Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hop burdaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 1.8 çıksın da server aç o kaleiçini de yapıcaz manzara görmek istiyenler de çıksın dışarıya yapsın evini chaosnova'yı özledim o çocuktaki rage kimsede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 grim 1.8'de bekliyoruz hakikaten serverı dsfg ama reca ediyorum REALISM SURVIVAL olsun. en zor koşulları istiyorum. öyle beleş yok. hatta evleri koruyan sistem falan da olmasın lan. evleri kurmak için özel yer falan da yapma free for all direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hah 1.8 cıksın pluginsiz kurucam serveri zaten ve harita sıfırlanıcak malesef kaleici falan yalan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 GwindonSurion said: 1.8 çıksın da server aç o kaleiçini de yapıcaz manzara görmek istiyenler de çıksın dışarıya yapsın evini chaosnova'yı özledim o çocuktaki rage kimsede yok arkadaşın (applev0dka patideki) kardeşi o, siz server açın anında gelir oynar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 "inanması güç ama 12 yaşında" asdafsdkjfgöv chaos ya cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Grimnax said: hah 1.8 cıksın pluginsiz kurucam serveri zaten ve harita sıfırlanıcak malesef kaleici falan yalan :P niye yalan olsun ki ya toplar malzeme yaparız allahallah chaos lemonu kesip eşyalarını alıp evine saklanmıştı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ben worldleri istyom o zaman :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 GwindonSurion said: 1.8 çıksın da server aç o kaleiçini de yapıcaz manzara görmek istiyenler de çıksın dışarıya yapsın evini chaosnova'yı özledim o çocuktaki rage kimsede yok abi pistoller falan var ben deli bi giriş yapmayı düşünüyorum mağarama :D harbi gelsin de başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 çok pis minecraft oynayasım var iple çekiyorum 1.8'i yarın geliyordu di mi burda öyle yazılmıştı galiba bi de köyler geliyor ama içleri boş olucak di mi, kesinleşti yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Minecraft 1.8 Pre-release (cok buglı) oynayak gelin bakalım 188.132.163.128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 e hadi aglayıp duruodunuz 1.8 1.8 die actım serveri nerde millet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://i.imgur.com/HrDLX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bedava oynayanlar update edemiyormu? force update dedim ama hala 1.7.3 te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 açlıktan da ölmeyelim ama o kadar realisme gerek yok biz burda oyun oynarken saatlerce yemek yemiyoruz bişey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 too long to login diyor girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 GwindonSurion said: too long to login diyor girmiyor aynı sorun var şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 1.8 yüklediniz mi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kendi minecraft.jarinizi http://assets.minecraft.net/1_8-pre/minecraft.jar buun ile deiştirin oyle gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yine aynısını diyor totoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sizde sorun var bebisler 4 kisiyiz oyunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 biz şehri kurduk bile asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 pre-releaseden bazı şeyler: Biomes are MUCH larger and uniform than before -Swamp biome was added to the list of existing biomes - look for vines on trees! - Vines Can be collected with shears, in the manner of leaf blocks. Vines will grow on any surface they are placed on - Beef and Chicken added - Strongholds - spawn once per world - Ruins (basically strongholds on the ground) - Giant mushrooms (Do not generate yet) - Silverfish - Creative mode Allows flying, insta-break, unlimited items from an item palette, no damage, and more - Abandoned mine shafts - Endermen Normally passive, these night-spawning mobs will teleport to (and attack) you if you look directly at them. When defeated, they can drop Ender Pearls, which presently do nothing - Bow charging Variable damage with charge, can also land critical hits. Additionally, attacks can crit if you hit a player or mob when descending from a jump - Sprinting Run faster, knock mobs back that are hit during a sprint - appears to deplete the hunger bar faster - New high-quality Main Menu - Chest animation (lids open, close) - Player list on SMP; Server listings - Setting gamemode on SMP "/gamemode username 0/1", 1 being Creative and 0 being Survival - Hunger Depletes slowly over time, can be filled by eating food. At 9 more more bars, you will regenerate health slowly. - Eating animation - Arrows stick to mobs - Xp bar (Gain xp from killing mobs and other players) - New lighting engine (Colored lights, smoother lighting) - Clouds are now at the ceiling of the world - Cave spiders - Zombies drop rotten flesh, which can be consumed - Watermelons (as well as watermelon and pumpkin seeds) - Glass panes These can be crafted at a crafting table by making a 3x2 grid of Glass Blocks - makes 16 panes. These panes can be placed in lines, corners and crosses, and they will adjoin with the nearest adjacent block. - Iron Bars Created by making a 3x2 grid of iron ingots at a crafting table. Can be placed in the same manner as glass panes - Brick, Stone Brick stairs - Smooth stone brick Can be crafted by placing Stone in a 2x2 grid, makes 4 Stone Bricks - F6 & F7 Adjust the time of day when pressed/held Additionally, it has been confirmed that - at present - experience orbs will not have a practical use until 1.9. Further, while villages will be generated, they will be curiously absent of a population. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar