eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ip neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 eregorn olarak eklein beni hadi hadi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hah 1-2 haftadır canım cekiodu yine baslayim diye. grimnax olarak whitelist eklenirse sevünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tupkek Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Tim giremedigi için isteği üzerine bir kaç notu iletip (c/p yapıp ) kaçıyorum. Tim said: * IP adresi 78.47.20.66 ve 24/7 acik. * Girebilmek icin whitelist'e eklenmeli ve minecraft'i satin almis olmalisiniz. Konuyu takip edip eklenmek isteyenleri ekliyorum. Ara sira tekrar denemenizde fayda var cunku surekli birilerini durtemiyorum ekledim iletir misin diye. * Oyun oynarken baskalarina ait yapilari pic etmemeli, material calmamalisiniz. * Su anda aktif bulunan world'u yaratana kadar epey alternatif denedik ve sahane manzarasi olan bir yer bulduk. Oraya piramit gibi bir ev bile diktik. Giren kisiler evin odasindaki tabelaya adlarini yazarak orada ikamet edebilirler. Bu dunya icin bir kac ricamiz olacak; - Onunuze gelen her yeri kazmayiniz, bozmayiniz. Dogal yapiyi ve manzarayi mumkun mertebe bozmamaya calisiyoruz. (Cidden guzel manzara var cunku). - Agac kestigimizde gidip bir yerlere yenisini dikiyoruz. - Patlayan mob'lara yaklasmayip onlari patlatmamaya ozen gosteriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ya world manzarası gayet iyi ama world u resetlemeyi düşünürseniz seed olarak "flappy" ve "gargamel" i tavsiye ederim epic seedler ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 offf LB Photo realism 256 indirdim + WildGrass VAY ANASINI be http://www.planetminecraft.com/files/resource_media/screenshot/1105/20110203_224946_5171.png TANRIM TEKRAR BAKTIM VE TEKRAR DİYORUM VAY ANASINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bizim server noldu bayadır girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ya 59 sayfa okuyamayacağım, lütfen biri kısaca söylesin şunları: Oyunu oynamak için para vermemiz gerekiyor mu? Single oynamak istiyorum kendim takılırım yani. Bir de bu daha iyi grafik şeylerini nereden indirip nasıl kuracağıma dair site falan verirseniz süper olcak, sabahlatır heralde bu beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 single oynamak icin satın almak zorunda deilsin(*) ama satın almanı ve multiplayer oynamani tavsiya ederim heh. texture packler icinse www.minecraftforum.net aradıgın hersey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Hmm teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hamsilipilav said: bizim server noldu bayadır girmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hamsilipilav said: hamsilipilav said: bizim server noldu bayadır girmedim ya iste o bayadır girmeyenlerin sayısı servera girenlerin sayısından 9 kisi fazla olduu icin uzatmadım kapattım (10 kisilikti server ehah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ya kaka versiyonuyla oynayabilseydik serverda iyiydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 nileppezdel said: Ya 59 sayfa okuyamayacağım, lütfen biri kısaca söylesin şunları: Oyunu oynamak için para vermemiz gerekiyor mu? Single oynamak istiyorum kendim takılırım yani. Bir de bu daha iyi grafik şeylerini nereden indirip nasıl kuracağıma dair site falan verirseniz süper olcak, sabahlatır heralde bu beni :) abi oyunu oynamak için satın almak gerekiyo fakat torrent falan ordan rahatça bulabilirsin.ama torrentten indirdiğinle multiplayer oynamıyorduk galiba.single oynicaksan işte para vermek istemiyosan go go torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derp Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Grimnax said: hamsilipilav said: hamsilipilav said: bizim server noldu bayadır girmedim ya iste o bayadır girmeyenlerin sayısı servera girenlerin sayısından 9 kisi fazla olduu icin uzatmadım kapattım (10 kisilikti server ehah) Ben oynuyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://i.imgur.com/9NFPE.jpg geçen kostüm partisinde böyle gelen bir arkadaş vardı. Çok daha net çekim bir resim var ama daha upload etmedi arkadaş bu baya kalabalık içinden benim kesip koyabildigim bir resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 haha bende ordaydım süperdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Çok güzel oyun ya :) iyi ki varsın paticik sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 su dinin servera bi bukkit ayarlayalımda nether gelsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 selam beni de ekleyin wlist lemonhead42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Çok korktum lan :S http://i1105.hizliresim.com/2011/5/2/10174.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Galiba eski versiyonda creative mod varmış, ben beta 1.5 indirdim sadece survival gibi sanki.. Creative mod var da ben mi bulamıyorum? SP olarak tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 koltuk nasıl yapılyıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Creative mod browserdan açarsan bildiğim kadarıyla, sitesinden. Koltuk muhtemelen wooden stair yanlarına bariyer şeklinde hedelenmiş. Tabi yatak gibi tek başına tarifiyle geldiyse bilemeyeceğim. Hoş öyle gelse tahta koltuk olmazdı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ee browserdan açınca eski versiyon diil mi? Bi de save edip indiremiyoruz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar