Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Behzat Ç. (2010) - Star

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

-taraf olmayan bertaraf olur behzat
-benden bi bok olmaz
- doğru

-senin ben ....
-sen bi sakin dursana böyle ampır ampır konuşma

ahaha başganıı çıldırttılar =)
-size son yılların en önemli dosyalarını veriyorum yaptığınız hareketlere bak sktrn gidin yok size dosya mosya
- bakma lan arkana

Mesaj tarihi:
daha tam belli değil,

spo

zaten böyle düşünülmesi içinde son hareketi yapmış olabilirler. Belki zamanında yaptığı hatanın kefareti olarak kesiyor o parmağı,

yalnız çok deli son oldu harbi, gelecek haftayı nasıl bekleyeceğiz ya

edit: spoyu unuttuk adsf
Mesaj tarihi:
o hikaye devam etmez, nejat işler'in sette kavga ettiği söylentileri vs. vardı. Zaten yeni diziye başlamış, daha da gelmez. Gelirse de görünür gider, bir hikaye olmaz yani

Zaten hikaye bitti de, Ercü'nün Behzat'a niye takıntılı olduğu vs. her şey anlatıldı. En büyük cezayı da verdi amire asdfsa

Yine de onun yanındaki nişancı lavuğu ilk iki bölümde çok gördük, tahminen şu derin devlet olayları sıkça karşımıza çıkacak.
Mesaj tarihi:
Abi kaçırınca nerden izliyosuz diziyi siz? Star TV sitesinde var ama ortasında falan takılıyor video, sona atıyor belli bi yerden sonra. TÜm partlarda aynısını yaptı farklı yerlerde.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Abi kaçırınca nerden izliyosuz diziyi siz? Star TV sitesinde var ama ortasında falan takılıyor video, sona atıyor belli bi yerden sonra. TÜm partlarda aynısını yaptı farklı yerlerde.

ahah FAKİİİİİİİRRRRRRRRRRRR

öm gelsin diye alıntılıyorum.
Mesaj tarihi:
Telif hakkı geyikleri yüzünden malesef yasak bu tip linkler :)

Her ne kadar Behzat Ç'nin TV'den çok internet üzerinden izlendiği gerçeği olsa ve bu yüzden bölüm yayınlandıktan hemen sonra bizzat kanal tarafından resmi sitesine upload edilse de, yasak asdfads
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...