Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Outdated server hatası veriyi 1.6 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 beyler 1.6 nin yasattigi bi bug var bizim hsoterda %100 cpu kullabnmasina fln sebep oluomus o yüzden 1.6 ya gecis biraz gecickicek. ama bua damlar cok hizli calisior bugün icersinde hallederler büyük ihtimal aksamüstü gecmis oluruz 1.6 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 anlasılan server bi süre daha 1.5 te kalicak %100 cpu sorununu yasayan insan cokmus serverlarda. oyunu 1.6 ya güncellemiş olanlar 1.5 e düsürmek icin bana [email protected] msn den ulasabilirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Avgon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Downgrade : Dosya : https://rapidshare.com/files/2715590303/.minecraft.rar Uygulama ; Masaüstünde bir yere çıkarın, windows7 de windows tuşuna basınca %appdata% yazın, Roamingten .minecraft'a girip; zipteki dosyaları orada bin'dekilerle değiştirin. zipte bir de bin klasöründen bağımsız olarak exe var, masa üstündeki ile değiştirin. Giriş yapın, güncelleme oldugunu soracak " Not now " yapacaksınız tahmin edebileceğiniz gibi ve gireceksiniz 1.5 olarak. NOT: Olayı bilen ordünaryüsler için değildir bu mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 benimki güncelleme için soru sormuyo. çat diye yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 di komutlarla ilgili bi sıkıntı var yine baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ya ben update denedim 1.6.4 oldu ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 di, /sethome, /home calısmıyor. üstelik biz player olarak warp yaratamıyoruz :/ birde hazır popülasyon falan varsa, map sıfırlayip, towny falan yüklesek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi ben biyere ev yaptım bulamıyorum ya AHASFDASDGADGsdad Araya gece giriyor birde iyice karışıyor geceleri Üstüne moblar tabi Sıfırlayın bu mapi yea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi takilip oynayacak misiniz ki ? Ona gore ugrasayim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Ya ben ara sıra giriyorum güzel de oluyor ama haritada evimi bulamıyorum şu an sdfg İnşaat halindeydi ehühe, gidip çalışamıyorum. Bi de gece giriyo dediğim gibi. Gerçi çok da güzel şeyler yapılmış reslemek de emeğe saygısızlık gibi olacak ama, bilmiyorum. Oynayan insan varsa daha başka uğraşabilirsin ama dediğin gibi çok insdan olmazsa zamanından da çalmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ESKİ MAP Mİ GELDİ BEYLER İP İP İP İP VERİN SDFSDFSŞDOGJLIJOASJEPAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ya saeros boşver orayı. bizim map geliyo yine :D grim reyiz açsın orda sen de evini bitirmeye çalış işte yine. yeri yurdu belli /warp kaleici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 İp dağıtın lan yeni server için bi yerde toplanalım nereye gidiliyorsa, 2 katkımız olsun ortak işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ip dağıtıcaz da 1.5deyiz bi kaç gün daha. bence bekle 1.6 için otursun serverlar ve modlar geçiş tam olunca akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 cCc /warp kilise cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 LB photo realism kurdum ve oyunu baya bir oynadım. yalnız çok fazla cobblestone birikti, napsam bunları, atsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 di said: Abi takilip oynayacak misiniz ki ? Ona gore ugrasayim. =) 0 dan adam akıllı çalışan pluginlerle oynayacaksak ben oynarım açıkası :) hele dedigim gibi towny falanda olursa tadından yenmez. birde chest/kapı güvenliği için lockette yerine lwc falan yüklesek tmamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Cystein said: ya saeros boşver orayı. bizim map geliyo yine :D grim reyiz açsın orda sen de evini bitirmeye çalış işte yine. yeri yurdu belli /warp kaleici :D sen bana niye bu kadar takıldın bilmiyorum da ben senden pek hoşlanmıyorum hacı, durduk yerde aynı şeyi gündeme getirmenin de bunda büyük payı var iki dakka rahat dur da kafamdaki imajın resetlensin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Avgon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 1.6 daki problemler çözüldüğü için sörvır 1.6 oldu. pluginsizdir, herkes normal amele modundadır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 yok yok 1.5 e dönüoruz tekrar 1.6 cidden sicis su anda adam gibi fixlenene kadar 1.5 dewam edicez. yine 1.5 e düsürmek istiyen olursa [email protected] msn yada öm ile bana ulasabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bone said: LB photo realism kurdum ve oyunu baya bir oynadım. yalnız çok fazla cobblestone birikti, napsam bunları, atsam mı? Ev falan yapmak için kullanacaksan (fırında stone a çevirebiliyorsun) dursun, lazım olur. Büyük yapılar falan inşaa edeceksen yine lazım. Ama yok abi stone pix falan gibi alet edevat yapıcam diyorsan at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 1.5 Downgrade etmek icin http://www.mediafire.com/?sdy183cttz2zh6n deki rar dosyasinin icinde bulunan Bin klasorunu halihazirda elinizde bulunan bin klasoru ile deiştirin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Avgon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bi 1.6 bi 1.5 yapıp sabrımızı taşırma grimno! :). evime de iyi bak sdagsag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bu arada yeni map muhabbeti noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar