gecko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 teknosa da ve goldda kazık fiyatlara xbox alabiliyor iken çoğumuzun burun kıvırdığı playstation u çokoprenslerin arasında sergilenen bim de bile ulaşabiliyoruz İŞTE PİLEYSŞTAYIN FARKI (yazamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 oha harbi harbi bim ps mi satiyor şimdi. öleyse saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 un gücü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 of çok başarısız bi başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 aquila said: un gücü mü? offf. harbi dikkat etmemisim ilk. 'un' nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 koca pleysteysin kolisi icinden ps3 almak priceless olsa gerek. bide rc kola alcan yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 barbu said: aquila said: un gücü mü? offf. harbi dikkat etmemisim ilk. 'un' nedir ya yabancı dildeki kelimeler türkçe okunuşlarına göre ek alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ona bakarsan ayrı yazmaması da gerekiyor. nerden tutsan elinde kalıyor başlık. ayrıca bence yanlış birşey zaten uygulamıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 playstationa kim burun kıvırıyor benim anlamadığım bi ironi sarkazm iğneleme taşlama hiciv mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 calimero said: barbu said: aquila said: un gücü mü? offf. harbi dikkat etmemisim ilk. 'un' nedir ya yabancı dildeki kelimeler türkçe okunuşlarına göre ek alır... ek degil ki, direk un yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 yazım kurallarına dikkat eden birçok kişi dahi tuş kombinasyonu gerektiren hedelere pek dikkat etmiyor forumlarda (da neyse yani uzatılacak pek bir şey yok zaten ortada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 tamam anlıyorum başlık fail ve dalga geçilmesi gerek ancak, ben forumda güzel yazı yazabilmenin ipuçları diye bir topic açmıştım, o kurallara ben uymasam bile hani. çoğunuz o topici okumadı bile sanırım, ironik. çok ciddi yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 naber nasılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 senko said: bide rc kola alcan yanina. (tu) iste bim ruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 playstation a kim burun kıvırmış, anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 playstation ın çekim gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 bim nedir onu bile bilmiyorum ben. ara sıra öyle bir yazılara rastladığım oldu ama içine girmedim. toptancı mıymış neymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 yazlık mekana vardığınızda ilk gün gittiğiniz MM Migros poşetindeki mangal, çıra ve kömür üçlüsünün tadını vermez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 demekki adam pileysıtatiyon diye okuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 harbiden şimdi, bi kolinin içinde 4-5 tane üst üste ps duruyo olcak, ve gidip öyle mi alınacak bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 oha fiyat çok iyiymiş hemen gidip almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar