Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 BMW 6 Series Coupé

Aldarion

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

Eralp said:

tasarım amacıyla konuluyor işte o çıkıntı asıl olarak. O olmadan da aerodinamiği sağlayabiliyorsun yani.

rwd bir arababada aerodinamigi aktarim adina en verimli kullanacagin sey arka spoiler dir, bu tip trunk spoiler lar ise bu isi barzolastirmadan estetik ve yumusak bir sekilde yapmanin en iyi yolu. amac birincil olarak zaten uzun ve guclu bi rwd aracin grip ini artirmak , ikincil amac ise bunu estetik bir bicimde yapmak.

grip i bu denli etkileyecek aracin genel tipini bozmadan yapilabilecek fazla birsey yok oyle.

Yalnız benim bildiğim arabanın arkasını yere daha iyi oturtmak için arkanın yukarıya doğru bir çıkıntı yapması gerekir. Ki bu bagaj kapağının arkasındaki u uç kısım olmadan da yapılabilir işte bence gayet. O yüzden diyorum tasarım işi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

güzel olmuş ama 6 serisinin 2 kişilik yapılması lazım

arka koltukları hayatımda gordugum en rahatsız arka koltuklar 3 kişi dısarı cıkamıyorduk

yani 1.75 ten uzun olanların arkaya rahat rahat sıgacagını sanmıyorum

siz de apaçi gibi doluşmayın arabaya hehehe
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

arka zaten 3 erkek icin degilki.

2 kiz alicaksin en fazla. 3 .kiz bile fazla.

hepsi 1.75 olsa zaten bana yeter arabada amacina ulasmis olur...arka tarafta gayet kullanisli oldugunu katilar.

bizim aile arabamızdı babam arkaya kız mı atsın ?

edit:zaten sattık arabayı sonunda hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 3.35 coupe'e 4 erkek rahat sigiyor valla, arka koltuklar (2 kisi aliyor sadece ortada konsol var zira) derin oldugu icin vucut baya geriye gidiyor ayaklar falan da cok rahat sigiyor, hic sigamayan veya sikayet eden olmadi, hatta sasiriyor millet. de, giris biraz dertli, on koltugun sirt kismi dusuruldukten sonra koltuk komple one itilmiyor ne yazik ki bazi arabalarda oldugu gibi, koltuklar elektronik diye tahminen, o zorlastiriyor girisi.
6'ya hic binmedim ama onu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...