Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tek kelimeyle harika. Bu arada baharin sahitligi ile o adam ile ercunun iliskisi kanitlanir ama bahari bu ise bulastirirmi daha bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Abi of ya lütfen dvd'si falan çıksın şu dizinin Yahu şiir gibi küfürler yemin ediyorum ya, ben böyle güzel küfür ediş görmedim lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Artariel said: *alkış* aha da bak ateş ediyom *alkış* *alkış* koptum o sahnede, bu nasi bi espiri anlayisidir ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ercü baharı yemek için mi bukadar prof triplerine girdi, anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 zaten bu bölümde daha çok ercü nün saplantılı ruh hali üzerinde duruldu normaldir bahar için o kılığa girmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ih5aEhywgXw&feature=player_detailpage#t=656s 23. bölümden şu sahne afshafshafhas bu nasıl bi kafa, bu nasıl efsane bi muhabbet tüh be dakika linki var ama baştan başlatıyo. 11. dakika da başlayan gandalf muhabbeti haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 zuhahuahua yürüyüş sırasında nejat işlerin gazlanmasına öldüm. YAŞASIIN HAKLARIIIN diye o ne giriş arkadaş. hiç yakıştımı senın gibi adama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ç. gelmiş geçmiş en büyük saygısızlardan biri aha bak ateş ediyorum ve Güven Kıraçın tüm küfürleri ahahahah en efsane bölümlerden biriydi, 1-2 bölüme harundan çok bomba bir patlama bekliyorum yavaştan yavaştan geliyor eda meselesi yüzünden kodu söyleyim ben koduuuuu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hala uzak ara en iyi dizi. dvdsi cikmazsa intihar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Tosun paşa hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi hahaha tepkiler süperdi. hayalet'in utancından saçını düzeltmesi falan haha. OOOooooOoo aaaaaAaaa haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Çok iyi lan dizi of çok ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Of kürdanı nasıl gömçürttü ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ehhe adam da ne kaşındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hahahahahaaha harun bi kulak arkası kalmış. anıra anıra güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Evlilik iyi becerebilirsen iyi ama ben beceremedim ahahdaghadshadgadgadhbfsdhdsahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Harunun durumu da içimi parçaladı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 yanlız takım elbise giyince hepsi adama benzedi bi anda. hayalet süperdi özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 o cocuğun cok konusuyodu indirdik demeside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 O eleman hani lavuğun yanındaki geveze elemandı di mi. Tam bakamadım o sırada kaçırdım. Lan ne çok konuşuyordu be of ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 savcı hanıma hasta oldum lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 keşke elde olsa da prodüksiyon şu bu biraz daha güzel olabilse. ama bu haliyle bile televizyondaki net en iyi, en akıllı dizi. kriminal olaylar çok zekice değil ama diyaloglar falan on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi kriminal olaylar çok zekice değil çünkü hırsızı, katili aptal ahaha. Harun'un dediği gibi bi tane akıllı katilimiz oldu, O da de-da ayıramıyor. şaka bi yana gerçekçilik ve detay bakımından çok iyi. hayalet'in kafayı lavabonun altına vurması olsun "ananı" diye sinirlenmesi olsun efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 çok iyi dizi ya ilk bikaç bölüm izleyememiştim ama sonra başladım.gerçekten efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar