Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Sene 1999, daha Atari daha Infogrames'i satın almamış, İngiltere bazlı Spiral House adında bi şirket Silver adında bi oyun yaptı Dreamcast için, Infogrames de aynı oyunu PC'ye port edip dağıtımını üstlendi. http://www.youtube.com/watch?v=8o7JoMVPPeM Hatırlayan mutlaka vardır, çok iyi bi oyundu. Hadi hikaye falan klişeydi de, müzikleri falan mükemmeldi (trailerdakiler ufak bi örneği). Ama hiçbi zaman hakettiği ilgiyi göremedi. Yeni bilgisayarlarda da çalışmayınca hepten silindi gitti. Bu Spiral House'ın Facebook sayfası var, sadece 106 kişi likelamış. O derece küçük bi kitleye bile şöle bi mesaj göndermişler: said: Talking of Silver and to keep you up to date, we have been in discussions with Atari regarding the resurrection of Silver in various forms. They hold the IP rights and until they say yes, we can't do something, we can't risk spending large quantities of money on it without the IP. So, if you would like to help our caus...e, bombard them with emails to show you care, but be nice :) /v/'ye yazdım kimse sallamadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bunun bi demosu vardı, derginin teki (level'dı herhalde) TARİHİ AN OMG, DÜNYANIN EN BÜYÜK DEMOSU diye vermişti 200mb mı ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Abi evet o demoyu hatırlıyorum ben. Arkadaşla almıştık dergiyi, geldik eve bakınıyoruz CD'ye, kurduk oyunu falan, kontrolleri anlamadık her yere tıklıyoruz hiçbi şey olmuyo falan. Sonra ekranda yazanları bi okuyalım dedik, Ctrl'ye bas mouse'u çek falan demiş. Öyle yaptık, bi baktık vurabiliyoruz sağa sola. Nası oynandığını öğrenince sırayla defalarca bitirdik demoyu dfljhdglkjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 edit: yanlış yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ben bunu bitirmiştim yada bitmeye baya yaklaşmıştı zamanında, ahanda şimdik arşivden baktım buldum , 2 cd halinde duruyor çiziksiz sapasağlam çalışıyor hatta :) : http://img178.imageshack.us/img178/4685/fot0011.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Kapagini cok iyi hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Efsaneydi o kutu ya. Hala var bende o kutudan da, bozulmuş bendeki çalışmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Bendede duruyor silver ama sanırım sistem uyumsuzluğu vardı, nostalji yapayım derken bir türlü çalıştıramamıştım. Güzel oyun du yenileyip çıkartırlarsa kesin alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 yeni bilgisayarlar için bi patchi bişiysi vardı en son, 3-4mb bişeydi sanırım, hatta şu olması lazım: http://www.neoseeker.com/forums/3767/t833461-how-to-run-silver-on-win-xp-answered/ burdanda başka oynama yolları çıkabilir: http://www.google.com/search?sourceid=navclient&aq=0h&oq=how+to&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLJ_enTR318TR318&q=how+to+play+silver+on+xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 http://www.gog.com/en/gamecard/silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 abow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Ben de çok seviyodum bunu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 oyun çıktığı dönemde kadıköyde uygarda çalışıyodum. çıktığı gün nasıl bi patlama olduysa yetiştiremiyoduk silver'ı. şimdi olsa gece yarısı eventi falan yapılırdı herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bende new release silver görünce çok sevindim ya bendeki cd si bozulmuştu. Silver ve Time commando yu alacağım indirime girsin =p 6 dolar pahalı eski püskü oyunlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 :( Helal olsun GOG ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Darksun said: Bende new release silver görünce çok sevindim ya bendeki cd si bozulmuştu. Silver ve Time commando yu alacağım indirime girsin =p 6 dolar pahalı eski püskü oyunlar için. indirimle 6 dolarlıklar 3 olur anca ben olsam alırdım direkt ki aldım ztaen çıktığı gün ama ne zaman oynamaya fırsat bulurum bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Bende daha başka şeyler oynuyorum nasılsa vakit bulamam diye beklerim artık =) Bu kadar bekledik zaten acelesi yok =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 OHAA aradan o kadar gün geçmiş, yeni görüyorum GOG'da satıldığını. 6 dolar dediğin nedir şu oyun için ya. Çok param olunca fund edicem bunları, ben de programcı ekibine girip hep beraber yapıcaz yenisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Aldım oynadım veee bitirdim, hala çok güzel oyun ya. Yeni grafikli versiyonu çıksa yine alırdım. Bundan sonra nostaljiye devam dedim time commandoyu açtım grafiklerden oynayamadım çok kötü geldi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ohaaaaaaa bu gog'da mı var? peki çözünürlük-grafik falan nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Eski oynadığınla aynı sanırım pek bir ayar göremedim ben ama bence güzeldi yinede. Oynanır yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 inanılmazdı bu oyun ya. az acı çekmedim hareketleri yapıcam diye. yarısına falan gelmiştim heralde oyunun ama bir questi yaptıktan sonra şehre geri dönerken hep takılıyordu aynı yerde (korsan cd sağolsun). bitiremedim, hep içimde kalmıştır. ah şu remastered olacaktı 1920*1080 grafikli falan 20 dolar bile verirdim. şimdi biraz kararsız kaldım. ama katılıyorum o kadar da kötü değil grafikleri her şeye rağmen. zaten çıktığında baya müthişti grafikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Kanuni said: Kapagini cok iyi hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ABİİ TÜYLER DİKEN DİKEN http://i.imgur.com/qutN7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar