Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Sypro said:

aylar geçti hala dümdüz yardırıyorum yerin dibinden. bi allahın kulu da çıkıp demedi şu dünya yuvarlak mı değil mi; başladığım noktaya dönecek miyim yoksa boşu boşuna mı kazdım milyorlarca bloğu?

creep görmeye hasret kaldım be!

abi trollüyo musun yoksa ciddi misin bilemedim ama oyun sen ilerledikçe yeni chunklar üretiyor. yani atıyorum ilk dünyayı yaratırken 5000 chunk üretti, sen o 5000 chunkın 3000.sine geldin, oyun diyorki "haa bu gavat dümdüz yardırıyor, ben o zaman buna yardıracak yeni alanlar yaratayım" diyor ve bi 5000 daha yaratıyor. belleğinin tükendiği noktaya kadar üretir o.

yani anlayacağın dünyanın sonu var, o da "out of memory" :(

yalnız ciddiysen çok acıklı bi durum şu anda seninkisi :( ben de Ultima Online oynadığım dönemlerde dünyanın yuvarlak olmadığını öğrenince baya üzülmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de öyle biliyorum. ama denemekten zarar gelmez diyip yola bi çıktım çıkış o çıkış. aylardır gökyüzü görmedim, evimden uzaklarda dümdüz yardırmacalardayım. geri döneyim desem nerden baksan 20 dakikalık koşma mesafesi var.

ühü.
Sosyal ağlarda paylaş

Sypro said:

ben de öyle biliyorum. ama denemekten zarar gelmez diyip yola bi çıktım çıkış o çıkış. aylardır gökyüzü görmedim, evimden uzaklarda dümdüz yardırmacalardayım. geri döneyim desem nerden baksan 20 dakikalık koşma mesafesi var.

ühü.

W tuşuna kürdan sıkıştır bırak abi sdfgsdgsg

Bu arada server açın lan, oynayasım geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

AMa ilk server gibi olsun, bi alan belirleyelim herkes yapışsın bi yere ev yapsın. Grimin son sunucuda güvenlik sıkıntısı yüzünden böyle belli bölgeler verilmişti oraya ev yapabiliyorduk sadece biliyosunuz, o çok soğuk geldi bana mesela.

Diğer türlü daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Nasıl yani abi.

Her taraf toz toprak arsa para mı vericez sfdsgsf

Dikerim gecekonduyu.

Harbiden anlamadım ama.

yok belli basli seyler hazirlaniyor tren istasyonu hava alani ray sistemi vs. ha gecekondu kurarsin ama sehrin disina dogru. yoksa belediyesi var mafyasi var yikarlar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...