzat gibi çarpık bir adama gelmez, pavyomdaki şarkıcı ile olna ilişkisi güzeldi mesela daha uygundu amirime. Yada gitsin diğer polis hatun ile flört etrsin. Acilen şule olayı kapanmalı, behzat kendine gelmeli yani eski haline, savcıdan ayrılsın senin bu yapış yapış aşk kadını modun sıkdı desin gitsin çok steril kalıyor savcı behzata, o narkotikçi polis ile takılsın daha uygun behzata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Absolut said: Ben behzat amirim eski karısı ile aksiyona girecek diye iddiaya girdim eşimle ama olmadı işte ileriki bölümlerden umutluyum. oracle gibi hissetme. ex es/sevgili ile herzaman action olur tadida baskadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 sarı bıyık laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Başladı beyler, gogogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 webten izlenmez dimi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ölmemiş miydi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 memduh reyiz ölür mü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ahaha ZaaaaXd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Süperdi ya sfsadgfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 olm yine kaçırdım ya tekrarını ne zama verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 nete düser 1 saat içinde bende kacırdım geçen haftada kacırmıstım 01:00 da izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Vay şerefsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 yok kardeş kota sorunu var ya tvden izlemem lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Şerrefsizki ne şerrefsiz. Ama Harun bunu öğrenince var yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 hep Harun'la Akbaba'nın suçu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Harun bu sefer bu kitaptan uygulama yapacak, http://static.ideefixe.com/images/242/242134_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar