Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 oh netbookumda çalıştırmayı başardım tiny render distance da oynanabilir derecede çalışıyo artık bi ameleniz daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ahahaha kalenin etrafında ektiğim ağaçların boyu kaleyi geçti, yapraklarından göz gözü görmez oldu yarım saattir budama yapıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ne yapalım gençler sıradaki projemiz ne olsun söyleyin bi fikir bişey. potansiyel amele sayımızda da artış var. piramiti büyütsek mi ya da napsak, komple oyunun dünyasına yaysak falan böyle akdsfjaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 piramit 64 kare yüksekliğini geçmez ki ama 64 karede aşağı inersek devasa bişey yapılabilir. piramit sıkıcı olur ya zaten düşüyorsun çıkması 1 saat sürüyor =)Collesium yapalım bence. Spartacusler olalım kapısalim kiliçlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 worms 1 yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 açtım server tekrar 7.7.27.37 piramit için video yapma amaçlı açtım ama gelin takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 denedim bağlanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tunngleden minecraft networküne girdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yoo.ya tunngle la dün denedim server kuramadım sildim sen nası kurdun bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tunngle a girmezsen bağlanamazsın tabiki tunngle ipsi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 şimdi tunngle la nasıl oluyoda oluyo biri gerizekalıya anlatır gibi anlatabilir mi böyle yavaş yavaş adım adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yüklüyosun tunngle ı kayıt oluyosun login oluyosun programı açıp solda network search var oraya minecraft yazıyosun 250 kişilik falan bi network var ona çift tıklıyosun budur ip adresin de sol altta yazıyo ama server açmicaksan onun bi önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tenks elat yömiye ne veriyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ya bide netbookun ramini 2gb a çıkarsam 1 den performansta iyileşme olur mu yoksa bütün olay ekran kartında mı bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 o kısmı bilmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 2mb s3 virge bile 100fps çalıştırır abi bunu zaten, ve mmo'ların genel özelliği daha fazla ram daha fazla performans olduğu için ram artışı baya bir performans getirir de bu oyun için mi yapacaksın sadece onu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bi türlü login olamadım ya hata veriyo sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Silphatos said: 2mb s3 virge bile 100fps çalıştırır abi bunu zaten, ve mmo'ların genel özelliği daha fazla ram daha fazla performans olduğu için ram artışı baya bir performans getirir de bu oyun için mi yapacaksın sadece onu :( ahah yok abi zaten 2 gb ramli netbook istiyodum ben arttırılabiliyo diye bunu aldım eğer pil ömründe bi azalma olmicaksa yaptırmayı düşünüyorum oyunun performansını da etkiler mi diye merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uv-FORwG2oo ABİİİİİ AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ahahahah jump around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 abi sabah 9 dan beri oynuyorum kayafı yedim ya, dibe kadar kazdım sonra başka yerden geri yukarı kazdım falan. abooow jump around epikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 salak salak browser oyunlarına ilgi patlaması olurken patide şu oyunun ilgisiz kalması beni çok üzüyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ama o oyunlar bedava :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ahaha video süper, bide adam yeraltına şehir kurmuş bildiğin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mighty_THoR said: ama o oyunlar bedava :) bu oyunu da gayet "bedavaya" oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar