Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ya bundan 5 sene öncemi ne oynamıştım böle korku temalı deponun içinde geçiyodu galiba işte tıklıyosun radyoya ses cıkarıyodu arabanın kapısına tıklıyodun kol çıkıyodu aniden neydi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ogame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 matrix!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 valla en kral browser game oyunu zamanında yüzüklerin efendisi vardı. sayfaları gezer gezer dururduk silah çıkacak nazgul çıkacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 beyler sakin korku temalı diyorum 5 sene önce bu forumda olan kişiler hatırlar belki burdan biri göstermişti yine oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 arka plan nasıldı gerçek mekanlarda mı geçiyordu yoksa çizim miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 gerçek mekanlarda geçiyodu genelde depolardaydı işte araba vardı ne bilim karanlıkta bi yere tıklıyodun biri çığlık atıyodu.Valla grafikleri cok güzeldi fotoğraf gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 oyunu hatırladımda adını bilmiyorum malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Pickles said: valla en kral browser game oyunu zamanında yüzüklerin efendisi vardı. sayfaları gezer gezer dururduk silah çıkacak nazgul çıkacak diye böle normal bi siteydi kitap hakkında bilgiler falan sonra chat kısmı olan.safyalarda dolaşırken kenarda köşede kutu içinde düşman çıkardı.eğer buysa baya eski yaw :) ii sarmıştım o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Evet usta ben ilkokuldayken vardı sanırım yani var bi 10 12 senesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 gemcraft çok pis td bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bilen yokmu yav,hadi kardeşim ıkının biraz bu bilmeceyi hep beraber çözelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 99rooms'u mu diyorsun? http://www.99rooms.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bunun aynısı sadece farklı bir yerde geçiyodu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 çok iyi hatırlıyorum böyle depo tarzı yerlerde fotolar üzerinde oynamalar fln vardı o oyun gibi şey süperdi ama hatırlamıom adını sanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 the west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Bone said: 99rooms'u mu diyorsun? http://www.99rooms.com/ aha bu işte la dediğim söylenmiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bilmiyorduysan sevebilirsin Machinarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 http://www.kongregate.com/games/TogeProductions/infectonator-world-dominator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Asgard said: gerçek mekanlarda geçiyodu genelde depolardaydı işte araba vardı ne bilim karanlıkta bi yere tıklıyodun biri çığlık atıyodu.Valla grafikleri cok güzeldi fotoğraf gibi 5 sene önceki oyunun grafikleri mi güzeldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 vernon_sullivan said: bilmiyorduysan sevebilirsin Machinarium hiçbişey anlamadım bundan. oyunu oynuyorsun. bitince bir kitap açılıyor. yapılacakları gösteriyor. ee kapanmıyor bu kitap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar