Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 press release yayinlandi bmw tarafindan. paris motor show da gosterilecek ilk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hah evet yayınlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 KHaRoN said: Eralp said: tasarım amacıyla konuluyor işte o çıkıntı asıl olarak. O olmadan da aerodinamiği sağlayabiliyorsun yani. rwd bir arababada aerodinamigi aktarim adina en verimli kullanacagin sey arka spoiler dir, bu tip trunk spoiler lar ise bu isi barzolastirmadan estetik ve yumusak bir sekilde yapmanin en iyi yolu. amac birincil olarak zaten uzun ve guclu bi rwd aracin grip ini artirmak , ikincil amac ise bunu estetik bir bicimde yapmak. grip i bu denli etkileyecek aracin genel tipini bozmadan yapilabilecek fazla birsey yok oyle. Yalnız benim bildiğim arabanın arkasını yere daha iyi oturtmak için arkanın yukarıya doğru bir çıkıntı yapması gerekir. Ki bu bagaj kapağının arkasındaki u uç kısım olmadan da yapılabilir işte bence gayet. O yüzden diyorum tasarım işi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hucum acisi estetik kaygilarla o kadar belirgin yapilmamis zaten o kadari belli. birde bunun production oncesi concept oldugunu goze almak lazim, uretimde bu tarz bir cok ufak detay gozden gecirilip fonksiyonellige nispeten daha yaklasilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 BMW nin son bi kaç senedir concept diye tanıttığı araçlar 1 e 1 üretim versiyonu oluyor. Minimal materyal değişiklikleri dışında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bomba gibi olmuş. bir öncekinin tipinde bi tatsızlık vardı ama bu olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Foto ekleyecektim de beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 güzel olmuş ama 6 serisinin 2 kişilik yapılması lazım arka koltukları hayatımda gordugum en rahatsız arka koltuklar 3 kişi dısarı cıkamıyorduk yani 1.75 ten uzun olanların arkaya rahat rahat sıgacagını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 aston martin lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Cairne said: güzel olmuş ama 6 serisinin 2 kişilik yapılması lazım arka koltukları hayatımda gordugum en rahatsız arka koltuklar 3 kişi dısarı cıkamıyorduk yani 1.75 ten uzun olanların arkaya rahat rahat sıgacagını sanmıyorum siz de apaçi gibi doluşmayın arabaya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 arka zaten 3 erkek icin degilki. 2 kiz alicaksin en fazla. 3 .kiz bile fazla. hepsi 1.75 olsa zaten bana yeter arabada amacina ulasmis olur...arka tarafta gayet kullanisli oldugunu katilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Hadi BMWde muhtemelen işe yarıyodur o çıkıntı ok. Ama makyajlı dacia logan'da var aynısından. Yapmayın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 BMW nin çıkıntısıyla dacia nınki bir mi allahaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Selam, Arka aksda yere doğru bir kuvvet oluşturuyorsa işe yarıyor demektir. Hoş önden çekişli bir araçta komik olur ama olsun :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 5 sedan aldım salak gibi. 1 haftadır bunun resimlerine bakıp kafayı duvarlara vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 names direk sat sira var ya aldigin fiyata yada cok yakinina satarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Tasarımdan Chris Bangle ayrıldığından beri garantici gidiyor BMW. Her zevke hitap edecek yumuşak sade hatlar... eski orijinalliği yok ama genede güzeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 THARKAS said: arka zaten 3 erkek icin degilki. 2 kiz alicaksin en fazla. 3 .kiz bile fazla. hepsi 1.75 olsa zaten bana yeter arabada amacina ulasmis olur...arka tarafta gayet kullanisli oldugunu katilar. bizim aile arabamızdı babam arkaya kız mı atsın ? edit:zaten sattık arabayı sonunda hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bmw'lerin için çok sade geliyor. audi'nin içide vw'nin biraz daha iyisi gibi, o yüzden iç tasarım konusunda mercedes'i seviyorum ben sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Benim 3.35 coupe'e 4 erkek rahat sigiyor valla, arka koltuklar (2 kisi aliyor sadece ortada konsol var zira) derin oldugu icin vucut baya geriye gidiyor ayaklar falan da cok rahat sigiyor, hic sigamayan veya sikayet eden olmadi, hatta sasiriyor millet. de, giris biraz dertli, on koltugun sirt kismi dusuruldukten sonra koltuk komple one itilmiyor ne yazik ki bazi arabalarda oldugu gibi, koltuklar elektronik diye tahminen, o zorlastiriyor girisi. 6'ya hic binmedim ama onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 e coupe de kesinlile soforun arkasina insan sigmaiyor eger sofor biraz geride kullaniyorsa. 3 kisilik araba yani...arka ortada zaten oturmaya yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 e klasse coupe nin tavan mesafesi de çok başarısız zaten... ama genede alıcam valla şimdiye kadarki en şık mercedeslerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar