Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 BMW 6 Series Coupé

Aldarion

Öne çıkan mesajlar

Bagaj kapağınıa spoilerimsi çizgi vermeye çalışmak kadar şekilsiz bi tasarım olamaz. Moda diye spor tasarım yapmaya çalışan bütün özenti markalar (bmw dahil diil tabi) aynı saçmalığı deniyo, bmw'ye de yakışmamış bence. Önü de bmw gibi değil.

bir de iç tarafa lönk diye oturtulan devasa ekranlar da ne kadar çirkindir arkadaş.

edit: El frenini göremedim ben? Spor araba yaptım diyip elektronik el freni yapmadılar dimi bu aklıevveller?
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Şirketler artık marka kimliği yaratmak istediklerinden midir yoksa yeni tasarım yapmak zor geldiğinden midir çok fena birbirine benzetmeye başladılar bütün arabalarını. Ki onu geçtim başkalarından da çalıp çırpıyorlar direk, önü bi markadan al arkayı da başka bi markadan araları da kafana göre bişiler çiz olsun sana bi araba.

kalın olan kısım zaten suriyede yapılıyor yıllardır.. demekki adamlar tasarımcıları suriyeli fln herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

tasarım amacıyla konuluyor işte o çıkıntı asıl olarak. O olmadan da aerodinamiği sağlayabiliyorsun yani.

rwd bir arababada aerodinamigi aktarim adina en verimli kullanacagin sey arka spoiler dir, bu tip trunk spoiler lar ise bu isi barzolastirmadan estetik ve yumusak bir sekilde yapmanin en iyi yolu. amac birincil olarak zaten uzun ve guclu bi rwd aracin grip ini artirmak , ikincil amac ise bunu estetik bir bicimde yapmak.

grip i bu denli etkileyecek aracin genel tipini bozmadan yapilabilecek fazla birsey yok oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...