zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bu yaz onlarca(!) yeni dizi patlak verdi ve biraz önce örğrendiğime göre kanal deye yakında bi 7 tane daha dizi gelcekmiş. Bunlardan birinde Özcan Deniz... Iykk. Özcan deniz sucks :-P[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 19 Ağustos 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zydar tarafından 19 Ağustos 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 kill television before it kills you! bide cnbc-e yönetir.[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eheh ben bunu bi yerde duymuştum sanırım.. ama nerde! hatırlayamadım.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Evde izlediğim kanallar: comedymax, primemax, moviemax, cnbc-e, mtv, mezzo, vh1, discovery channel bir de haber izlemek için NTV.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 aa metro palası es geçmişsin cık cık :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ben c-enbce nin dizilerini tek geçerim 8-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bütün ağa dizilerinin projelerini yapanlarına burdan kucak dolusu sevgiler birgün karşıma çıkmamaları dileyimle çıkarlarsa dünyadan bir kişi eksilir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 digiturk u olanlar icin komedymax vazgecilmezdır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 katılıyorum bu iğrenç dizi yapalım ucuza gelsin mantığı bir an önce bitse de kurtulsak. ama tatlı hayat ve avrupa yakası bitmesin :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 zaten sadece iğrençlerin gitmesini istiyorsak onların gitmesi zor =) hatırlıyorum da eskiden tv seyrederken reklamlarda paso yabancı film reklamı olurdu. şimdi abidik gubidik dizi reklamları var. olmaz, istemem.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eh digiturku olanlar için elbette ki digiturk kanalları yetecektir.. aç, cine 5'de bile olmayan filmleri dizileri izle.. ben en çok TRT 1'in dizilerini, sonra da cnbc-e'nin dizilerini beğeniyorum[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ya ben bide anlamıyorum böyle iğrenç dizilerin bazıları nasıl oluya ayakta duruyo. Benim teorime göre bu dizileri, yani bahsettiklerimi geri zekalı insanlar ayakta tutuyo =)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar