moonfall Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 çok geç kaldın ya. 15 20 kişi topluca oynanmışlığı var ama eski havasını kaybetti mc ekibi..grimnax reis üşüyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 iyi bari biraz singleplayerde nublugumu atıyım şu minecraft wikiden bişiler araştırıyım deneye deneye öğrenirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi bu oyuna sıfırdan başlamak aşırı zevkli de, 1 hafta sonra soğuyor. oyuna o 1 hafta sonrası için yapılacak 2-3 haftalık şey daha lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ben herkesi tokatlıyorum diye grim el koydu olaya. Şiddeti sevmiyor kendisi, kapattı sunucuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 1 hafta kadar zaten kasıyosun singleda biraz. ondan sonra serverlara akılır zaten. oyunda amaç neki zaten? hayatta kalıp para kasmak. oyunu çekici klan aşırı derecede detaylılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ne detayı var lan açıkla bize küp küp taş diziyon işte ne detayı var hacı ortaya bi laf attın açıkla. İNDİR O ELİ ÖNCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 aylar geçti hala dümdüz yardırıyorum yerin dibinden. bi allahın kulu da çıkıp demedi şu dünya yuvarlak mı değil mi; başladığım noktaya dönecek miyim yoksa boşu boşuna mı kazdım milyorlarca bloğu? creep görmeye hasret kaldım be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 SeaGle said: Ne detayı var lan açıkla bize küp küp taş diziyon işte ne detayı var hacı ortaya bi laf attın açıkla. İNDİR O ELİ ÖNCE. ya git allah aşkına her boku kendin yapıyosun oyunda daha ne işte uo gibi ayrıca gel sen bi konuşucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Çıkışa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 crafting,farming,fishing vs. çok geniş kapsamlı bi oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sypro said: aylar geçti hala dümdüz yardırıyorum yerin dibinden. bi allahın kulu da çıkıp demedi şu dünya yuvarlak mı değil mi; başladığım noktaya dönecek miyim yoksa boşu boşuna mı kazdım milyorlarca bloğu? creep görmeye hasret kaldım be! abi trollüyo musun yoksa ciddi misin bilemedim ama oyun sen ilerledikçe yeni chunklar üretiyor. yani atıyorum ilk dünyayı yaratırken 5000 chunk üretti, sen o 5000 chunkın 3000.sine geldin, oyun diyorki "haa bu gavat dümdüz yardırıyor, ben o zaman buna yardıracak yeni alanlar yaratayım" diyor ve bi 5000 daha yaratıyor. belleğinin tükendiği noktaya kadar üretir o. yani anlayacağın dünyanın sonu var, o da "out of memory" :( yalnız ciddiysen çok acıklı bi durum şu anda seninkisi :( ben de Ultima Online oynadığım dönemlerde dünyanın yuvarlak olmadığını öğrenince baya üzülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 ben de öyle biliyorum. ama denemekten zarar gelmez diyip yola bi çıktım çıkış o çıkış. aylardır gökyüzü görmedim, evimden uzaklarda dümdüz yardırmacalardayım. geri döneyim desem nerden baksan 20 dakikalık koşma mesafesi var. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 olm beni cıkarın lan biriniz bu cukurdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ben mantigi hala anlamadim. Online lego yapmaca gibi bisey mi bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 3 aşağı 5 yukarı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sypro said: ben de öyle biliyorum. ama denemekten zarar gelmez diyip yola bi çıktım çıkış o çıkış. aylardır gökyüzü görmedim, evimden uzaklarda dümdüz yardırmacalardayım. geri döneyim desem nerden baksan 20 dakikalık koşma mesafesi var. ühü. W tuşuna kürdan sıkıştır bırak abi sdfgsdgsg Bu arada server açın lan, oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yakinda bomba bir server acilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 AMa ilk server gibi olsun, bi alan belirleyelim herkes yapışsın bi yere ev yapsın. Grimin son sunucuda güvenlik sıkıntısı yüzünden böyle belli bölgeler verilmişti oraya ev yapabiliyorduk sadece biliyosunuz, o çok soğuk geldi bana mesela. Diğer türlü daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 normal ev yapmak icin sehir icin (New York, berlin vs vs ) oyun parasi ödemek zorundasin. bildigin arsa alman lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Nasıl yani abi. Her taraf toz toprak arsa para mı vericez sfdsgsf Dikerim gecekonduyu. Harbiden anlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Açılsın bi server baya iyi olur geliriz rahat 5-10 kişi gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 SeaGle said: Nasıl yani abi. Her taraf toz toprak arsa para mı vericez sfdsgsf Dikerim gecekonduyu. Harbiden anlamadım ama. yok belli basli seyler hazirlaniyor tren istasyonu hava alani ray sistemi vs. ha gecekondu kurarsin ama sehrin disina dogru. yoksa belediyesi var mafyasi var yikarlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ne zamana açılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sorayim bizim danalara. baslik acarim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 oh oh kurun server akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar