SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Abi abi behzat ç vardı bu akşam unuttum ben ya nasıl lan Olm niye uplamadınız konuyu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 -taraf olmayan bertaraf olur behzat -benden bi bok olmaz - doğru -senin ben .... -sen bi sakin dursana böyle ampır ampır konuşma ahaha başganıı çıldırttılar =) -size son yılların en önemli dosyalarını veriyorum yaptığınız hareketlere bak sktrn gidin yok size dosya mosya - bakma lan arkana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 oleeeeeeyyyys memduh başgaaaaannnn!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 spoiler koymuşken spoiler'ın dışında spoiler vermeseydin keşkeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 o dışarda kalmış ahah anlamaz kimse zaten de neyse koyayım yine de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 OMG ahmet ugurlu cikti!! katil kesin o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ahmet uğurlu çok iyi giriş yaptı harbi, tam bir dede ya ADASDSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 memduh başgan feci posta koydu ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ampır ampır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 vayyy aziz komisermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 dextera bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 daha tam belli değil, spo zaten böyle düşünülmesi içinde son hareketi yapmış olabilirler. Belki zamanında yaptığı hatanın kefareti olarak kesiyor o parmağı, yalnız çok deli son oldu harbi, gelecek haftayı nasıl bekleyeceğiz ya edit: spoyu unuttuk adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yine çok iyi bi bölüm ve harika bi sondu. dizinin kalitesi gerçekten bi gömlek artmış gibi. bugünkü sözler de çok iyiydi ankarada gibi hissettim kendimi =) ampır ampır, yekten vs. çokzel lan dizi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sonunu göremedim netten izlediğim için yine salak saçma izledim tekrar baştan izliyim bu gece bu arada bu cep dizi düşmüyor mu bi yerlere yaauvv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ahaha o herife cok guldum yaa nasil ktr cekiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 memduh başgan cok iyidi. ahmet ugurluda zaten baska güzel. ama benim bekledigim nejat islerin hemen diziye dönmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Nejat Isler, Kanal D'de Kesanli Ali'de basrol oynuyor. Gelemez kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 gelmesin abi o hikaye baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 o hikaye devam etmez, nejat işler'in sette kavga ettiği söylentileri vs. vardı. Zaten yeni diziye başlamış, daha da gelmez. Gelirse de görünür gider, bir hikaye olmaz yani Zaten hikaye bitti de, Ercü'nün Behzat'a niye takıntılı olduğu vs. her şey anlatıldı. En büyük cezayı da verdi amire asdfsa Yine de onun yanındaki nişancı lavuğu ilk iki bölümde çok gördük, tahminen şu derin devlet olayları sıkça karşımıza çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Nejat 1 dizi ile misafir oyuncu gelir ve Behzat onu harcar o bölüm sonra ilişkisi biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://www.vodafone.com.tr/Internet/Behzat-C-Paketi.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Abi kaçırınca nerden izliyosuz diziyi siz? Star TV sitesinde var ama ortasında falan takılıyor video, sona atıyor belli bi yerden sonra. TÜm partlarda aynısını yaptı farklı yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 SeaGle said: Abi kaçırınca nerden izliyosuz diziyi siz? Star TV sitesinde var ama ortasında falan takılıyor video, sona atıyor belli bi yerden sonra. TÜm partlarda aynısını yaptı farklı yerlerde. ahah FAKİİİİİİİRRRRRRRRRRRR öm gelsin diye alıntılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben burdan izliyorum. edit: özelden paylaşın adresleri lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Telif hakkı geyikleri yüzünden malesef yasak bu tip linkler :) Her ne kadar Behzat Ç'nin TV'den çok internet üzerinden izlendiği gerçeği olsa ve bu yüzden bölüm yayınlandıktan hemen sonra bizzat kanal tarafından resmi sitesine upload edilse de, yasak asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar