Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Minecraft

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Tim giremedigi için isteği üzerine bir kaç notu iletip (c/p yapıp ) kaçıyorum.

Tim said:

* IP adresi 78.47.20.66 ve 24/7 acik.
* Girebilmek icin whitelist'e eklenmeli ve minecraft'i satin almis olmalisiniz. Konuyu takip edip eklenmek isteyenleri ekliyorum. Ara sira tekrar denemenizde fayda var cunku surekli birilerini durtemiyorum ekledim iletir misin diye.
* Oyun oynarken baskalarina ait yapilari pic etmemeli, material calmamalisiniz.
* Su anda aktif bulunan world'u yaratana kadar epey alternatif denedik ve sahane manzarasi olan bir yer bulduk. Oraya piramit gibi bir ev bile diktik. Giren kisiler evin odasindaki tabelaya adlarini yazarak orada ikamet edebilirler. Bu dunya icin bir kac ricamiz olacak;

- Onunuze gelen her yeri kazmayiniz, bozmayiniz. Dogal yapiyi ve manzarayi mumkun mertebe bozmamaya calisiyoruz. (Cidden guzel manzara var cunku).
- Agac kestigimizde gidip bir yerlere yenisini dikiyoruz.
- Patlayan mob'lara yaklasmayip onlari patlatmamaya ozen gosteriyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya 59 sayfa okuyamayacağım, lütfen biri kısaca söylesin şunları:

Oyunu oynamak için para vermemiz gerekiyor mu? Single oynamak istiyorum kendim takılırım yani.

Bir de bu daha iyi grafik şeylerini nereden indirip nasıl kuracağıma dair site falan verirseniz süper olcak, sabahlatır heralde bu beni :)

abi oyunu oynamak için satın almak gerekiyo fakat torrent falan ordan rahatça bulabilirsin.ama torrentten indirdiğinle multiplayer oynamıyorduk galiba.single oynicaksan işte para vermek istemiyosan go go torrent.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...