Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 eskisi buna bin basar aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Eralp said: çok benzememiş mi bana mı öyle geldi BMW özentisi, standart bmw çizgisi işte. tam önden görünüşüde olsaymış. Bence süper olmuş. ah param olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bagaj kapağınıa spoilerimsi çizgi vermeye çalışmak kadar şekilsiz bi tasarım olamaz. Moda diye spor tasarım yapmaya çalışan bütün özenti markalar (bmw dahil diil tabi) aynı saçmalığı deniyo, bmw'ye de yakışmamış bence. Önü de bmw gibi değil. bir de iç tarafa lönk diye oturtulan devasa ekranlar da ne kadar çirkindir arkadaş. edit: El frenini göremedim ben? Spor araba yaptım diyip elektronik el freni yapmadılar dimi bu aklıevveller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Abi Grand Tourer lara spor araba demeyin lütfen. Her tek kapı arabayla el freni çekilip deli gibi yanlanılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 zaten yanlarken de el freni cekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Duruma göre değişir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ben rwd arabalar icin drift spec olanlar haric pist disinda el freni gerektirecek bir surus teknigi bilmiyorum sahsen. olsa olsa fren yakmaya yarar. onun disinda yapilacak tum hareketler gaz ile ve normal frenle yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 FWD da scandinavian flick kesmediği zaman el freniyle de hafif destek verilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 6 serisinde ne el freni abi =P zaten arkadan itiş 250hp minimum. kapat espyi döndür istediğin kadar da, küfürü basarlar o arabada öyle jango hareketler yaparsan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Eralp said: Şirketler artık marka kimliği yaratmak istediklerinden midir yoksa yeni tasarım yapmak zor geldiğinden midir çok fena birbirine benzetmeye başladılar bütün arabalarını. Ki onu geçtim başkalarından da çalıp çırpıyorlar direk, önü bi markadan al arkayı da başka bi markadan araları da kafana göre bişiler çiz olsun sana bi araba. kalın olan kısım zaten suriyede yapılıyor yıllardır.. demekki adamlar tasarımcıları suriyeli fln herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 asfasfd jango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 6 kasada el frenine laf etmek iyimiş bu arabalar gaza dokununca götünü atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 elektronik dengeleme ve patinaj önleme sistemlerini kapatırsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 El freni vs gaz kullanarak arkayı kaydırmak birbiri ile alakasız iki konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Selam, Efendice kullansak :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 6 serisiyle toprak ralliye katılmak isteyen varsa el freni lazım tabii de, asfalta el freni kullanmak zaten çok mantıklı değil. vakit kaybı bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Aman amma laf ettiniz be =). Otopilot yapsınlar bi dahakine, devre dışı da bırakılmasın araba sadece kendisi gitsin, çok zevkli olur izlemes.. eee... kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aktiftablet said: Bagaj kapağınıa spoilerimsi çizgi vermeye çalışmak kadar şekilsiz bi tasarım olamaz şekil olsun diye yapmıyolar ki spoiler kullanmak yerine daha kibar ancak spoiler aerodinamiği yaratıyorlar o şekil dizayn ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 o çıkıntıyı arkaya uzatmak yerine başka bir şekilde de aerodinamiği sağlayabilirsin. Dediğin gibi olsa olay bütün spor arabaların arkasında öyle bir çıkıntı olması gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 çoğu spor arabada var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 tamam olabilir ama tasarım amacıyla konuluyor işte o çıkıntı asıl olarak. O olmadan da aerodinamiği sağlayabiliyorsun yani. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 o olmazsa olmaz demedim ki ben tabiki saglayabilirsin süs olsun diye cıkıntı yok orda bi işlevi var demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ben de asıl amacı tasarım diyordum işte. Neyse gereksiz yere uzamasın abi bozmayalım başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Eralp said: tasarım amacıyla konuluyor işte o çıkıntı asıl olarak. O olmadan da aerodinamiği sağlayabiliyorsun yani. rwd bir arababada aerodinamigi aktarim adina en verimli kullanacagin sey arka spoiler dir, bu tip trunk spoiler lar ise bu isi barzolastirmadan estetik ve yumusak bir sekilde yapmanin en iyi yolu. amac birincil olarak zaten uzun ve guclu bi rwd aracin grip ini artirmak , ikincil amac ise bunu estetik bir bicimde yapmak. grip i bu denli etkileyecek aracin genel tipini bozmadan yapilabilecek fazla birsey yok oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Yahu bu arabanın yeni 6 serisi olduğu nerden belli? Araba çıktı mı ki? Genelde araba çıkmadan önce birsürü feyk tasarım dolanıyor ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar