Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Downgrade :

Dosya :
https://rapidshare.com/files/2715590303/.minecraft.rar

Uygulama ;

Masaüstünde bir yere çıkarın, windows7 de windows tuşuna basınca %appdata% yazın, Roamingten .minecraft'a girip; zipteki dosyaları orada bin'dekilerle değiştirin. zipte bir de bin klasöründen bağımsız olarak exe var, masa üstündeki ile değiştirin. Giriş yapın, güncelleme oldugunu soracak " Not now " yapacaksınız tahmin edebileceğiniz gibi ve gireceksiniz 1.5 olarak.

NOT: Olayı bilen ordünaryüsler için değildir bu mesaj.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben ara sıra giriyorum güzel de oluyor ama haritada evimi bulamıyorum şu an sdfg

İnşaat halindeydi ehühe, gidip çalışamıyorum. Bi de gece giriyo dediğim gibi.

Gerçi çok da güzel şeyler yapılmış reslemek de emeğe saygısızlık gibi olacak ama, bilmiyorum. Oynayan insan varsa daha başka uğraşabilirsin ama dediğin gibi çok insdan olmazsa zamanından da çalmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

ya saeros boşver orayı. bizim map geliyo yine :D grim reyiz açsın orda sen de evini bitirmeye çalış işte yine. yeri yurdu belli /warp kaleici :D

sen bana niye bu kadar takıldın bilmiyorum da ben senden pek hoşlanmıyorum hacı, durduk yerde aynı şeyi gündeme getirmenin de bunda büyük payı var

iki dakka rahat dur da kafamdaki imajın resetlensin plz
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

LB photo realism kurdum ve oyunu baya bir oynadım.

yalnız çok fazla cobblestone birikti, napsam bunları, atsam mı?

Ev falan yapmak için kullanacaksan (fırında stone a çevirebiliyorsun) dursun, lazım olur. Büyük yapılar falan inşaa edeceksen yine lazım. Ama yok abi stone pix falan gibi alet edevat yapıcam diyorsan at gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...