Magnum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 her temas iz bırakır adlı romanın tvye dizi olarak uyarlanmasıymış sanırım. romanı emrah serbest diye birisi yazmış. diziyi, sırf ankarada geçtiği için izliyorum ama sürükledide. Fragmanı; ps, fragmanı se7en'in son sahnesine benzemiş. bir sahnesinde, 2 genci sorguluyorlar. gençlerden birisi -biz ankara bebesiyiz, bizde olmaz oyle şey abi. Star da, Pazar günleri saat 20:00 dı sanırım başlangıç saati.Dizi olduğu için vizyona açtım, bir kaç konu gördüm ama garbageda açılmış. said: konuyu asıl açma amacım ise, Behzat Ç. nin kızı var bi tane, berna. onun odasında dev bir poster var, duvar boyutunda. tek parça, boyle posterleri nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 1.55 den sonra görülüyor bir kaç saniye, ileriki bölümlerde de vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 lakin önce arama yapıyoruz biz; http://forum.paticik.com/read.php?62,5092761,5093530#msg-5093530 edit: kontrol etmeden direk linki vermişim de garbage'e gitmiş konu, ben farkında bile değilim hehe :D buradan devam o zaman ana konu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 geçen izledim fena değildide ezelde bu kadar reklam vermediler lan.2 saat kadar sürdü bide dizi yarısı reklamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bu dizi kesin tutar! daha ilk bölümden 4 post atılmış niye tutmasın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 İlk video mukemmel ya resmen izlerken ben kolları açıp çıkkıdı çıkkıdı yaptım. Dizi hosuma gitti ama biraz fazla deli dumrul olmuş polis abimiz yani Ankarada öyle asarım keserim polis olmak baya zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ankara polisi delikanlı olur olm! sus lan! kes lan! sen kimsin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 samsunlu olarak ankaraya gittiğimde, la bebe lafı çok komiğime gitmişti. boyle dizide de, kücük enstantaneler görünce hoşuma/komiğime gitti. şehir bakımından da güzel seçim açıkcası. district 9'ın joburgda cekilmesi gibi bi şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bu dizi yayından kalkar, dııııııııt'a basmakta geç kalıyorlar. Onun dışında klasik "ailesinden biri öldürülünce SUPER-COP'a dönüşen işinde gücünde polis" senaryosu gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 güzel beğendim diziyi yeni bir polisiye olması iyi oldu arka sokaklar tarzındaki diziler baymıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ahah dizi çok hoşuma gitti benim, tam ankara şivesi, argosu. ankara mekanları fln, hoş olmuş :) iri yarı polis harun du galiba adı, baya güldürdü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 çok tırt lan bu bölüm.araba sahnelerini çekmeye bile üşenmişler.ilk bölümü beğenmiştimde bu bölümden sonra izlemem malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 behçat z. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Arka sokaklara laf atıyolar dediler geldim. Çok ayıp :/ sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ben sevdim açıkcası özellikle ORANa gidiyoruz guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bi benim mi hep behçet z diyesim geliyor, hatta bu zamana kadar hep öyle okumuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 bu Ç'nin açılımı ne lan asfsda Çük mü cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 az biraz daha hızlı yürüse süresi de biraz kısa olsa yardırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Son reklamdan sonra izleyemedim ne oldu vuruldu mu bizimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Sanırım ilk bolumde 1 sahnede ana-avrat kufurlesme vardı onu duyunca hah tam olmus bu dizi izlenir demistim ama 1 daha duyamadım. I hate you RTUK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 çok sevdim ben bu diziyi ya, muhabbetler süper, pavyon, gençlerbirliği, tombala fln :D ilk 2 bölüme göre daha kaliteliydi 3. bölüm hem, biraz daha özen gösterseler çok daha iyi olcak. bir de böyle 3. şahıslar, diziyle hiç alakası olmayan elemanlar fln da kötü değil ya, çok aşırı sırıtmıyorlar düzgün seçiyolar valla. Absolut said: Son reklamdan sonra izleyemedim ne oldu vuruldu mu bizimki? şinci izledim 3. bölümü. gidio müsteşarı kurtarmaya orda arife sıkıyo, korumalar da buna sıkıyo, vuruldu yere düştü bölüm bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 cok iyi dizi tavsiye ederim, adamın her hali anlatılıyor dizide, olaylar falan guzel biraz daha gercekci, baska dizi seyrediyorsun 10 rehine var 20 dakka catısıyolar olen eden yok, bunda biri kıpırdama polis diyinde "hostage down" u duyuyorsun direkt, sorguları falanda gral :) sevdim takipcisiyim, genleşik aile ile çalışık olmasaydı daha da guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 "Ne bakıyon lan çankaya bebesi" aahahaha harika dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gerçekten çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 behzatın yardımcısı cok kral adam ya her gittiği yerde beleş bişiler yiyo içiyo, olay mahalinde buzdolabı falan karıştırıyo tam AÇ ahahah birde pet shoptaki tavşan yemi/cinsi muhabbeti ve devamında müdürün yanından tavşanı beslicem diyerek ayrılışı paha biçilemezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar