applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 up.. sorunum icin yardm edebilcek birisni arıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Default texture'larla çalışıyorsa sorun texture pack'te olabilir. Sorunun devam ederse oyunu açarken force update de ki reinstall etsin, modlar falan gider ama vanilla haliyle crash sorunun azalacaktır muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hallettim herseyi silip bastan yükledm patch icin baska bir dosya daha fln filan varms.. oldu smddi :d cok güzel görunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 nilep, o photorealism kullanan benim ve HD texture packleri yükleyebilmen için özel patch programını yapman gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Yaptım yaptım, kaldırmıyo bilgisayar sanırım. :/ en fazla 64x64'lük çalıştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 sizin cıkarttgnz taslardan mi yapıyorsunz evinizi. yoksa onlari yakip stone yapıp öyle mi ev yapıyorsunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Valla evi stone'dan yapmaya kasamadım cobblestone'dan yaptım. Clay buldukça brick yapıyorum, yeterince buldum mu brik yapacağım evi. Ama mesela asansörümü daha şık olsun diye stone'dan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi gündüz zamanlari yetmiyor ya bişeyler toplamak icin :D dagin icinde magra yaptm kendime orda evrildim biraz :D yerin altına dogru kazarken su buldum fln :D korktm mob cikar die.. saga dogru kazdm baska bir magraya cıktm fln :D dedim nerdeym böyle kapadm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 benim ev sandstone, ev içindeki merdivenler ve basamaklar stone slab, evin dış kenarları cobblestone, evin zeminleri red wool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 çok harika bir mekan yaptım kendime direkt stone. böyle dağın içinde. girişi de denizaltında... psikopatım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 benim ev camurdan eauheau ilk gece yaptigimdan evi direk bi magara bulamassam ele gecirebilecegim camur toprak odun ne wars aondan yapyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Çok güzel bir ev yaptım ben de, manzarası falan da güzel. İşlemleri tamamlayayım daha sonra ss alma tuşunu öğrenince koyacağım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 oyunun full relase'i gerceklestgnde üç beş amac fln koysalar sanki guzel olabilr.. hayatta kal kaz hayatta kal kaz tas topla hayatta kal kaz tas topla üst üste tas koy.. bir süre sonra loopa baglio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bende kalemin biraz ilersinde yüzeye baya yakın skeleton zindanı buldum şimdi orasını farmlanıcak şekle sokup gecede farma bırakıcam sabaha kadar 1 full inventory ok ve kemik olacak, bide evimin hemen altında resmen grand canyon var in in bitmiyor devasa büyük komplex mağaralar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 nasl farmlıosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 suyla tuzak yapıyorsun işte moblar spawn olub suya düşüyor bogulup ölüyor lootda akıntı yoluyla senin beklediğin yere geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 eskiden 20 katlık farm yapmıştık. 21x21x4 olarak 20 kat düşünün fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Loxias said: eskiden 20 katlık farm yapmıştık. 21x21x4 olarak 20 kat düşünün fasd DAS bi kaç nokta var 1- çalışması için orda olman lazım. bölgede kimse yokken o bölge inaktif oluyor 2- boğularak ölmüyler. suyla yönlendirip lavaya sokucan lava tuzak tarifi: tabela lav boşluk tabela alttan da su akıcan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bilmiyordum valla :D bunun ayrintsi ögreniym ben bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 şundan yapıyorum ben, çalışıyor iyi :) http://www.youtube.com/watch?v=0xm8OB00HGU 30dk da 70 kemik 80 ok geldi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ya yerin 800 kat altinda yine dirt buluyorm ben ne sanssz insanim :D bide bir maden buldm abi böyle iron pickaxe var o bile kazamıor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 apple sana minecraft aldıranı sevim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 applev0dka said: ya yerin 800 kat altinda yine dirt buluyorm ben ne sanssz insanim :D bide bir maden buldm abi böyle iron pickaxe var o bile kazamıor :/ahahaha orası bedrock artık orayı krıamazsın yerin dibindesin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 yer altında dirt bulduysanız o dirt ü tamamen yok edin, kenarlarında illaki demir altın elmas felan oluyo yerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Cystein said: applev0dka said: ya yerin 800 kat altinda yine dirt buluyorm ben ne sanssz insanim :D bide bir maden buldm abi böyle iron pickaxe var o bile kazamıor :/ahahaha orası bedrock artık orayı krıamazsın yerin dibindesin panpa yerin dibi tek kat diil mi ya?? bu bildgn üst üste 2 blok yer yer fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar