Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Behzat Ç. (2010) - Star

Magnum

Öne çıkan mesajlar

Yok be hissediyorda Harunu kendine yakıştırmıyor Harunun türbanlı eşini kendine yakıştırmadığı gibi. Ama eninde sonunda dönüp dolaşıp Haruna varıcak işte ama ne zaman olur bilemem. Bu arada CEvdete uyup baştan söyleselerdi Haruna Edanın durumunu olay bu kadar rezil bi durum olmayacaktı kız tarafı için.

Sosyal ağlarda paylaş

bozuk said:

İzledim beğendim bu dizinin köşklerde konaklarda filan geçmemesini de o ŞULE ne ayak biri bi bana anlatabilirmi lütfen. sen ömrünü cinayet çözmekle geçirmiş bir behzat çözersin.

daha soyadını bilmediğin kızı evine alıyosun vesaire. sonra olaylar şulenin üzerinden çözülünce şaşıranlar olcak ya piiiiiiii

oha lan,adam final bölümünden 1 gün önce spo vermiş asdaasd
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Fatih Artman (Harun) sette Nejat İşler'e saldırmış eheh, sık sık sürtüşüyorlarmış sonunda dayanamadı heralde. Nejat İşler gerçek hayatta da biraz piçimtrak zaten, Harun da gerçekte de ayı demek ki :p

İkinci sezon Ercü olmayabilirmiş bu olay yüzünden. Bence sıktı zaten, 2-3 bölümde bir sürpriz konuk oyuncu gelmesi diziyi daha da kaliteli yapıyordu, şimdi Nejat'a yapışıp kaldılar hoşlanmadım ben şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...