Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aynen abi, direk survival modu olsun, adminden güzellikler olmasın. EDİK İSTEMİYOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 zaten elimi ayaami cekiorum hah. bir altyapi kurdum 30x30 luk alanlar. toplam 20 adet arsam var hepsini 1 kisinin üstüne kayitlicam ve o kayitli kisi(ve arkadasi isterse sahibi) disinda kimse elleyemeyecek. bahsettigim alan icerisinde tüm koruma sorumlulugu bende fakat alan disindaki hicbirseye karismayacagim. Numarali arsalardan hangisini istiyorsaniz oyun icinden bana ulasin üstünüze kaydedeyim. yine ufak bi koruma olsun diyerek Towny kurdum her playerin kendine ait 256x256 blokluk bir alan alma hakki var ve towny ile alinan alani isterse korumaya alir isterse almaz beni asar. towny plugininin nasil kullanilacagini kendiniz arastirip bulursunuz zira bende pek bilmiorum basit komutlar harici. servera Warp veya Teleport türü hicbirsey koymayacagim. Hatirladigim kadariyla towny zaten merkez olarak sectiginiz yere teleport olmaniza (cüzi bi ücret karsiligi) izin veriyor. bunlarin yaninda Ekonomi plugini yükledik yani herkesin kendi hesabi olucak ve blok satarak yada farkli sekillerde para kazanicaksiniz. Kazandiginiz paralar ile townyin 256x256 lik olan alanini büyütebilir yada item alabilirsiniz etc etc. Koruma adina bir eklenti daha LogBlock kullaniyorum artik. Yani grief olaylarinda eger zarar büyük ise "hayvanligi" yapanin kim oldugunu bulup uyarısız banlayacagim. Sanirim bu kadar soylemem gerekenler. Whitelist i reset oncesinin aynisi olarka geri yükledim resetten once whitelisted olanlar tekrar girebilir servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 refused diyor ya giremiyorum. :l /catlikethief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 grim reyis kapattı serverı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Reset ne zaman atıldı, server kapanmadan hemen önce mi? Öyleyse ben de varımdır da, değilse yokumdur. İşyerinde olduğum için bakamıyorum pek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hadi ama whitelist artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 actim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 1.7 adventure update olcakmış, "The idea with this update is to flesh out the game a bit, making it reward exploration and combat more." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 1.7'i bekleyelim server için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 cobblestone sand wood coal iron_ingot gold_ingot redstone iron_shovel iron_pickaxe iron_axe iron_sword diamond_sword diamond_shovel diamond_pickaxe diamond_axe alınabilecek ve satılabilecek itemlar suan bunlar almak için /buy örn: /buy cobblestone 1 1 derseniz 16 adet gelir elinize. 2 derseniz 32 adet. satmak için satmak için /sell örn /sell hand 10 derseniz. elinizde tuttugunuz itemdan 10 adet satıyorsunuz. yada /sell cobblestone 10 aynı şekilde 10 tane cobblestone satılıyor. satarken degeri ogrenmek icin elinizde tutup /worth yazıyorsunuz. /worth degerinin 2 katida alis fiyati oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pumpkin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 "atmaca" "caylak" "tayfun2" whitelist lütfen =) edit: yanlıs anlasılmasın arkadaslarım icin de alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tanımadığımız kişilere vermeyelim, yine karışıklık çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 i agree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ya clayden evimi gören direk baslıo edit edit die ne hallere düstük:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 13ünde üye olup 3 kisi whitelist eklenmesini isteyince biraz supheli oluo ozaten :P ki zaten servrein kapasitesi su anda max in üstünde (24/20). malesef alamiorum whiteliste size iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bone said: 1.7'i bekleyelim server için :P beklemenin anlami yok ya 1.7 de kaldigimiz yerden devam edicez nasil olsa. 1 hafta 10 gün gecte olsa gecicez yani 1.6ya gecildigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pumpkin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 3 arkadaş adam gibi minecraft serverı aradık burdan başka bulamadık, o yüzden foruma üye olup servera girmek istedik. tanıdık dışında almıyorsanız napalım teşekkürler iyi oyunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warmaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 harita genişliği hakkında bilgi verebilecek var mı ? yani x -5000 +5000 arasi gibi z -5000 +5000 arasi gibi yoksa limitsiz mi toplam genişlik uzunluk ne derinliği biliyorum da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 pumpkin said: 3 arkadaş adam gibi minecraft serverı aradık burdan başka bulamadık, o yüzden foruma üye olup servera girmek istedik. tanıdık dışında almıyorsanız napalım teşekkürler iyi oyunlar :( tanıdık hesabı degil ya. ama bariz sirf minecraft servera girmek icin üye oldugu belli olanlara pek sicak gözle bakmioruz zira biraz agzimiz yandi o konuda :P aliyor olsak bile dedigim gibi serverin donanim limitlerinin getirdii 20 player limitini astigimiz icin simdilik daha fazla üye kabul edemiyoruz. donanimimiz yükseldigi taktirde bu basliktan haber verilicektir arada kontrol edersiniz yer acildiginda hosgeldiniz deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 warmaster said: harita genişliği hakkında bilgi verebilecek var mı ? yani x -5000 +5000 arasi gibi z -5000 +5000 arasi gibi yoksa limitsiz mi toplam genişlik uzunluk ne derinliği biliyorum da? bildigim kadariyla (map sistemi degismeden onceki bilgi) harita boyutlarinda soft bi limitleme var. soft limitleme dedigim harita mantik olarak sonsuz ama belli bi büyüklükten sonra map generator sicmaya basliyor ve cok mantiksiz araziler olusuyor. ama dedigim gibi emin degilim son patchlerde bu deistimi fln die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Malesef Apperture Sience'nin patentini aldigi Piston modu minecraftta göremiyecegiz 1.7 de :( asdşjfkşasdf Mojang a gelen mektup şöyle Mektup için Tik Yapiniz Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 apperture sience ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 oohooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 He is always watchin! BEHAVE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Yeni yerleşim çok tatsız olmuş bence ya İnsanların yakın ama düzensiz yerleşmesi daha iyiydi, daha samimiydi bence ehüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar