Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 suleyi görünce bi wtf oldum acik konusmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şule süper oynadı yanlız mezarlık sahnesinde. bütün oyuncuları aştı yani o performansıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ben hala misket anındaki Edanın bakışları falan unutamıyorum yani tamamen Harunu bitirmek üzere gelmiş kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Absolut said: Ben hala misket anındaki Edanın bakışları falan unutamıyorum yani tamamen Harunu bitirmek üzere gelmiş kız. abi harunda tam mala sardi. kiz zilyon kere söyledi bisi hissetmedigini nedir bu israr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Yok be hissediyorda Harunu kendine yakıştırmıyor Harunun türbanlı eşini kendine yakıştırmadığı gibi. Ama eninde sonunda dönüp dolaşıp Haruna varıcak işte ama ne zaman olur bilemem. Bu arada CEvdete uyup baştan söyleselerdi Haruna Edanın durumunu olay bu kadar rezil bi durum olmayacaktı kız tarafı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 e hayalet öle kötüm biraz beceremiyo hiç bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 akbaba hayalet harun yada behzat gibi adamlar var türkiyede. ama akbaba gibi 10 yasinda hayvan otopsi eden yok. sanki orda biraz asiriya kacilmis gibi. karakter biraz daha sade olabilirdi. Hayalet: adam erikli merikli kabus görüyor la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ama gerçekten akbaba ve hayalet'in yatacak yeri yok bu sefer. bu yaptıkları söylememek değildi artık basbaya saklamaktı nerdeyse. ayıptır günahtır. btw abso eda konusunda haklı bence. fettaaaaannn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 valla behzatın bu saatten sonra pekte bi yerinde olucağını sanmıyorum hayalet ne yapmıs akbaba ne yapmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 daha yeni indirip izleyebildim finali 2 gündür spo yemicem diye forumlara bakmıyordum :P acaip olmuş bölüm son sahnede baya bi hassiktir çektim yani dvd box seti falan çabuk çıksın yıllık iznimde alıp baştan bi izlemem lazım sezonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Dvd çıktığı gün gidip alıcam, o derece sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vay anasini pek tahmin edememistim sonu. ayrica dazlak sulede iyimis asdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 nette 720p varken dvd almak sacma olucak ya... adam gibi internetten satın alalım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 nerde o adres pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 youtube'a koyuyodeu muzikalfilm diye bi acc ama sildiler final öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sansür yok dvd de sanırım. 720p isteyen varsa bi sharebusı denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 SeaGle said: Dvd çıktığı gün gidip alıcam, o derece sabırsızlıkla bekliyorum. aldin mi küfürler sansürsüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Daha çıkmadı ki? Çıktı mı lan? Link verin plx.. Sansürsüz olacağı açıklandı yapımcı tarafından bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sezon finali en iyi olan diziydi :) olay cozulunce omfg oldum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 DVD'yi sağda solda gören olursa buradan "çıktı" diye dürter bizi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Buarada haftaiçi hergece yayınlancakmış 1de filan. Bugün ilk bölüm yayınlandı tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 son spoileri cebren de olsa öğrenmiş olmama rağmen baya etkiledi ya. bi de allah benim belamı versin olayından sonra gözlerim doldu resmen :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 harun ilk kez doğru bi şey yaptı harun o masadan kalkarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bozuk said: İzledim beğendim bu dizinin köşklerde konaklarda filan geçmemesini de o ŞULE ne ayak biri bi bana anlatabilirmi lütfen. sen ömrünü cinayet çözmekle geçirmiş bir behzat çözersin. daha soyadını bilmediğin kızı evine alıyosun vesaire. sonra olaylar şulenin üzerinden çözülünce şaşıranlar olcak ya piiiiiiii oha lan,adam final bölümünden 1 gün önce spo vermiş asdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bu arada Fatih Artman (Harun) sette Nejat İşler'e saldırmış eheh, sık sık sürtüşüyorlarmış sonunda dayanamadı heralde. Nejat İşler gerçek hayatta da biraz piçimtrak zaten, Harun da gerçekte de ayı demek ki :p İkinci sezon Ercü olmayabilirmiş bu olay yüzünden. Bence sıktı zaten, 2-3 bölümde bir sürpriz konuk oyuncu gelmesi diziyi daha da kaliteli yapıyordu, şimdi Nejat'a yapışıp kaldılar hoşlanmadım ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar