Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://i82.servimg.com/u/f82/14/22/51/46/logo10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 arka sokaklar ı seviyorum ya.akşam yemeği yerken iyi gidiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 oyuncuları iyi ya, onları izlemesi keyifli. haftada ayda bir felan izliyorum, yeni bölümlerini felan izlemiyorum ama olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Bone said: DarKRideR said: arka sokaklar genel olarak leş yuh. quote. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Esnaf said: arka sokaklar ı seviyorum ya.akşam yemeği yerken iyi gidiyo :) daha iyi bi şekilde söylenemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 csi yi gercekci sananlar varmis lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hafta içi ya desti izdivaç var ya arka sokaklar can sıkıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bone said: oyuncuları iyi ya, onları izlemesi keyifli. haftada ayda bir felan izliyorum, yeni bölümlerini felan izlemiyorum ama olsun ^^ ya bende leş diyorum da, akşam üstü verilen tekrar bölümlerini komple izlerim asdfda yani tv açık oluyor pc'nin karşısında genelde yarım yamalak izliyorum ama olsun, geyik oluyor, ama leş olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ya ben de aslında mesut karakteri için izliyorum. çok seviyorum o adamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 DarKRideR said: Kanıt çok başarılı ya, bende takip ediyorum. Bilgilendirici oluyor herşeyden önce Kanıt'ın yapımcı teyzesinin Adli Tıpla sadece üniversite olarak bağlantısı var. Söylediği herşey doğru olmamakla birlikte, reklamcı kocası sayesinde bu kadar göz önünde. Kanıt'taki bazı noktalar da aslında gösterildiği gibi değil. Türkiye'de Adli Tıp'ta çalışan kimse konuşamaz memuriyet nedeniyle, bu abla takır takır çıkıyor çünkü Adli Tabip değil :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Cuce said: ercument balık kolantasında, "seninki kac santim kılıc?" diyomuş şimdi anladım, nası diyaloglar bunlar böle abi o greenpeace e gönderme direk süper bi diyalogdu haha. http://www.kacsantim.org/ http://www.atasehirweb.com/img/resimler/37KJ2BGfront-page-overlay-small-fish-seninki%20ka%C3%A7%20santim-atasehirweb-730.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 |Joker| said: DarKRideR said: Kanıt çok başarılı ya, bende takip ediyorum. Bilgilendirici oluyor herşeyden önce Kanıt'ın yapımcı teyzesinin Adli Tıpla sadece üniversite olarak bağlantısı var. Söylediği herşey doğru olmamakla birlikte, reklamcı kocası sayesinde bu kadar göz önünde. Kanıt'taki bazı noktalar da aslında gösterildiği gibi değil. Türkiye'de Adli Tıp'ta çalışan kimse konuşamaz memuriyet nedeniyle, bu abla takır takır çıkıyor çünkü Adli Tabip değil :). emekli değil mi abi zaten sevil atasoy asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 su an dizi oyuncuları beyaz'a ye konuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ailecek severek izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Yav bu akbaba ankarada bi barda sesciymiş galiba fdsdf. Bakalım neler olcak bügünkü bolumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bu dizi sansürsüz izlenmeli ya Yani bunun şu haliyle keyfi buysa küfürlü of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 +34563473467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bahar'ın ekürisi bahardan betermiş ya. "BANA CANIM DEDİ DAVA AÇICAM SİZE SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRCEM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ahahaha evet yaa sdfgh KADINLARI AŞAĞILAYICI Bİ HAKARET, ATAERKİL HEDEHÖHÖLÖLÖLÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Abi şiir gibi küfür ediyorlar ya ahahahah of harika.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 harun akbaba hayalet konuşması pek güzeldi ne cok iyi yakalamış adamlar durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 savcım saygılar. hadi hop hop fondip içelim şerefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bence bu bölümde süperdi türk aile yapısını yansıttılar bu bölümde resmen duygusallığın dibine vurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 şükrü hocanın kızı iyiymis sükrü hocanın manitasının kocası apaçiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 duman etti valla, sonunda gözlerimiz doldu. ilişkiler pek güzeldi ama be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar