ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 güvenlik kamerası bu terası gören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Güzel bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 harun imba ya. tekrar tekrar izleyebilirim sanki bu dizinin bölümlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 -Sen ne garip, güzel dans ediyon lan. Apaçilik var mı sende? Harun mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yeni bölüme yarım saatten az var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 tv'yi açtım ve "ne bu artislik arkadaş" dedi birisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 vaayy nejat aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kahve nin sahibi çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 adam fındıkları sırtladı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ayyy saatiyle oynaya oynaya maymun ettiler, kaçırdım bi buçuk saati :( bölümü başından izleyen varsa bi minik özet geçerse çok şahane olur. pls pls pls. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi bağırıp çağırıyorlar işte bişi yok (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 adamın içki içtiği yerde "kendim ettim kendim buldum" çalıyordu di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Şule'de bi b.kluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bölümü özet geçiyorum behzat ç her gördüğü sakkalıyı kasetçi sanıyor. şule yollu. harun artislik yapıyor. cinayeti de solakmış bu diye çözüyolar. behzatın abisini de kaçırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 süper özet de kasetçi kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 behzatın kızının intihar ettiği teras barı gören bi güvenlik kamerası varmış bi barın, o barın sahibi de kasedi olaydan sonra biri aldı dedi behzata. tarif etti. behzat da abisine hüseyine filan sen mi aldın la kasedi diye sorup duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Şule ne tiksinç bir karakter, mıy mıy mıy konuşması, şirin kız taklidi yapması çok iğrenç be. Ama müfettişi oynayan hatun 10 numero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 behzat bahar mıymıntısından kurtulup savcıyla takılsın kampanyası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bahar neyse de ergen ve liseli oğlu direk cinayet terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Emaleth said: behzat bahar mıymıntısından kurtulup savcıyla takılsın kampanyası! Valla katıldım buna. Arkayı sağlama alır Behzat reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 neden bütün dizilerde mıymıntı karıların adı BAHAR oluyöre? ezel - bahar behzat - bahar ıyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 :D harun: napıyon lan asılıyon mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bahar şule falan değil de karakoldaki eda ile selim katıksız başarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 selim gene neyse ilk oyunculuğu felanda şu kızı bundan önce 3-4 dizide daha görmüştüm bi insan kendini hiçmi geliştirmez bu kadar kötü oyuncumu olur be hiç ama hiç beceremiyor.güzel felan olsa neyse çekilebilirde güzelde değil be çok itici karakola her girdiklerinde kanalı değiştiresim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Theridone said: :D harun: napıyon lan asılıyon mu? ahaha buna denk geldim ben koptum orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar