DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 dip sahne yi bıraktı erdal başkan. IF de bu akşam behzat Ç. yeni bölüm gösterilecek dizi saatinde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ziyaret mi ediliyoruz dedi radyocu ehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 adam pompaci cikti afsasvd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ABİ RÜTBEN NE SENİN MUHABBETİ OFF AHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Neden bilmiyorum ama seviyorum ben bu diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 -azdın la sen azdın - hee sorma azdım, bi gerdeğe giresim var ki sorma ahahahadsgadgfadgsadhgdsagads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 radyodaki kız da iyiymiş tanıyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 hattımızda bi dinleyicimiz var, heea?! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 e ağlıyomki ben hep bu dizini sonunda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 müziklerde cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ben daha geçenlerde izlemeye başladım su an 17deyimde bişiyi anlamadım Soru BU feride kocasını öldürdüğünü felan söyledi bizimkiler cesedi taşıdı ancak be ndaha önceki bölümlerde hayaletin feridenin kocasını bulup neden eve gitmiyosun lan dediğini hatırlıyorum hayal mi gördüüm acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Luriel said: Ben daha geçenlerde izlemeye başladım su an 17deyimde bişiyi anlamadım Cevap BU feride kocasını öldürdüğünü felan söyledi bizimkiler cesedi taşıdı ancak be ndaha önceki bölümlerde hayaletin feridenin kocasını bulup neden eve gitmiyosun lan dediğini hatırlıyorum hayal mi gördüüm acaba? hayal görüyorsun feride hep sakliyor zaten yok gitti felan diyor daha sonra olayi aciklayinca fantastik dörtlü olaya el atip cesedi tasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Allah allah bu hayalet meyhanede adamla konustu hatta niye gitmiyosun lan gitsene eve dedi o da yüzüm yok artık dedi. hatta biri benim hanıma yavşıyomuş bulursam agzına sıçacam dedi. rüya gördüm heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 o teyzenin oyunculuk nedir öyle ya. oscarlık oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Luriel said: Allah allah bu hayalet meyhanede adamla konustu hatta niye gitmiyosun lan gitsene eve dedi o da yüzüm yok artık dedi. hatta biri benim hanıma yavşıyomuş bulursam agzına sıçacam dedi. rüya gördüm heralde :P yok hayalet başka bi cinayeti soruştururken aynı durumda olan bi adamla konuştu orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 mani said: o teyzenin oyunculuk nedir öyle ya. oscarlık oynamış. hakkaten ya teyzeye otomatik kanım kaynadı bi ara bana çay koyacak falan sandım. kadının dizi çekildiğinden haberi yok sanırım öyle döktürüp gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 tezde döktürdü ya. baş kötünün performasını telafi etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ben bu savci ile behsat in muhabbetine bitiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 son bölümde iyiydi ya.harunun şu herkese direk niye öldürdün lan x i niye kaçırdın sen mi kaçırdın şunu diye olaya girmesine hastayım hahaha vj kız ila diyalogu iyiydi.dizi güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eZRGrY715HM ksldaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tosuncuk harun yürü koçum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ahaha harun sdasfdsaf Nasıl gömüyo kafayı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 aha güzel olabilir bu bölüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahahah süper ya... iphone oyunu angrybirds e selam çaktı. Behzatın abisi tuvalette kuşla oynuyorum diyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 40 yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar