Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silver

Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Sene 1999, daha Atari daha Infogrames'i satın almamış, İngiltere bazlı Spiral House adında bi şirket Silver adında bi oyun yaptı Dreamcast için, Infogrames de aynı oyunu PC'ye port edip dağıtımını üstlendi.

http://www.youtube.com/watch?v=8o7JoMVPPeM

Hatırlayan mutlaka vardır, çok iyi bi oyundu. Hadi hikaye falan klişeydi de, müzikleri falan mükemmeldi (trailerdakiler ufak bi örneği). Ama hiçbi zaman hakettiği ilgiyi göremedi. Yeni bilgisayarlarda da çalışmayınca hepten silindi gitti.

Bu Spiral House'ın Facebook sayfası var, sadece 106 kişi likelamış. O derece küçük bi kitleye bile şöle bi mesaj göndermişler:
said:
Talking of Silver and to keep you up to date, we have been in discussions with Atari regarding the resurrection of Silver in various forms. They hold the IP rights and until they say yes, we can't do something, we can't risk spending large quantities of money on it without the IP. So, if you would like to help our caus...e, bombard them with emails to show you care, but be nice :)

/v/'ye yazdım kimse sallamadı :(
Sosyal ağlarda paylaş

Abi evet o demoyu hatırlıyorum ben. Arkadaşla almıştık dergiyi, geldik eve bakınıyoruz CD'ye, kurduk oyunu falan, kontrolleri anlamadık her yere tıklıyoruz hiçbi şey olmuyo falan. Sonra ekranda yazanları bi okuyalım dedik, Ctrl'ye bas mouse'u çek falan demiş. Öyle yaptık, bi baktık vurabiliyoruz sağa sola.
Nası oynandığını öğrenince sırayla defalarca bitirdik demoyu dfljhdglkjdfg
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bilgisayarlar için bi patchi bişiysi vardı en son, 3-4mb bişeydi sanırım,

hatta şu olması lazım:

http://www.neoseeker.com/forums/3767/t833461-how-to-run-silver-on-win-xp-answered/

burdanda başka oynama yolları çıkabilir:

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&aq=0h&oq=how+to&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLJ_enTR318TR318&q=how+to+play+silver+on+xp
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Darksun said:

Bende new release silver görünce çok sevindim ya bendeki cd si bozulmuştu.

Silver ve Time commando yu alacağım indirime girsin =p 6 dolar pahalı eski püskü oyunlar için.

indirimle 6 dolarlıklar 3 olur anca ben olsam alırdım direkt ki aldım ztaen çıktığı gün ama ne zaman oynamaya fırsat bulurum bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
inanılmazdı bu oyun ya. az acı çekmedim hareketleri yapıcam diye. yarısına falan gelmiştim heralde oyunun ama bir questi yaptıktan sonra şehre geri dönerken hep takılıyordu aynı yerde (korsan cd sağolsun). bitiremedim, hep içimde kalmıştır.

ah şu remastered olacaktı 1920*1080 grafikli falan 20 dolar bile verirdim. şimdi biraz kararsız kaldım. ama katılıyorum o kadar da kötü değil grafikleri her şeye rağmen. zaten çıktığında baya müthişti grafikler :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...